Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר xs

dim4ik007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה כמה עולה מצבר xs power בערך, כמה אחריות יש עליו ואיפה קונים בארץ?

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

מחירים נעים בין 1800-3400 שקל תלוי בדגם.

אין אחריות על המצברים. הם מאוד עמידים לא חושב שמישהו יצטרך להשתמש באחריות.

פורסם

יצא לי לראות בארץ כמה קינטיקים גמורים ופעם אחת גם אופטימה. XS אמינים ועמידים, כל עוד לא תקדח אותו או תדפוק עליו פטיש 5 ק"ג, קשה לי להאמין שמשהו יפגע ביכולת השרידות שלו.

ד"א, על אף שהייבוא שלהם לא סדיר, אני לא בטוח שאין עליהם אחריות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שלחתי לגוניור מייל כי משום מה אין דרך לכתוב לו בפרטי.

מישהו יכול לתת את הטלפון שלו אולי.

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

וכמה זמן בערך מחזיק המצבר. כי המקורי שהיה לי ברכב מת אחרי שנה וחצי.

פורסם

מצבר xs יכול להחזיק בממוצע 7 שנים כל עוד שומרים עליו כמו שצריך, ז״א טעינה בריאה ואלטרנטור שיכול לעמוד בדרישות ההספק.

פורסם

פעם דיברו על 10 שנים בהקבלה לשימושים של מצבר רגיל, אבל אני לא רוצה לצאת בהצהרות.

לפני שהיה לי XS, החלפתי מצבר כל 8-10 חודשים בממוצע (עם מונו של 1500RMS).

היום צריכת החשמל ברכב שלי גבוהה יותר בכ- 30% (2000RMS), ואני כבר שנתיים וחצי כמעט עם אותו XS.

פורסם

10 שנים זה גם נתון מאוד מציאותי. אבל מה שמייחד אותם זה לא רק אורך החיים אלא גם התגובה והעבודה שהם מספקים.

יכולת טובה להתאושש מהר ממפלי מתח ושחרור כמויות אדירות של אמפרים.

All hail the xs power!

• ספונסר פורום
פורסם

לא ברור לי אם אתם משתמשים במצבר כתוספת למצבר הרכב או במקומו.

אם הוא במקום מצבר הרכב אז הפתרון הכי טוב הוא אופטימה, שמשלב AGM (כמו ה XS) אבל עם מבנה ספיראלי

אשמח להבהרתכם + אתר הבית של יצרן מצבר זה

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

שטויות במיץ. אופטימה לא נעמדים על עשירית מהתפוקה/תמורה/ ביצועים של הxs power.

אנחנו משתמשים בהם בתחליף למצבר המקורי וגם כבנק מצברים נוסף.

http://Www.4xspower.com

בבקשה אתה מוזמן לעיין

נעשו המון השוואות בין חברות כמו xs power, kinetik, batcap, datasafe, juice,deka, optima ועוד הרבה והxs הובילו בכל התוצאות מבחינת נפילת מתח בעומס של 500 אמפר ל15 שניות, החזקת טעינה, מתח עמידה, פיק של אמפרים ועמידות בתנאי טמפרטורות וכן בתוכלת חיים כללית.

פורסם

שרות לקוחות ורטה,

אתה צריך להבין את הצרכים כשמתעסקים באודיו לרכב, הם שונים מהצרכים של הצרכנים שלך.

כמה אופטימות אני צריך לסחוב איתי כדי להגיע לאותו בנק אמפראז' שאני מקבל במצבר XS?

כמה סוגים שונים של מצברים אני צריך להתקין ברכב?

איזו חברה תרים את התוצאה ברכב שלי גבוה יותר?

איזה מצבר ישמור על באס חזק בכל מכה בזמן טעינה מינימלי?

אחרי שמנתחים אותם לעומק, מוצאים לנכון שהשימוש ב XS-POWER עדיף ונכון יותר מאשר אופטימה למשל.

• ספונסר פורום
פורסם

לא מכיר את המצבר XS כלל אבל הטכנולוגיה שלו על הנייר נחותה מאופטימה מאחר ואינו ספירלי (שנהם AGM)

עם זאת בהחלט יכול להיות שהשקיעו ב XS יותר עופרת ובכך פיצו והתגברו על הנחיתות במבנה הפלטות.

לענין "בנק האמפרג'"

לצרכני אאודיו חשוב קיבול גבוה שיתמוך במצב שהאלטרנטור לא עומד בזרם הדרוש, ושרידות בפריקה עמוקה הנובעת ממשיכת זרם זאת.

הזרם המקסימלי של המצבר נמדד במאות אמפרים (בכל מצבר גם הכי פשוט) ונועד לסטרטר, לא ניראה לי שמערכות האאודיו מושכות זרם כזה.

אם הכוונה להפעיל את המערכת ללא אלטרנטור כדאי לחבר מצבר ייעודי ניפרד בטכנולוגיית ג'ל (לא AGM) ולא יהיה סיכון ליכולת ההתנעה.

קל להשוות בין מצברים כשיש את נתוני היצרן, לא מצאתי אותם עבור XS

http://www.optimabatteries.com/us/en/products/yellowtop

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

בגלל שהאופטימה הוא ספירלי אי אפשר להכניס לתוכו את אותו כמות העופרת ומשטחי זכוכית במארז המעוגל המוזר שלו.

כולנו יודעים היום שנתוני יצרן הם דבר שאי אפשר להשתמש בהם. המוצר הנחות פה הוא האופטימה, בשל תכנון של השתנה מאז שיצא לשוק.

אם האופטימה כלכך טובים בבקשה תסביר לי למה אנשים משלמים יותר בשביל xs power? רוב אנשים בחו״ל מעדיפים להתרחק מהאופטימה, אמנם זול משמעותית אבל אינו נותן את אותה התמורה כמו חברות אחרות.

http://www.youtube.com/watch?v=Vez1NXufGo4&feature=youtube_gdata_player דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הערה נוספת, ממישהו שקורא לעצמו שירות לקוחות אתה אמור לשעת שהמצברים לא נעדי לפצות על מחסור של אמפרז מהאלטרנטור, אלא לתת גיבוי לאלטרנטור במצבים של משיכות גדולות מאוד.

מגבר מונו 5k יכול למשוך בכיף 500 אמפר, מערכת חשמל עם אלטרנטור 100 אמפר תסבול מנפילות מתח לא משנה כמה מצברים תוסיף, צריך אלורנטור ואף אלטרנטורים מחוזקים של 300-400 אמפר ליחידה כדי להחזיק מתח יציב.

• תוכן חדש...