Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להשתלב בכותרות הלאה אז לא לקטול אותי :roll:

אז אחרי שהיה שרשור על חומוסיות,שווארמות ועוד כל מיני מאכלים, לא הגיע הזמן של השתיה?

אז איזה בירה אתם הכי אוהבים לשתות? ומי יודע אולי בעקבות המלצות בפורום נשנה את הבירה שלנו :)

אז אני יתחיל והבירה הכי טובה שטעמתי עד עכשיו היא ללא ספק הweihenstephan, בדיוק הטעם שלי.

אז קדימה תורכם :beerchug:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר היו כמה דיונים בנושא, אבל תמיד נחמד לדבר על בירות :-)

מהכהות שאני מכיר אני הכי אוהב את גינס ואת קסטיל.

מהבהירות העכורות- פאולנר, פרנסיסקאנר, קפוצינר.

מהבהירות הצלולות- בקס, קוזל, גולדסטאר ואורנג'בום זה נחמד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לף ברון מחבית בלבד!

בבירה הזאת אני מרגיש את ההבדל בין חבית לבקבוק כמו בין קוקה קולה לפפסי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בהחלט פאולנר ולף בראון וקצת בירות בוטיק ישראליות.

אני מסוג האנשים שלא מבין את כל אלה ששותים גולדסטאר, פשוט מבחיל וחבל על הכסף

Polo 2012

פורסם

ווינשטפן ופאולר מהחבית בארץ.

בחו"ל הבחירה שלי היא אפס פילזן מהחבית ללא עוררין. דר"א, מישהו יודע אם יש מישהו שמוכר אותה בישראל?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ווינשטפן ופאולר מהחבית בארץ.

בחו"ל הבחירה שלי היא אפס פילזן מהחבית ללא עוררין. דר"א, מישהו יודע אם יש מישהו שמוכר אותה בישראל?

מוכרים אותה בהרבה סופרים בפחיות של חצי ליטר והיא לא יקרה כ"כ. מיוצרת בטורקיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כבר כמה שנים טובות שלא הכנסתי אלכוהול לגוף, אבל בזמנו הייתי שותה קורונה והייניקן... לשאלתך dave, לא יודע לגבי הטובה ביותר, אבל את הטעם של קורונה לא צריכה להיות בעייה לזהות במבחן עיוור... כנ"ל עוד כמה בירות עם טעם אקצנטרי שאין כמוהו בשוק המקומי (הרי יש בירות בעולם שדומות בטעמן לקורונה, אך אם איני טועה בארץ היא היחידה בגוון הזה - כך שאם מבחן הטעימה מוגבל למוצרים שמשווקים כאן, זה דיי מפיל לך את האסימון) אני מהמר שאישית הייתי יכול לזהות גם את הטעם של leff במבחן טעימה... אני לא אוהב אותה, כבדה ומרה לי מדי, עד כדי כך שהייתי מצליח לזהות אותה מבין כל שאר הבירות :lol::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...