Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יותר מדי פרטים חסרים כאן - נהג ויהיה הכי קריזיונר שיש, לא עושה כזה סיפור מעיכוב תנועה. בטח זרקת מילה או תנועה או חתכת אותו בכוונה. וגם אם כן, אל תתרגש. מסחרית ישנה יש לו?! ממש בן למשפחת פשע מצליחה. זה ערס ממורמר ומתוסכל והיום הוא מוציא עצבים עליך, מחר על חתול ומחרתיים על אישתו. אלה מבינים רק שפה אחת אבל אם אתה לא בקטע, גש למשטרה, ספר את כל הסיפור ותגיש תלונה על איומים. אם אתה חושב שאתה תציע לו כסף על הדלת שלו והוא ירגע, אתה לא מכיר את הטיפוסים האלה. או שהם מאימים ומפחידים או שהם משתפנים כשמראים להם שהם אפסים. הוא ידרוך עליך בלי סוף ברגע שיזהה חולשה וזה יעלה לך הרבה כסף ועצבים. ברגע שהוא יצא אליך היית צריך להתקשר למשטרה ולדווח שאתה חייל ובן מיעוטים תוקף את הרכב שלך. היו יורדים לשם ימ"מ בחבלים ממסוק. אבל עשית את הכי גרוע וזה לא לדווח על התאונה שגרמת וכמו שאמרו לך, בעובדות היבשות אתה גרמת לתאונת פגע וברח וטיפוס כזה יחד עם החבר שלו יעידו שהם לא עשו כלום ואתה התפרעת על הכביש ופגעת להם בדלת וכשהם עצרו לראות מה קרה ולבקש את הפרטים שלך, אתה ניסית לדרוס אותם והרסת להם את הדלת וברחת. שתי מילים שלהם נגד מילה שלך ועוד לא אתה לא מכחיש שפגעת להם בדלת.

או שתקפל את הזנב בין הרגליים ותשלם לו פיצוי על הדלת וגם תוספת שהוא בטח ידרוש או שתיגש למשטרה. אל תחכה שהסערה תגיע אליך הביתה כי אז תהיה במצב לא נעים.

איזה יופי, לוקחים אוטו, סוג וגיל, וישר מקבלים תבנית נפשית של בעליו, על תסכוליו, נטייתו לאלימות והאופן בו הוא מקיים אינטרקציה עם הסביבה. ואני לתומי סברתי שאת אומנות התיוג אתה שומר למכוניות, עיין ערך VAG.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה אבל אתה לא בדיוק שה תמים.

נשמע כי אתה גם כן משחק משחקי כבוד על הכביש ומנסה "לחנך" נהגים אחרים.

בהתחלה נהגת כראוי, אך ברגע שראית שנהג נדבק לך לתחת החלטת להאט את הקצב ולעצבן אותו קצת יותר, כי ממילא הוא לא יכול לעקוף אז לפחות שילמד לקח.

לאחר שהבחור "הצליח" במשימה (שלא כמתוכנן על ידך) ועקף אותך, החלטת שזה ממש לא בסדר וככל הנראה בצורה כזו הוא לא ילמד לקח לעולם, אז החלטת לדבוק במשימה ועל הדרך גם להראות לו למי יש יותר מהיר..

עקפת אותו בחזרה, ניצחת!

רק מה, עכשיו נתקעת ברמזור לפניו ועמדה בפניך הבחירה, האם להמשיך לחנך אותו או לוותר ולהמשיך לנהוג כרגיל.

כמובן שבחרת להמשיך בשיעור החינוך, וזינקת לאט, אף על פי שלפני דקה מיהרת מאוד בכדי לעקוף אותו בדיוק לפני הרמזור (אה כן, לדבריך בכדי שלא יעקב אותך ברמזור.. מה שבעצם עשית בעצמך :roll:).

סליחה, אבל זו היא הצהרת כוונות, "אני כאן כדי לחנך אותך"!

לאורך כל הדרך נהגת בטיפשות!

לכן אני לא מתפלא על המשך הסיפור, לא שאני תומך בהתנהגות כזו, אך יכול להבין את הנסיבות.

עושה רושם שאתה עדיין ילד, אשר מנסה לחנך נהגים אחרים על הכביש. תתבגר.

פיקח לא נכנס למצבים שחכם יודע לצאת מהם..

האם היה שווה לך כל הבלאגן הזה בשביל משחקי אגו על הכביש.

תפנים את זה, הכביש זה לא מגרש משחקים.

מי ייתן וזה יהיה לך שיעור לחיים.

פורסם

סיפור טרי (בערך) מאתמול .

נסעתי בעיר והבחנתי בנהג סמי טריילר שניסה להאיץ בנהג פרייבט מלפניו ,

נהג הפרייבט עצר את רכבו באמצע הכביש ויצא החוצה לכיוון נהג המשאית (שגם הוא לא נשאר פראייר ויצא גם כן)

מה שהלך שם לא היה מבייש שום סרט פעולה.

לא שווה ,אנשים. תגיעו ליעדכם בשלום וסלאמת.

מי שצריך ללמוד לקח ילמד אותו בזמנו שלו ובדרכו שלו.

Gn'f'R

פורסם

alonjp, קלעת בול.

אני באותה דעה, לגבי ההמשך כפי שכבר הציעו אל תחכה שמי מטעמו ידפוק על דלתך אלא תפעל לפני כי הבחור לא נראה לי ירגע וישכח מהעניין. (למרות ששוב! על פי החוק היבש ברור שאתה לא אשם בכלום, אבל במדינה פה דווקא בגלל מצבים שלא קשורים לחוק היבש אלא שיקול דעת הגיוני מול אנשים לא הגיונים יצאת לא בסדר)

תלמד מזה לעתיד.

פורסם
ממתי נותנים כתובת ומספר טלפון?

זו הכנה לפלילים.. והבחור הזה כנראה מתכוון לנצל את המתנה שניתנה לו

מציע לך ללכת להתלונן במשטרה על המקרה ולהתלונן על האיומים שהעבריין איים על משפחתך. תבקש את הפרטים שלו, יש להם אותם כי הוא מילא דוח.

לדעתי עשית נכון כשנמעת להתעמת איתו גופנית גם במחיר של פגיעה ברכבים של שניכם. מעניין איך ייגמר הסיפור הזה.

הרבה אנשים כאן עוקבים אחרי המקרה.

בהצלחה, ואל תשכח לעדכן אותנו.

פורסם

כביש בין 2 נתיבים - הימני שמלא מכוניות חונות והשמאלי שאפשר לסוע בו. נסעתי לאט כי יש במפרים. שהטיפשים יקפצו ויהרסו את הרכבים שלהם, על שלי אני מנסה לשמור. למר נהג מסחרית זה לא התאים שבפסי האטה מאטים.

לגבי הרמוזר, אם הייתי עומד אחריו הייתי מחכה עוד מחזור רמזורים, הוא בניגוד אליי לא חיכה מחזור רמזורים, בדיוק בגלל שהייתי בוגר מספיק להחליט שאף על פי שאני לפניו אני אסיים את השטויות האלו ולא אמשיך לגרור את זה.

הוא מצידו המשיך לסוע אחריי וביקש שאפתח חלון, כשסימנתי לו עם הראש שזה לא יקרה הוא כנראה רתח מהעובדה שהוא לא יצליח לשגר את מטח הקללות שלו, והחליט שכמובן הפתרון היחיד שבהמה שכזו מכירה - אלימות - חייב להתבצע.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לכל אלו שמאשימים גם את SuperBamba: לא נמאס לכם לחיות בעולם בו הערס תמיד מנצח?

אני יכול להעיד על עצמי, שברוב המקרים בהם אני עוצר ב-"עצור" או לפני מעבר חציה, והערס התורן מאחורי צופר לי, כי לא נראה לו, אני מתחיל לנסוע לאט בכוונה. די, נמאס לי להתנצל על זה שאני חושב שיש משמעות לתמרור עצור או על זה שאני לא רוצה לדרוס הולכי רגל. למה תמיד האנשים הנורמטיבים כאן צריכים להתקפל מול הבהמות?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
רגע, היית על מדים?

יצאת מזה נקניק, טלפון אחד למשטרה "אני חייל במדים ויש פה משאית שמנסה להרוג אותי כנראה" היו מקפיצים לשם עשרים ניידות, מג"ב ומ"צ. הוא בטח לא היה יוצא מזה בזול..

בכל אופן, תירגע, יהיה בסדר.

כל הבעיה של האילימות בכביש ובכלל נובעת עקב מילה אחת שנמצאת בתגובה הזו, "נקניק".

הדבר הכי חשוב במדינה שלנו, לצערי הרב, הוא "הכבוד" של האדם, מנהג שלקוח מהעולם הערבי שבו הכבוד הוא הכי חשוב, והחמולות הולכות מכות ורוצחים על ימין ועל שמאל.

אז אותו נהג, עצבנת אותו בכך שנסעת לאט או משהו כזה, חבר שלו ברכב אמר לו "אל תהייה פראייר", "אל תהייה כוסית", "אל תצא נקניק", כנס בו...תראה לו מה זה.

ומפה עד למכות ורצח, המרחק די קצר, בייחוד היום.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אפשר להבין איפה בדיוק הנהג חסם לך את הדרך? סתם סקרנות שלי

ליד הכניסה לצריפין? אם כן כמות החיילים שהיו עולים על הנהג וחברו הייתה מביישת אפילו את הסרט 300, גם אם לא היית מדווח לכוחות "ההצלה", אגב זה תקף גם לצומת לפני צריפין.

האם יש חדש מהאירוע? טלפן שוב? פנית למשטרה?

לדעתי יש קודם כל להתקשר לעו"ד ולספר לו על המאורע, הוא ייעץ לך בטלפון מה לעשות ושם תהיה יותר חכם.

העניין הוא כולה שיחת טלפון של 15 דקות. עדיף ללכת על בטוח מאשר ניחושים ותהיות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי, שברוב המקרים בהם אני עוצר ב-"עצור" או לפני מעבר חציה, והערס התורן מאחורי צופר לי, כי לא נראה לו, אני מתחיל לנסוע לאט בכוונה. די, נמאס לי להתנצל על זה שאני חושב שיש משמעות לתמרור עצור או על זה שאני לא רוצה לדרוס הולכי רגל. למה תמיד האנשים הנורמטיבים כאן צריכים להתקפל מול הבהמות?

אז מה אתה יותר, גיבור או טיפש?

אתה רואה שמישהו מאחורייך נוהג בעצבנות וצופר וכו׳ אז אתה תעשה לו דווקא?

עד שיום אחד תיפול על האדם הלא נכון שיחליט לחנך אותך, זה לא חייב להיות ערס, אגב, זה יכול להיות סתם בנאדם נורמטיבי שעכשיו קיבל הודעה שקרוב משפחה שלו עבר תאונה ומאושפז בבית חולים ועכשיו הוא נתקל בחוכמולוג-גיבור כמוך, עם כל הנורמטיביות גם הוא עשוי לצאת מכליו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הוצאת לי את המילים מהפה, למעט כך שלא צריך לעשות "דווקא".

לצערי הרב נחשפתי והייתי מעורב במספר מקרים כאלו. יש אנשים שפשוט צריך לחנך אותם, והם בדיוק עולים לך על הטורים ואין מה לעשות אתה מאבד את זה פשוט.

אני זוכר מקרה אחד נורא ספציפי. אני נוסע בכביש חד סיטרי בעל שני נתיבים להנאתי בימני כאשר יש נהג מאחורי שלא מפסיק לחפור לי ולא עוקף. אורות גבוהים, צפצופים ובעיקר אני רואה את הפנים של הבן זונה במראה האחורית (פנורמית) מתעצבן, נצמד ומקלל ועושה תנועות עם הידיים שלא היו מביישות את גאנגאם סטייל. אמרתי לעצמי עוד דפוק אחד יאללה שיעקוף, גם ככה אני הייתי צריך לפנות ימינה (פנייה בלי רמזור). השיא היה שאני עוצר במעבר להולכי רגל והוא לא מפסיק לצפצף בשיא הלחץ, אני עושה לו עם היד את התנועה של "חכה" והוא משתגע מאחוריי ואני רואה את הפנים שלו ונרתח. אמרתי לעצמי, עזוב אותך לא שווה את זה.

אני פונה ימינה לכביש חד סטרי (בעל נתיב אחד) והבן זונה בא אחריי ! אמרתי לעצמי איזה מפגר הוא היה לו כמה מאות מטרים לעקוף אותי למה הוא לא נסע ?!

טוב אני נכנס לרחוב הצר ורואה שהסיפור ממשיך עוד פעם. הכביש שם נורא צר ואני לא עובר שם את ה25-30 כי יש שם הרבה ילדים קטנים שקופצים לכביש. הבחור הזה כבר עבר כל גבול וכל העצבים שלו הוא הוציא עליי. עצרתי באמצע הכביש הזה, איפה שאין לאן לברוח. יצאתי החוצה והוא גם יצא מהלנטיס שלו וראיתי את הערס הממורמר לקראת סוף גילאי ה30 וישר הוא התחיל "יא בן זונה כוס אמא שלך אתה לא יודע לנסוע.." (וכו' וכו') ואוטומטית הוא ישר על המקום קיבל כאפה לפנים וכמו שערן ציין מכות שלא היו מביישות סרטי אקשן. והכי מצחיק אחרי שהוא הבין שמפה הוא יצא מדמם הוא התחיל להתחנן שאני אעזוב אותו והוא היה סתם עצבני... כל החראות האלה שחושבים שהם גדולים על קטנים או רואים אוטו/אדם/אישיות יותר חלש מהם אז הם "יחגגו" עליהם וירגיעו את האגו שלהם וחבל שזה ככה. ושתדעו, כל החראות האלה שעושים דברים כאלה הם לא אנשים לפחד מהם אל תפחדו להתעמת איתם. (לכל כלל יש יוצא מן הכלל כן ? ;) )

בנימה אחרת גם עלה לי זיכרון מהתיכון. היו הרבה מקרים של מכות, כל הערסים היו מתעללים "בחלשים" וכדומה אז המורה הציע רעיון שכל יום ניקח 10 דק' מהשיעור שלה ונעשה כמה חזרות עם משקולות 10 ק"ג, לפחות אם נריב מכות אז שיהיה הוגן איכשהו :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אם אני אפרט את כל מה שעברתי בכבישים אני יכול לכתוב ספר.כולל נהגים שסיכנו את הילדים הקטנים שלהם ברכב כדי להציק לי.

לא תוכלו לחנך אף אחד.

לא תוכלו לשנות את המדינה והאנשים-לתשומת לבם של מתנדבי ושוטרי התנועה :idea:

תלמדו להתעלם ולהתאפק

אין לכם מושג כמה אנשים ממורמרים ועצבניים מתלאות היום יום במדינה שלנו!

אנשים רק מחפשים ללכת מכות להוציא את העצבים על מישהו ועל הדרך אם אפשר לתבוע אותו על ניזיקין כי דחפתם אותו על הרצפה וגרמתם לו נזק או שנתתם לו מכה באוטו וגרמתם לו ל"נזק של 30 אלף" כי הוא חייב לתקן את כל האוטו למצב שיצא מהחברה ע"ח הפוליסיה שלכם...

יש הרבה שמחפשים לסבך אתכם כדי להוציא ממכם כספים ואת העצבים שלהם עליכם בתור "הגנה עצמית".

אנשים לא שווים את זה.

גבר אמיתי זה גבר שיודע לשלוט ביצרים שלו. איפוק זה הכוח הכי גדול תבינו!

גבר ששולף אגרופים ויוצא לכל אחד בכביש זה גבר חלש בעל אינטילגנציה רגשית ירודה מאוד ומנת משכל של חרגול.

לידיעתכם חברים יקרים!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לפותח השרשור אם זה היה בכניסה לצריפין אז בטוח שהיה אנשים {והרבה} שראו את זה עניין של שעה למצוא לפחות 10 אנשים שראו את זה.

ודבר שני אני חושב שלא כדאי לך לסגור את זה ולהודות שאתה רוצה לשלם לו על הדלת הוא יכול להקליט אותך שאתה מודה בתאונה ואז בכלל יש פה פגע וברח עם הודאה שלך.

אתה תנסה להקליט אותו ותנסה להוציא ממנו בשיחה בניכם שהוא עקף אותך וחסם לך את הנתיב אבל אתה יכול לחסוך לך את זה בזה שתשקיע שעה ותמצא את העדים שראו את המקרה. {אם זה היה ליד תחנת האוטובוס או אם זה היה באמצע או ליד הש"ג יש שם תמיד שומרים אתה יכול לבקש את רשימת השומרים מהמב"ס ולהסביר לו למה אתה צריך והם יכולים להיות העדים}

ולחכמים שאומרים שאם מישהו צופר להם אז הם מאטים אז תחשבו שההוא לכם יכול לעקוף {במקרה שהוא חכם להסתכל אם יש לכם מצלמה ואם אן לכם } ולתת בלימת פתע ואז ראו פתע נכנסתם בו סתם כי התחשק לו להחזיר לכם משחק.

בהצלחה שיהיה לך...

פורסם
במשטרה אמרו לי שבשום מצב הם לא מוסרים פרטים של בנאדם אחר.

משהו מסריח פה ומישהו משקר לי

לא משקרים לך, פשוט לך (כנראה) אין פרוטקציות - ובלי פרוטקציות לא תקבל שום עזרה מהמשטרה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...