Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מדובר על חופשונת - עד שבוע - השאירו את הבייבי אצל סבא/סבתא, אם יש כאלו והם יכולים ורוצים.

לתינוקת הנסיעה לא תעשה כלום. לכם - רק אי נוחות ותלות רבה בצרכים שלה, בריצה לחפש מקום לרכוש משהו שצריך, בעיות מזג אורי שהקטנטנים רגישים אליהן - וההנאה תיפגם.

נכון שאפשר לנסוע, בכל רגע, גם עם תינוקת בת שבועיים, אבל כבר כתבו שאף אחד לא יודה שלא ממש הצליח וכמה זמן בזבזנו על התינוק.

חכו כ-3 חודשים אחרי הלידה, תתרגלו לשינוי הרגלי החיים, כי יש - וגדול, ואז קחו כמה ימי פינוק. צריך ומגיע לכם.

שיהיה בשעה טובה !

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אם מדובר על חופשונת - עד שבוע - השאירו את הבייבי אצל סבא/סבתא, אם יש כאלו והם יכולים ורוצים.

חס וחלילה.

לא להפריד לתקופה כזו ארוכה תינוק בגיל הינקות מהאמא (והאבא). הוא צריך אותם ואותם ובעיקר אותם, בשביל הביטחון והיציבות. הוא לא רגיל למקום, הוא רגיל לאנשים שמטפלים בו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
דברים משתנים אחרי הלידה, ואותה אחת לא תמיד נשארת ב-ד-י-ו-ק אותה אחת גם אחרי הלידה... פתאום הלא יאומן מגיע מהדלת האחורית.

איציק

אנאלי הופך לעניין לגיטימי? :shock:

הפוך גוטה.

עד גיל חצי שנה, סחבנו את הקטנה לכל מקום, בלי בעיות.

יציאות, מסעדות, אפילו בחו"ל היינו.

דורש לוגיסטיקה, אבל בגיל הזה הם ישנים בכל מקום, לא מתעוררים מרעשי סביבה ולא צריכים שיבדרו ויעסיקו אותם.

ציצי, חיתולים וגמרנו.

בתנאי

ב ת נ א י

שמדובר בתינוק נוח.

יש כאלו שהם נוחים, שקטים ולא סובלים מכאבי בטן ושאר מריעין בישין, ויש כאלו שהם מאוד רעשנים, לא ישנים וקשים בכלל.

חכו ותראו איך אתם מסתדרים ואז תחליטו.

תלוי מאוד בילד.

לשלי יש שיגרה של חייל בטירונות (תבורך אישתי), הוא ישן לילה שלם מגיל חודש ושבועיים (מ20:00 עד 06:00 בכיף), לא בוכה סתם ככה אבל מעולם לא היה נרדם או יושב בשקט במקום אחד.

תמיד סקרן, לכן עכשיו שהוא קצת יותר עצמאי, חצי הולך ומבין עניין לנו יותר קל איתו ואנחנו כמעט לא מגבילים את היציאות המשותפות שלנו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לקתי את הילדים לחו"ל בפעם הראשונה כאשר הקטן היה בן 3.5 שנים. לפני זה יצאתי רק פעם אחת לסופ"ש באיסטנבול ואת הצעיר (בן שנה וחצי) השארתי אצל המטפלת שהכיר. הילד היה שקט מהצפוי בטיסה - כשנחתנו בפריס הסתבר שיש לו חום ^39, וילד שמגיל שנה וחודש לא הכיר עקלה ישב על הכתפיים שלי 3 ימים.

לדעתי צריך ביצים מטיטניום כדי לקחת תינוק צעיר לחו"ל שלא לצרכים חיוניים:

1. יש לחבר'ה האלה נטיה לתפוס מחלות חום ברצף, ותינוק חולה סובל גם בלי טיסות וטלטולים. עדיף להיות קרוב לרופא שאתם מכירים.

2. תינוק צעיר לא ישן בלילות - ואתו גם ההורים. תהיו מותשים.

3. לוגיסטיקה - עגלות, תיקים, חיולים - והבעיה הגדולה ביותר: מזון תינוקות. צריך להתארגן על הנושא הזה וגם בנסיעה בתוך הארץ לא תמיד פשוט למצוא מקום לחמם אותו.

4. לחץ באוזניים בטיסה - אני מרחם על התינוק, שלא יודע לאזן אותו.

אני חייב לזוז, אבלאתה מין את רוח הדברים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. יש לחבר'ה האלה נטיה לתפוס מחלות חום ברצף, ותינוק חולה סובל גם בלי טיסות וטלטולים. עדיף להיות קרוב לרופא שאתם מכירים.

2. תינוק צעיר לא ישן בלילות - ואתו גם ההורים. תהיו מותשים.

3. לוגיסטיקה - עגלות, תיקים, חיולים - והבעיה הגדולה ביותר: מזון תינוקות. צריך להתארגן על הנושא הזה וגם בנסיעה בתוך הארץ לא תמיד פשוט למצוא מקום לחמם אותו.

4. לחץ באוזניים בטיסה - אני מרחם על התינוק, שלא יודע לאזן אותו.

אני חייב לזוז, אבלאתה מין את רוח הדברים.

1. כאלה שכן ויש שלא והמחלות באות בד"כ כשמכניסים לגן, לא לפני.

2. יש כאלה שכן ויש כאלה שלא.

3. מזון תינוקות?! הנקה!

4. יש כאלה שכן ויש כאלה שלא.

הייתי פעמיים בחו"ל עם הקטנה שהיתה תינוקת, לפני גיל שנה. פעם חתונה משפחתית, נסיעה של 4 ימים, ופעם ביקור משפחתי אחר.

כן, צריך להיות מאורגנים, אבל בגיל הזה... טוב, כבר כתבתי.

ובתנאי שמדובר בתינוק נוח.

אני מכיר כמה שלא הייתי לוקח לגדרה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסכים עם מה שבמבי אמר.

בנוסף בגיל 2-3 חודשים אין בעיה לשים את התינוק במנשא (בד) ולטייל איתו כשהוא ישן

אבל, לדעתי, אל תחליטו מעכשיו, חכו חודש אחרי הלידה, תראו איך אתם מסתדרים, כמו שעופר כתב, הרבה דברים תלויים בילד, יש כאלה שכן ויש כאלה שלא (על כל דבר), הרבה דברים גם תלויים בהורים, יש לחוצים יותר ויש פחות.

פורסם

כן ו...לא.

עם הגדולה היינו בברצלונה כשהיתה בת 9 חודשים, והיה סבבה.

שנה אח"כ היינו באמסטרדם איתה והיה מדהים.

לפני 4 שנים, לקחנו אותה ואת אחיה הקטן שהיה בן 5 חודשים לשבוע באיטליה.

אם תשאל את אישתי על איטליה היא תגיד לך - סיוט. חרא מדינה.

הקטנצ'יק קיבל שלשול בטיסה, שלא עבר עד שחזרנו. מצאנו את עצמנו קונים שם חבילות חיתולים, מגבונים ומה לא. מרתיחים בקבוקים ועוד ועוד. היה סיוט. זרקנו 20,000 שקלים לפח, וסבלנו מאוד.

למרות זאת - שורה תחתונה, תינוק בן שלושה חודשים לא צריך הרבה. (תאמין לי יש לי עכשיו אחת כזו בת חודש וחצי בבית).

ועוד דבר, שאיציק רשם אבל נבלע בין השורות. תינוקות לא יודעים / יכולים לאזן לחצים באזניים. הם עלולים לסבול אימים, ברמה שאתה תרצה להרוג את עצמך על הסבל שגרמת לו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הפוך גוטה.

עד גיל חצי שנה, סחבנו את הקטנה לכל מקום, בלי בעיות.

יציאות, מסעדות, אפילו בחו"ל היינו.

דורש לוגיסטיקה, אבל בגיל הזה הם ישנים בכל מקום, לא מתעוררים מרעשי סביבה ולא צריכים שיבדרו ויעסיקו אותם.

ציצי, חיתולים וגמרנו.

בתנאי

ב ת נ א י

שמדובר בתינוק נוח.

יש כאלו שהם נוחים, שקטים ולא סובלים מכאבי בטן ושאר מריעין בישין, ויש כאלו שהם מאוד רעשנים, לא ישנים וקשים בכלל.

חכו ותראו איך אתם מסתדרים ואז תחליטו.

מסכים לגמרי!

אל תזמינו כרטיסים או מלונות. חכו ללידה ותראו איך אתם מסתדרים ואיך אתם מקבלים את השינוי הזה בחיים שלכם. אם תראו שהתינוק נוח אני חושב שבהחלט ניתן לטוס לחו"ל אבל הייתי דוחה את זה לגיל 5 חודשים (בתקווה שהגזים יהיו מאחוריכם).

כשהקטנה שלי היתה בת שנה וחצי טסנו לארה"ב לשבועיים וחצי לטיול של הרבה נסיעה (1200 ק"מ בשישה ימים+הרבה שופינג) והרבה טיול רגלי (חרשנו את מנהטן). לפני הטיסה הרבה אמרו לנו שאנחנו משוגעים שאנחנו לוקחים אותה איתנו ושעדיף להשאיר אותה בבית אצל סבא וסבתא. מבחיתנו זאת בכלל לא היתה אופציה ואני רוצה לומר לכם שהיה לנו מדהים!

נכון שהיה לא קל כי הילדה לא ממש אוהבת עגלות ורצתה הרבה "על הידיים", אבל הכיף של חופשה בחו"ל עם הילדה היה שווה הכל.

החלק הקשה היו הטיסות כי ילדה בת שנה וחצי על הידיים של אבא ואמא (לא רכשנו מושב עבורה) בטיסה של 11 שעות זה לא תענוג, אבל זה עובר.

בקיצור...חכו, תקבלו תמונה כללית לגביכם ולגבי התינוק לאחר הלידה ואז קבלו החלטה.

אגב, אני מכיר זוג שאת הילדה הראשונה שלהם לקחו בגיל 3 חודשים לטיול בהרי הרוקי בארה"ב והכל בסדר עם כולם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...