Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Samsung Galaxy Beam פורץ דרך שלא נישמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לאתר מאחת החברות מחשבים, ושם גיליתי מכשיר חדש שלא מוכר לי Samsung Galaxy Beam

מכשיר פורץ דרך(לפי מה שאני מכיר), עם מקרן המסוגל להקרין עד 50 אינץ' ומחיר נוח(2000 ש"ח באילת).

רק אני פספסתי את ההשקה שלו או שפשוט אף אחד לא שמע עליו?

https://www.youtube.com/watch?v=wJv-PZ7GSxU&feature=relmfu

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם הוא "יריץ מערכת הפעלה אנדרואיד 2.3", אז חדש הוא לא.

במחיר הזה עדיף sgs2, או גלקסי נוט, או אם מרחיבים את התקציב, sgs3, שלהם יש מפרט עדיף בהרבה.

מקרן זה גימיק חמוד, אבל אחרי שיימאס לך ממנו, אתה תתקע עם מכשיר לא משהו (שווה ערך לgalaxy s advance)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם הוא "יריץ מערכת הפעלה אנדרואיד 2.3", אז חדש הוא לא.

במחיר הזה עדיף sgs2, או גלקסי נוט, או אם מרחיבים את התקציב, sgs3, שלהם יש מפרט עדיף בהרבה.

מקרן זה גימיק חמוד, אבל אחרי שיימאס לך ממנו, אתה תתקע עם מכשיר לא משהו (שווה ערך לgalaxy s advance)

+1

בנוסף הבנתי שהיכולות של המקרן שלו לא בשמים.

אז אם זה לא מושלם או קרוב להיות מושלם, אז בשביל מה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש לי כזה. המקרן דווקא עובד טוב מאוד וגם הקרנתי איתו הרבה יותר מ50 אינץ. החסרון הוא שאתה תראה טוב בחדר חשוך לחלוטין!

אחד השימושים העקריים שלי בפלאפון תמיד היה לצפות בקליפים, סרטונים ותכוניות טלוויזיה.

המכשיר עצמו באמת מכשיר חלש. עברתי אליו מגלקסי נוט וההבדל ענק. ככה שאם אתה לא ממש רואה ווידאו בפלאפון אז עזוב חבל על הכסף. אם אתה מכור לווידאו בפלאפון אז אתה תהיה מוכן להתפשר על המהירות שלו.

מקווה שהייתי ברור.

פורסם

עזבו שהמכשיר חלש מבחינת חומרה, העניין של המקרן זו פריצת דרך שלא היה עד עכשיו בשום מכשיר.

ניתן לשים מקרן גם בגלקסי 3, אין מניעה לזה. הרעיון של הכנסת מקרן לסלולארי זה החידוש המעניין.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

נו ומה תעשה עם החידוש הזה?

על איזה צורך הוא עונה ומתי תשתמש בו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שמעתי לפני כמה שנים על החידוש הזה, לא תפס בינתיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...