Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 156 שנת 2003 2.5 distinctive

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קצת לא קונבנציונאלית: במידה והרכב עובר בדיקה והכל שפוי ותקין באופן יחסי. האם המו"מ לגבי המחיר אמור להיות סביב המחירון או שבכל מקרה צריך להתחיל בכמה אלפים (לפחות) מתחת? אני שואל כיוון שנתקלתי בכמה אלפות שתומחרו ע"י המוכרים מלכתחילה מתחת למחירון עם הדגשה שהמחיר עדיין גמיש...

אני יודע שהכל תלוי במצב הרכב ובמצב רוח המוכר ובכל זאת, השוק לא בשמיים והצעה של כ-6-8 אלף מתחת למחירון עדיין תחשב למקובלת בנסיבות מסויימות?

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

ה- 156 היא ברמה אחת לפחות מעל ה- 147 מבחינת התנהגות הכביש וכן בפרמטרים אחרים של אבזור ואיכות החומרים ומרחב פנים, כך שהן לא ממש ברות השוואה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
שאלה קצת לא קונבנציונאלית: במידה והרכב עובר בדיקה והכל שפוי ותקין באופן יחסי. האם המו"מ לגבי המחיר אמור להיות סביב המחירון או שבכל מקרה צריך להתחיל בכמה אלפים (לפחות) מתחת? אני שואל כיוון שנתקלתי בכמה אלפות שתומחרו ע"י המוכרים מלכתחילה מתחת למחירון עם הדגשה שהמחיר עדיין גמיש...

אני יודע שהכל תלוי במצב הרכב ובמצב רוח המוכר ובכל זאת, השוק לא בשמיים והצעה של כ-6-8 אלף מתחת למחירון עדיין תחשב למקובלת בנסיבות מסויימות?

לצערי, הנסיבות בגינן תמכר 156 במחיר כזה הן שתיים:

רכב מוזנח (יחסית)

או בעלים שחייב למכור

alfa 156 2.5.

פורסם

כשאני חיפשתי רכב לפני חודשיים וחצי הייתה 156 2004 עם 80K על השעון יד ראשונה 2.5 ליטר QSYSTEM,הבחור רצה 60K ולא היה בקטע להתגמש.

Porsche 944 turbo

פורסם

נמרוד, הוא לא רצה למכור, אני מכיר את הרכב.

אלפות איכותיות נדירות נמכרות מעל מחירון, אבל כמו שנאמר לפעמים יש מוכר שלחוץ למכור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

באלפות הגדולות (156/166) ובכלל באלפא, הסחירות של הדגמים האוטומטיים נמוכה בהרבה לעומת הידניות.

לכן, כשאתה בא לקנות כזו מצבך טוב.

כשתמכור, יחסי הכוחות יתהפכו...

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
ה- 156 היא ברמה אחת לפחות מעל ה- 147 מבחינת התנהגות הכביש וכן בפרמטרים אחרים של אבזור ואיכות החומרים ומרחב פנים, כך שהן לא ממש ברות השוואה.

הקביעה שבאדום (אבזור ואיכות חומרים) פשוט לא נכונה. אם כבר האבזור מקביל ואיכות החומרים והנוחות (מושבים ומזגן, לדוגמא) של ה- 147 טובים מאלה של ה- 156.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

רק משנת מודל 2003, בישראל, ניתן להשוות באבזור של שתי המכוניות. מתחת לשנתון זה יתרון מוחלט ל-147.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...