Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשמוע ביקות על רנו קליאו 3, מודל 2007, אוטומטית.

הרכב מטופל כמו שצריך במוסך שהיה בעבר מוסך מורשה של רנו.

נסע כ 80,000 ק"מ.

הרכב שמור במיוחד

מחפש המלצות לגבי הרכב עצמו, צריכת דלק, אמינות, בטיחות (להבנתי מדובר ברכב בטוח מאוד) כדומה.

כמו כן, הבנתי כי אין כל כך שוק לרנו כרגע בארץ

אשמח להתייחסות

תודה

פורסם

צריכת הדלק לא טובה במיוחד בקליאו האוטומטית, מדובר במנוע 1.6 שהיה קיים גם במגאן, וקיים היום בפלואנס. מנוע 1.6 + גיר אוטומטי של 4 הילוכים זה לא מתכון לחסכון בדלק.

מעבר לכך, הגרסה האוטומטית גרועה בגלל הגיר שמותקן בקליאו. מומלץ להריץ את הצירוף AL4 במנוע החיפוש של הפורום ולהבין למה הגירים האוטומטיים של פז'ו, סיטרואן ורנו כל כך גרועים.

אמינות - כפי שכבר ציינתי הגיר בעייתי, הרכב יכול להיות טוב מבחינת אמינות אם טיפלו בו כמו שצריך ולא בצורה חאפרית, מה שחשוב לבדוק זה האם בוצע טיפול טיימינג בזמן. בקליאו שלי (מנוע 1.2) צריך לבצע טיימינג כל 90 אלף ק"מ או 4 שנים.

אם טיפול כזה לא התבצע, הייתי מדלג לרכב הבא.

נתון הק"מ סביר מאוד לשנתון, רכב שהוא כמעט בן 6, וזה בסך הכול טוב. למרות שאני מאמין שיהיה אפשר למצוא עם פחות ק"מ בלי להוסיף הרבה כסף בכלל.

ההמלצה ברנו היא לטפל כל 30 אלף ק"מ (או שנה, שזה בסדר), זו המלצה זדונית למדי, שאולי מתאימה לאירופה אך לא לארץ, תבדוק כמה טיפולים הרכב עבר.

בטיחות - הרכב אכן מאובזר מאוד בתחום הזה. מתנהג בצורה בטוחה מאוד. כולל 6 כריות אוויר, ABS וESP. ציון מבחני הריסוק הנו מקסימלי - 5/5 כוכבים.

בתחום האבזור היא סבירה, אך קח בחשבון שלמשל המערכת אינה מקורית, קצת מבאס, לא נראה הכי טוב. זה משהו שנפתר במודלים האחרונים של הקליאו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נסעתי על כזאת,הגיר לדעתי קצת עצל,הרכב עצמ מרווח,בטיחותי,אך עם גיר אוטומטי רגיל לא הכי חסכוני,

תציין תקציב מקסימלי ואפשר יהיה להמליץ על עוד רכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תיקון קל ל dorsht.

בעבר או יותר נכון בשנת 2007 אבי רכש את הרכב מספר שבועות לאחר שהגיע לארץ. מדובר על קליאו 3 1.6 אוטומט. מה שכן לרכב לא היה ESP והיו לו רק 4 כריות אויר. הרכב הגיע באיבזור דל עד דל מאוד חוץ משליטה על הרדיו ליד ההגה וקרוז קונטרול. היו לו רק 2 חלונות חשמלים. אני יכול להגיד שמבחינת אמינות ב 3 שנים שהחזקנו אותו לא היו בעיות בכלל. הרכב הקודם שהיה לנו הוא מגאן II הקליאו היתה צניחה חופשית בנוחות וברמה הכללית בכלל.אני יודע שאח"כ אולי שנה אחרי הביאו דגמים מאובזרים יותר אבל סה"כ שילוב של גיר 4 הילוכים ומנוע 1.6 שהורידו לו את הכוח סוס בהשוואה ל 1.6 בדגמים של הרנו משנים קודמות גורם לרכב להרגיש ממש עגלה!

שורה תחתונה ממש התאכזבנו מהרכב יש לציין כי זה היה הרנו ה 5 שקנינו ברצף שסה"כ הינו מרוצים מכול השאר...

היום עברנו לסקודה לרנו לא נישאר יותר מה להציעה וכן היתה גם פלואנס שנימכרה אחרי שנתיים לטובת יטי

יום טוב

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

חשוב לציין גם שבשל היעדר חלק מציוד הבטיחות איתו נבחנה הקליאו היא לא זכאית להתהדר בציון של 5 כוכבים בארץ, לא מצאתי אזכור לגבי בקרת היציבות אבל היא נבחנה עם 6 כריות אויר ושווקה רק עם 4 בישראל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מהו מחיר סביר לשלם עבור רכב כזה?

המחירון שלו לוי לוי יצחק סביב ה 42K.

ראיתי שביד 2 מפורסמים רכבים כאלה בין 37-44K (תלוי כמובן ביד ובק"מ).

אין לי כל כך ניסיון ברכישת רכבים ובכלל בתחום ואשמח לדעת מהו מחיר טוב לקליאו 3 החדשה, יד 1, שנת 2007 עם 70 אלף ק"מ

תודה

פורסם

עשית נכון שהסתכלת מחירים של רכבים עם נתונים דומים,זאת השיטה.

אין מחיר מדויק,הרבה תלוי בנתונים וכמובן בבדיקה אני מניח שבגלל שהרכב יד 1 ובמידה ומצבו טוב ניתן להתמקח באזור המחירים הגבוהים שבהם רכבים אלו נמכרים כלומר אזור ה40

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחירון מינוס 15% זה המקסימום שתשלם על הרכב, מכיוון שניתן להשיג כאלה בוגרי השכרה וליסינג במחירים נמוכים בהרבה. אל תהייה פראייר, זה רכב בלתי סחיר בעליל וכדאי שתוריד כמה שיותר כדי שתוכל לגלם הנחה גדולה לזה שירכוש ממך את הרכב בעתיד.

פורסם

שלום רהב,

הקליאו דור 3 שווקה בארץ החל משנת 2007, כאשר בדגמי 2008 נוסף מעט אבזור והדגם הפך מתקדם יותר.

הקליאו מצויידת במנוע 1600 עם 110 כ"ס, אשר נותן לה מעט יותר עוצמה לעומת המתחרות החלושות עם מנועי 1400. נוסף על כן, מדובר ברכב מרווח מאוד עם מידות הקרובות לאלו של קטגורית המשפחתיות.

לעניין הבטיחות - 4 כריות אוויר אינן מעט. מדובר על 2 כריות קדמיות ו-2 צידיות המגינות על הנוסעים מפני תאונות חזית ותאונות צד. לא רבים הרכבים בקטגוריה אשר שווקו עם 4 כריות אוויר ויותר בשנים 2007-2008. לראייה - תבדקו עם כמה כ"א שווקה המאזדה 2 הכל-כך נפוצה בשנים 2008-2009.

בקרסו טרייד אין ישנו מלאי גדול ומגוון של רנו קליאו בין השנים 2007-2009, במחירים מפתיעים. אתה מוזמן ליצור עימנו קשר ולקבל הצעה ללא התחייבות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...