Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת אם למישהו יש מושג בעניין הבא:

למערכת שרכשתי לפני שנה יש צבע רקע כחול. התאורה הפנימית ברכב הנוכחי שלי היא בצבע אדום. אם אפרק את הפאנל, האם אוכל להחליף לו לדים לשם תאורה אדומה?

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איזה מכשיר זה? אולי פספסת ויש אופציה בתוך המכשיר להחליף צבעים.

במידה ואין אופציה כזו,אי אפשר להחליף עצמאית את התאורה לצבע אחר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מכשיר פשוט של MXI, שעושה את העבודה יפה עם חיבור לUSB ובלוטוס.

אין אופציה במערכת...

אולי אחליף את הלדים בלוח השעונים, פשוט חשבתי שיהיה נחמד אם הצבע יהיה אחיד.

תודה.

פורסם

יכול להיות שאפשר להחליף לדים. צריך לפרק את הפנל של הרדיו דיסק ולראות איזה לדים יש שם.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני החלפתי בכל הרכב לדים וגם הרבה אמרו שאי אפשר

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
יכול להיות שאפשר להחליף לדים. צריך לפרק את הפנל של הרדיו דיסק ולראות איזה לדים יש שם.

ברכב אפשר להחליף ללדים זו לא בעיה.

להחליף את הלדים ברדיו עצמאית זו בעיה,צריך לדעת להלחים ברמה גבוהה,צריך גם מלחם מתאים שאין לרוב האנשים.

אם אתה רוצה אתה יכול להכניס למעבדה את המכשיר והם יחליפו, אבל זה יעלה כמו מכשיר חדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ערב טוב

לא הייתי שוקל אפילו להכניס את המכשיר למעבדה העלות לא משתלמת אם בכלל מישהו יעשה את זה אם כל הכבוד למכשיר שלך אני לא חושב שזה משתלם.

• תוכן חדש...