Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב- פורד פיאסטה שנת 2000.

לפני כמה ימים התחלתי בפרוייקט פחחות + צבע לרכב, את הכל אני עושה לבד, כל השלבים מצולמים, אני מבטיח להעלות תמונות של הכל בסוף התהליך.

יש לי את הכלים הדרושים- משייפים למניהם, שפכטל, קומפרסור, פיסטולט..

אני נמצא עכשיו לקראת הצביעה,

כמה ליטר של צבע נראה לכם שאני צריך לכל הרכב, במידה ואני מתכנן לצבוע 2 ידיים של צבע הרכב ולאחר מכן לכה?

אני מזכיר רק שמדובר ברכב קטן יחסית..

הכוונה היא לצבע הרכב, לפני דילול.

תודה

שלומי

פורסם
שלום

הרכב- פורד פיאסטה שנת 2000.

לפני כמה ימים התחלתי בפרוייקט פחחות + צבע לרכב, את הכל אני עושה לבד, כל השלבים מצולמים, אני מבטיח להעלות תמונות של הכל בסוף התהליך.

יש לי את הכלים הדרושים- משייפים למניהם, שפכטל, קומפרסור, פיסטולט..

אני נמצא עכשיו לקראת הצביעה,

כמה ליטר של צבע נראה לכם שאני צריך לכל הרכב, במידה ואני מתכנן לצבוע 2 ידיים של צבע הרכב ולאחר מכן לכה?

אני מזכיר רק שמדובר ברכב קטן יחסית..

הכוונה היא לצבע הרכב, לפני דילול.

תודה

אשמח מאוד לראות תמונות (:

אני גם חולם על צביעת הרכב, אבל לא ממש מבין בזה. :cry:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מניסיון שיש ,תלוי מה מצב הרכב,אם יש הרבה פחחות או לא(סופג צבע,וכיסוי),וגם תלוי בסוג הפיסטולט,והלחץ אויר,והדילול ,אפשר גם לגמור ב 1וחצי ליטר.

יש צבעים בעלי כיסוי נמוך יקח לך 3 ליטר,אני מציע לקנות מהצבעים לרכב המובילים מבחינת כיסוי : סטנדוקס או צלנגר עדיפות ראשונה .או PPG ואו גלסורית בכל מקרה יש גם הבדלי מחיר הצבעים המכסים יותר גם יותר יקרים בד"כ ,בכל מקרה תוכל לבדוק בתל אביב אצל קארפיקס 03-56322804 ,יש להם סטנדוקס,וגם אצל צדוק הם מוכרים ישר למוסכים -0577335000 תגיד לו שאלעד הפנה אותך ,הוא גם יעשה לך הנחת מוסך ויסביר לך איך לעבוד.

• תוכן חדש...