Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם, אני חדש פה בפורום.

לפני כמה ימים התחדשתי במזדה 3 שנת 2006 יפיפיה .

עדין לא עשיתי ביטוח.

עשיתי סקר שוק קטן , התקשרתי להרבה מאוד סוכנים (לא כולם עובדים בגלל החג) ונדהמתי לגלות שביטוח יעלה לי 9 אלף שקל בשנה .

חשוב לציין כי אני נהג חדש + נהג צעיר, אני רוצה ביטוח חובה + מקיף .

אני כרגע חייל(בן 19), יש לי את הכסף לביטוח בצד , השאלה האם באמת כדי לי להשקיע 9 אלף שקל בשנה!?

יש לי אלטרנטיבות אחרות ? , אני באמת לא יודע מה לעשות .

לא חשבתי שהביטוח יעלה לי כל כך יקר, לא היה חכם מצידי לא לבדוק את זה לפני הקניה .

אבל הנעשה כבר נעשה.

אין לי ניסיון קודם בכל העסק , זה רכב ראשון שלנו במשפחה (להורים אין רישיון) .

מה אתם מציעים לי לעשות? , שהיה חג שמח .

עריכה: עוד משהו קטן , במידה ויש לך ידע בנושא

אבא שלי עבד 26 שנה בעיריה , לפני כמה שנים יצא לפנסיה .

שמעתי שיש אפשרות לעשות ביטוח דרך העיריה ולקבל הנחה , מישהו מכיר את האפשרות הזו? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

המחיר נשמע סביר לחובה+מקיף לנהג חדש וצעיר, אם כי יתכן שתוכל להפחית מעט בסוכנות אחרת או עם הגדלת השתתפות עצמית.

את הסדרי הביטוח המוצעים לעובדי או גמלאי העיריה תוכל לברר בסוכנות שמציע להם את הביטוח.

האם זה כדאי - תלוי ביכולות ובצרכים שלך.

החשוב ביותר - רכוש ביטוח חובה בדחיפות, ואל תעז לגעת ברכב, שלא לדבר על להניע אותו או להזיזו בלי ביטוח חובה וצד ג' תקף שמכסה אותך (נהג חדש וצעיר). ואל תנסה כל מיני קומבינות שבהן לא מוצהר שאתה הנהג העיקרי, כיון שביום פקודה אתה עלול למצוא עצמך לא מכוסה ובצרות גדולות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המחיר נשמע סביר לחובה+מקיף לנהג חדש וצעיר, אם כי יתכן שתוכל להפחית מעט בסוכנות אחרת או עם הגדלת השתתפות עצמית.

את הסדרי הביטוח המוצעים לעובדי או גמלאי העיריה תוכל לברר בסוכנות שמציע להם את הביטוח.

האם זה כדאי - תלוי ביכולות ובצרכים שלך.

החשוב ביותר - רכוש ביטוח חובה בדחיפות, ואל תעז לגעת ברכב, שלא לדבר על להניע אותו או להזיזו בלי ביטוח חובה וצד ג' תקף שמכסה אותך (נהג חדש וצעיר). ואל תנסה כל מיני קומבינות שבהן לא מוצהר שאתה הנהג העיקרי, כיון שביום פקודה אתה עלול למצוא עצמך לא מכוסה ובצרות גדולות.

המחיר סביר?, אני יפשוט רגל .

איזה סוכני ביטוח מומלצים באזור המרכז? (מבחינת שירות,זולים).

לגעת ברכב אני לא יגע עד שהיה לי ביטוח מקיף + חובה מסודר , הרכב כרגע סגור בחניה פרטית אצל דוד שלי.

כפי שהזכרת לא לנסות קומבינות , האמת שכן חשבתי לנסות לרשום את הביטוח על שם דוד שלי ולהוסיף את עצמי כנהג חדש וצעיר אצלו .

גם יש לו העדר תאונות ל3 שנים האחרונות ככה שזה גם מוריד במחיר .

זה יכל להפחית בביטוח לא?

אשמח לעוד יעוץ בנושא .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם
ממליץ לנסות אצל הסוכן הבא:

אורי 0544578593

עדכן בתוצאות

בהצלחה

תודה רבה, אני יעדכן בהקדם האפשרי .

עוד תגובות בבקשה :) .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם
האמת שכן חשבתי לנסות לרשום את הביטוח על שם דוד שלי ולהוסיף את עצמי כנהג חדש וצעיר אצלו .

זה יכל להפחית בביטוח לא?

אשמח לעוד יעוץ בנושא .

אל תחשוב אפילו להצהיר משהו שאינו אמת לביטוח.

כשתהיה תביעה מספיק גדולה אתה תאכל אותה בגדול עם הקומבינות האלו.

עד היום לא נהגת בשום רכב באופן קבוע?

אז אין לך היסטוריה ביטוחית. לכן המחירים הגבוהים במקיף.

אז ככה.

לגבי חובה:

תשווה כאן:

http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

בעיקרון מה שמייקר זה וותק מתחת לשנה ו/או גיל מתחת ל24 (או מתחת ל21 רחמנא ליצלן)

לגבי מקיף:

דבר עם סוכן שיבדוק לך במספר חברות ביטוח.

תדגיש שאין לך עבר ביטוחי בכלל.

אתה יכול לדבר למשל עם הסוכן שמבטח לכם את הדירה.

לחלופין, אם המקיף יקר לך מדי אתה יכול להסתפק בצד ג'.

ביטוח צד ג' (לא חשוב לאיזה רכב) אמור לעלות לך קצת יותר מאלפיה בסך הכל, כולל שמשות וגרירה.

אם אתה חושש מגניבה (מזדה3 רכב גניב למדי), קיים גם ביטוח צד ג'+גניבה (או "מקיף בלי תאונה", אותו דבר).

מכר שלי במצב דומה לשלך (אין היסטוריה ביטוחית, מזדה3 2008) מבוטח כך.

לחברת "הפניקס" בוודאות יש תוכנית כזו. אולי גם לחברות אחרות. שאל את הסוכן שלך.

שים לב שבשתי האפשרויות האחרונות (צד ג' רגיל או עם גניבה) אם תהיה אשם בתאונה אז הביטוח ישלם על הנזקים למרצדס שהתנגשת בה אבל את הנזק לרכב שלך אתה תספוג.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
המחיר סביר?, אני יפשוט רגל .

איזה סוכני ביטוח מומלצים באזור המרכז? (מבחינת שירות,זולים).

לגעת ברכב אני לא יגע עד שהיה לי ביטוח מקיף + חובה מסודר , הרכב כרגע סגור בחניה פרטית אצל דוד שלי.

כפי שהזכרת לא לנסות קומבינות , האמת שכן חשבתי לנסות לרשום את הביטוח על שם דוד שלי ולהוסיף את עצמי כנהג חדש וצעיר אצלו .

זה יכל להפחית בביטוח לא?

אשמח לעוד יעוץ בנושא .

אתה צריך להבין שחברת הביטוח זה ת'כלס גוף רווחי ומבחינתה הסיכון שהיא לוקחת כשהיא מבטחת אותך כנהג חדש הוא די גדול. עזוב שאני לא מקבל את הסטיגמה העצובה הזו שנהגים חדשים הם פחות טובים (כי הותיקים הם פשוט אחלה!), אבל אין מה לעשות - זה המצב וצריך להתמודד איתו. אם קיבלת ביטוח במחיר הזה לרכב כמו מזדה 3, אז זה בהחלט סביר ובפניך שתי אפשרויות; אחת, לנשוך שפתיים ולשלם את המבוקש ולנסוע ברכב. אפשרות אחרת, לחכות שתסתיים תקופת הנהג חדש ורק אז לבטח רכב ולנהוג בו. רק שתדע, שגם זה לא מספיק ויש עוד פרמטר קריטי של היעדר תביעות ב-3 שנים האחרונות וגם הוא משפיע חזק על מחיר הביטוח והנתון הזה לא קשור לנהג חדש או לא חדש. אתה תצטרך, גם אחרי שתסיים את תקופת הנהג חדש, לשלם 3 שנים פרמיות מאוד גבוהות, לא לתבוע את הביטוח במהלך ה-3 שנים האלה, ורק אחר כך תוכל לקבל מחיר שהוא מה שנקרא סביר.

פורסם

מה זה משנה היכן פיזית נמצא הסוכן?.

היום אפשר לקבל את התביעה בדואר באותו היום במידה וישנה כזו.אם המחיר זול ,לא הייתי מהסס לבטח את רכבי אצל סוכן אילתי (עם המלצות).לראייה הדירה שלי מבוטחת אצל סוכן ביטוח במרכז ואילו אני מתגורר בצפון.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני מבוטח אצל סוכן, ואחותי הקטנה היא בערך בגיל שלך, גם חדשה+צעירה.

מאזדה 3 שנת 2007 כ-8,000 ש"ח, ולכן זה די הגיוני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לחכות עד סיום ה"נהג חדש" לא יעזור לו.

בביטוח מקיף סטטוס "נהג חדש" לא מהווה פקטור אלא בדרך כלל השאלה היא אם יש וותק של שנה או לא.

אבל גם זה לא רלוונטי פה כי הוא מתחת לגיל 21 מה שאומר ביטוח יקר במיוחד גם לנהג בן 20 עם שלוש שנים וותק.

אני הייתי בודק כמה יעלה צד ג'+גניבה.

וביומולדת 21 לבדוק כמה יעלה לעבור למקיף רגיל, עד אז כבר תהיה היסטוריה ביטוחית (בתקווה נקיה) ואמור להתקבל מחיר יותר סביר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
חג שמח לכולם, אני חדש פה בפורום.

לפני כמה ימים התחדשתי במזדה 3 שנת 2006 יפיפיה .

עדין לא עשיתי ביטוח.

עשיתי סקר שוק קטן , התקשרתי להרבה מאוד סוכנים (לא כולם עובדים בגלל החג) ונדהמתי לגלות שביטוח יעלה לי 9 אלף שקל בשנה .

חשוב לציין כי אני נהג חדש + נהג צעיר, אני רוצה ביטוח חובה + מקיף .

אני כרגע חייל(בן 19), יש לי את הכסף לביטוח בצד , השאלה האם באמת כדי לי להשקיע 9 אלף שקל בשנה!?

יש לי אלטרנטיבות אחרות ? , אני באמת לא יודע מה לעשות .

לא חשבתי שהביטוח יעלה לי כל כך יקר, לא היה חכם מצידי לא לבדוק את זה לפני הקניה .

אבל הנעשה כבר נעשה.

אין לי ניסיון קודם בכל העסק , זה רכב ראשון שלנו במשפחה (להורים אין רישיון) .

מה אתם מציעים לי לעשות? , שהיה חג שמח .

עריכה: עוד משהו קטן , במידה ויש לך ידע בנושא

אבא שלי עבד 26 שנה בעיריה , לפני כמה שנים יצא לפנסיה .

שמעתי שיש אפשרות לעשות ביטוח דרך העיריה ולקבל הנחה , מישהו מכיר את האפשרות הזו? .

תתחדש !

אני חושב , שאתה יכול לבקש מקרוב משפחה בעל עבר ביטוחי לבטח את הרכב על שמו (אם יש מישהו שאתה ממש בוטח בו אז אולי אפילו תעביר את הרכב על שמו ) בכל מקרה , כן שווה לך להשקיע בביטוח ואפילו ביטוח מקיף(שתהיה מכוסה גם על גנבה) כי אתה לא יכול לדעת מתי תצטרך אותו , אל תיסע רק עם ביטוח חובה .

פורסם

אז ככה חברים, עשיתי ביטוח חובה + מקיף (כולל צעיר ונהג חדש).

עשיתי דרך העבודה של אבא שלי (עיריית ראשון לציון) .

המחיר - 6800 לשנה.

הביטוח כולל הכל , חלונות , תביעה משפטית , גרר , רכב חלופי - ועוד ..

זו ההצעה הכי טובה שקיבלתי! , כל הצעה אחרת שקיבלתי איתה 9אלף+ .

מה אתם אומרים? :)

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם
אז ככה חברים, עשיתי ביטוח חובה + מקיף (כולל צעיר ונהג חדש).

עשיתי דרך העבודה של אבא שלי (עיריית ראשון לציון) .

המחיר - 6800 לשנה.

הביטוח כולל הכל , חלונות , תביעה משפטית , גרר , רכב חלופי - ועוד ..

זו ההצעה הכי טובה שקיבלתי! , כל הצעה אחרת שקיבלתי איתה 9אלף+ .

מה אתם אומרים? :)

מחיר מצויין!

המחיר לביטוח חובה וצד ג' לנהג חדש בן 18 הכי זול אחרי המון טלפונים הוא 5000 שקל וגם זה בחסד , אז לשלם עוד 1800 על מקיף זה לא נורא, תתחדש ותהנה !

Miata ND2

• תוכן חדש...