Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק זה, במיוחד כשהקסנון מכוון לשמיים ומסנוור אנשים שמעתי שזה מוסיף לך 3 קמש במהירות הסופית

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם עליתי עם רכב כזה על דיינו ולקחתי WRX בפתיחות.:shock:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

חייב לעשות משהו בנידון,ניכנסו תחרויות חוקיות של רכבים משופריםףאבל אגזוזים זה לא תקני,הזוי.

שבת שלום ורגוע לנו,ג'ינו.

לא הבנתי את הקשר בין ספורט מוטורי לבין הכביש הציבורי.

אופנוען

פורסם
רק אם זה הדגם של הדולפינים.

ככל שתתעסק יותר בדולפינים (ברדיו בזמן נהיגה) גם עוקפים אותך משמאל על נסיעה של 130 כשאתה לא מבין למה אתה נוסע לאט,

פורסם

אבל כמו שאלעד כתב, אם תלחץ על הדולפינים הם יעירו מהמתים את הנוס ותעקוף אותו בדרך ל-227 קמ"ש המיוחלים...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חברים, אתם לא מבינים כלום.

לבחור יש מדבקה בקדמת הרכב של +150HP !!!!!

בכוונה הרכב מצולם מאחורה, מדובר בזאב בלבוש כבשה.

שאפו! עכשיו אני באמת מבין למה הדופק שלך על 2000!

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אני יהיה קצת קיצוני אבל יש לך ברירה אחת האיתי אומר לארגן תיק לארוז את כל החפצים שלך ופשוט לעזוב את המדינה .אתה לא תוכל לשנות את המדינה לא אתה ולא אני .

פורסם

נו באמת, אין ספק שמשרד התחבורה שלנו עתיק, יש בעיות יבוא ולכאורה גם תיאום מחירים. אבל זה לא שבחו"ל הכל דבש. אל תביאו כדוגמא את אנגליה, כי היא מקרה חריג וגם שם יש בעיות.

בארה"ב בגלל בעיות תקינה שונות ותקני זיהום אוויר משונים לא הגיעו המון דגמי מכוניות במשך שנים. אלו שהגיעו היו עם מנוע מסורס וכל מיני שינויים בפגושים ובפנסים.

בשוויץ ובחלק ממדינות סקנדינביה יש אכיפה דרקונית של מגבלת המהירות (ותקנות תעבורה אחרות) עם גובה קנסות ששר האוצר שלנו היה רק יכול לחלום עליהם.

בהרבה מדינות אירופאיות יש ניידות טכניות (לא הקשקוש שיש בארץ) שאם הייתה נופל על אחת מהן, הרכב שלך היה מושבת במקום.

ועוד משהו, אגזוז מאולתר שכזה לא יגרום למנוע ה-1.6 של סיוויק מימי החשמונאים להשמע כמו זמירת V12 איטלקי, הוא סתם מרעיש ומעצבן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת, חוץ מהג'אנטים אוטודיפו המצועצעים מדי והמדבקה של הסמל האחורי הסיוויק הזאת נראית יפה מאד. עם הנמכה קטנה הרכב יראה עוד יותר טוב.

תחליף את הנורה השרופה, תוריד את המדבקות "המשופרות" תחליף דוד לאחד שמרעיש פחות אם אתה לא רוצה למשוך תשומת לב וסע לשלום!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עם דוד אחורי כלשהו עושה רעש, וזה כביכול לא חוקי, אז למה לעזאזל כל לילה מתחת לבית שלי עובר איזה קטנוע שמרעיש כמו 20 גנרטורים ומאיר את כל הרחוב ? איך יתכן שזה חוקי ? או איזה טרקטורון ששומעים אותו במרחק של שני קילומטגים בשישי הצהריים ??? עם יש חוק כלשהו נגד רעש ממערכות פליטה, הוא צריך ליהיות תקף לכל כלי התחבורה שנעים על הכביש !!!

פורסם

כי זה הרעש הטבעי שקטנוע עושה, עם כל הצער שבדבר והסבל שזה גורם (לצערי אני חלק מהסובלים).

אבל לקחת רכב ולעשות לו שינוי שיגרום לו להרעיש בצורה נוראית ולגרום נזק, זה כבר משהו שבאמת צריך להלחם בו מלחמת חורמה.

אף אחד לא צריך לסבול את הרעש הזה בגלל תסביך נפשי של אנשים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

איזו מדינה מוזרה - לא מרשים להתקין אגזוז שעושה רעש של מטוס סילון.

איזו מדינה לא הגיונית - לא מרשים להוריד ממיר קטיליטי ולפגוע עוד יותר באיכות הסביבה ברמה רפואית.

איזו מדינה מוזרה - אי אפשר לנסוע עם פנס בלם שרוף.

בחיי אני לא מבין את השוטרים האלה שמורידים "מיצובושי ל-אנסר" עם קימבר מעל 5 מעלות בגלגלים האחוריים, בלי ESP ובלי כריות אוויר.

למה שבמקום כל פעם להביא רכב בר מינן כזה או אחר שלא קשור אפילו בדמיון לשיפורי רכב, פשוט תביא איזו קליאו RS ישנה שעדיין מתנהגת טוב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בפעם הבאה שאתה רוצה להראות "שיפור" חדש ברכב, פשוט תפתח תרד חדש בנושא תחת כותרת של תראו מה עשיתי ופרגנו לי.

אין צורך בסיפורי אכלו לי שתו לי, זה לא מוציא אותך חכם.

נ.ב

תקן את אור הברקס, יש עוד אנשים על הכביש.

נכון מאוד, רק שאם תבקש את זה שיפרגנו לך, יהיו עוד אנשים שיבעסו אותך שהרכב שלך על הפנים.

• תוכן חדש...