Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: יונדאי לנטרה 1.6L שנת 96 גיר רגיל. לאחר ראש מנוע.

אני מניע את הרכב לבדיקה אחרי הטיפול, ולאחר כרבע שעה בערך, אני שם לב כי המים במיכל העיבוי מבעבעים מחום ומשפריצים החוצה מהצינורית הקטנה של האוויר בפקק (דבר שקרה גם לפני ש'הלך' הראש).

ונראה שמשאבת המים והטרמוסטט עובדים כראוי, כי יש סירקולציה של מים בצינוריות שיוצאת מהרדיאטור ושנכנסת אליו.

וחיפשתי מה עוד יכול לגרום ל'בעבוע' ואז שמתי לב שהמאוורר של הרדיאטור אינו עובד, אלא רק שאני מפעיל את המזגן הוא עובד. והמים לא מבעבעים בכלל, (מה שמעיד כנראה שהמאוורר עצמו, והרדיאטור תקינים?!) ז"א שהבעיה יכולה להיות ביוניט חום?

יש לציין שבמד חום בלוח השעונים, המד לא עובר את החצי! (אך למה שהנוזל קירור יבעבע מחום אם המד מעיד שהחום מנוע תקין כביכול? :? )

איזו עוד סיבה יכולה להיות חוץ מיוניט חום לא תקין?

ואיך אני יכול לדעת בוודאות שזה אכן היוניט חום?

מקווה שנתתי את כל הנתונים שצריך.

תודה ענקית מראש לכל העונים!

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

יכול להיות שמד החום אינו תקין או שהבעיה החלה רק לאחרונה.

יתכן ששיפוץ ראש המנוע נעשה בגלל אבחון לא נכון חלקית (הרכב אמנם התחמם והראש ניזוק אך היתה סיבה להתחממות שלא אותרה וטופלה - המאוורר ?).

גש תחילה לחשמלאי לבדוק את עניין המאוורר (יכול להיות שיש פיוז/ריליי כלשהו שאחראי על עבודת המאוורר ואותו חלק שבק חיים או שהמאוורר עצמו החזיר נשמתו לבורא הרכבים הקוריאניים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חשמלאי לוקח שתי סיכות המחוברות למנורה ובודק ב2 החוטים המחוברים למאוורר הראשי כי מגיע מתח ,אם המנורה נדלקת

והמאוורר לא עובד המנוע שלו נשרף 200 ש"ח בפירוקיה הקרובה ו5 דקות הרכבה. אם לא נדלקת הולכים אחורה לנתיך .ל יוניט לממסר...

כנראה שנוזל הקרור שלך איכותי ורותח רק ב120 מעלות, והרדיאטור נקי ולא סתום, אחרת מזמן הייתה על גרר..

פורסם

colauti 9

זה היה גם החשד שלי, שהראש ניזוק בגלל בעיה שלא אותרה. וכנראה שזה באמת איזה פרט קטן שקשור למאוורר. (אעדכן בהמשך)

tamire97

אני גם אבדוק אם קיים מתח בכבל של המאוורר. וזה לא שהנוזל כזה איכותי, פשוט אני עדיין לא נוסע עם הרכב, אני רק מניע אותו כדי לוודא שהכל בסדר לפני שאני אסע אתו, מה שמתברר כשגוי :wink:

תודה חברים!

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

• תוכן חדש...