Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאדילק CTS ייעוץ לפני רכישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

טוב הקאוואליר של אבא כבר מגיעה ל 400 אלף ק"מ ומראה סימני עייפות :wink: .

איך הקאדילאק CTS ? נניח מודל 2007 ,ראיתי הרבה הבדלים בין המנועים יש גם 3000 גם 3600 ובעבר גם 2800.

מי הוא המומלץ ביותר? איך הרכב? יצא לי להחליף בו מנורה ראשית וצריך להוריד פגוש קדמי על מנת לעשות זאת :roll:

איך התחזוקה? עלויות חלפים?

איך הרכב עצמו? לנהיגה רגועה של 150 ק"מ ביום בממוצע? מה צריכת הדלק?

איך תיבת ההילוכים? איך התנהגות הכביש?

בידוד תא הנוסעים גם נקודה חשובה.

נקודות תורפה?

תודה רבה.

פורסם

צריכת דלק גבוהה, חלפים לא זולים ולא פשוטים להשגה.

ממש לא מומלץ ל-150 ק"מ ביום.

אם בכל זאת זה מה שאתם רוצים - מנוע ה-3.6 הוא המומלץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שיוט ב 110 האימפלה שלי 2005 עושה 1/12 על בנזין ובערך 1/10.5 על גפ"מ. קאדילק עם מנוע 3.6 בטח תעשה 1/11 (אני חושב שה 3.6 פחות חסכוני).

תעשה חיפוש ל CTS שמתי בדיונים אחרים קישורים לאתר אמריקאי עם חוות דעת על הרכב, שווה לקרוא שם לדעתי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ה 3 ליטר בהחלט מומלץ, צריכת דלק כמובן עדיפה על 3.6 ליטר, הנעה אחורית, רכב מאובזר מאוד, נעים לנסיעה ושקט.

ה 3.6 כמובן חזק יותר, אבל תאמין לי שה- 3 ליטר זה מעל ומעבר לכבישי ישראל.

זה לא דומה לרכבים האמריקאים שנוסעים כמו "חמאה", הרכב הזה מחובר יותר לכביש ולנסיעה באופן כללי.

לדעתי החלו לשווק את ה 3 ליטר רק ב 2010 אבל תבדוק שוב אולי אני טועה.

מניסיון של 3 שנים, אך עם מעט ק"מ, לרכב אין בעיות כלל.

תחזוקה - ביטוח כ 7000 ש"ח בשנה חובה + מקיף.

טיפולים - לא נורא כמו שאתה מדמיין טיפול שנתי סטנדרטי כ- 1,000 ש"ח במוסך מורשה.

צריכת דלק - לצערי לא יודע לתת לך מידע מדויק אז אני מעדיף שלא לזרוק סתם מס' באוויר, אך לדעתי זו נקודת התורפה המרכזית.

מעבר לזה צריך לנהוג באוטו ולהרגיש לבד.

פורסם

1. גם אם צריכת הדלק בשיוט הינה 1/12 עדיין בינה לבין הצריכה הממוצעת יש מרחק לא קטן.

2. נסועה של כ-4000 ק"מ בחודש פרושה בלאי לא קטן והזקקות תכופה לחלפים שמחירם לא זול.

בפרופיל שימוש כזה - הרבה יותר נכון ללכת על רכב עם מנוע דיזל דוגמת אוקטביה / פאסאט / סופרב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בפרופיל שימוש כזה - הרבה יותר נכון ללכת על רכב עם מנוע דיזל דוגמת אוקטביה / פאסאט / סופרב.

נראה לי שהוא בכיוון של אמריקאית דווקא ולא משהו אחר...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יש לי קשרים עם אחת מסוכנויות קאדילק בארץ.

אם תרצה איש קשר בכיר בחברה לכל השאלות - תכתוב לי בפרטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...