Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יום שישי האחרון שמתי לב שיש נזילה מהרדיאטור בחלק העליון - קפצתי למוסך בראשל"צ שם חשבתי על להחליף את כל הרדיאטור במקום את החלק העליון.

המחיר - 720 ש"ח כולל עבודה לרדיאטור חדש תחליפי (תוצרת אמסטרדם? משהו כזה ששמעתי או שהכוונה של המוסכניק היא שהוא מביא את החלק מאמסטרדם).

האם ההחלטה נכונה? שמתי לב לרדיאטור הקודם שהוא היה די ישן - כמו כן הצלעות של המתכת בפנים קצת עקומות כמו שמועכים את זה במזגנים הישנים עם הבוהן למי שזוכר. לא יודע אם זה גורם לצורת עבודה שלו להיות פחותה, אבל זה היה מראה ישן.

בכל מקרה האם היה נכון להחליף הרדיאטור? ידוע לי שזו שאלה לאחר עבודה אבל לא ממש היתה לי ברירה שכן הפלסטיק העליון היה שבור (באיזור של הפקק מילוי).

תודה!

נ.ב הנוזל קירור שהוא השתמש בא בבקבוק כחול סגור (היו לו ארגזים של זה הכל אטום לא נוזל זבל פתוח) גדול מרובע, לא זוכר את השם - האם מישהו מכיר?

Opel Adam S 2017

פורסם
אהלן.

יום שישי האחרון שמתי לב שיש נזילה מהרדיאטור בחלק העליון - קפצתי למוסך בראשל"צ שם חשבתי על להחליף את כל הרדיאטור במקום את החלק העליון.

המחיר - 720 ש"ח כולל עבודה לרדיאטור חדש תחליפי (תוצרת אמסטרדם? משהו כזה ששמעתי או שהכוונה של המוסכניק היא שהוא מביא את החלק מאמסטרדם).

האם ההחלטה נכונה? שמתי לב לרדיאטור הקודם שהוא היה די ישן - כמו כן הצלעות של המתכת בפנים קצת עקומות כמו שמועכים את זה במזגנים הישנים עם הבוהן למי שזוכר. לא יודע אם זה גורם לצורת עבודה שלו להיות פחותה, אבל זה היה מראה ישן.

בכל מקרה האם היה נכון להחליף הרדיאטור? ידוע לי שזו שאלה לאחר עבודה אבל לא ממש היתה לי ברירה שכן הפלסטיק העליון היה שבור (באיזור של הפקק מילוי).

תודה!

נ.ב הנוזל קירור שהוא השתמש בא בבקבוק כחול סגור (היו לו ארגזים של זה הכל אטום לא נוזל זבל פתוח) גדול מרובע, לא זוכר את השם - האם מישהו מכיר?

כולל עבודה כולל מע"מ , נשמע מחיר סביר.

תוכל לחסוך כמה שקלים באם תרכוש רדיאטור מרכב שעבר תאונה ( מפירוק ) אבל אין אחריות.

במידה ואתה מתכוון להחזיק את הרכב עוד תקופה אזי לדעתי יש הצדקה להחליף חלק חדש.

באמסטרדם מייצרים בירות ולא רדיאטורים.

פורסם

אהבתי תשורה האחרונה :)

בכל מקרה כן זה לאחר עבודה ומע"מ.

האוטו במכווון להשאר אצלי עוד שנה שנתיים או אפילו יותר אני מכנן עליו פרוייקט רציני.

אז חשבתי שעדיף להחליף לחדש במחיר כזה מאשר משופץ שיעלה דומה. (ניקוי וכו').

בכל מקרה הבנתי שאפשר להשיג מי קירור לרכב של חברה גרמנית איכותית - היכן זה?

Opel Adam S 2017

פורסם

אוקיי, אז הרדיאטור החדש הורכב, סך עבודה 900 כולל בית תרמוסטט ותרמוסטט.

אהבתי את העבודה, ולבנתיים מרוצה. מוסך מוטי ניסים היה אחלה - ראשלצ.

נ.ב אין לי שום קשר למוסך הנ"ל למקרה של.... :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...