Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי אפשר לערוך אבל השאלות שלי הן:

א. יש הבדל מהותי בין הרדיו דיסק

CZ200A ל CZ202A?

ב. האם ההבדל בשמיעה ובאיכות בין ה MOREL TEMPO שונה בהרבה מקומפוננטים ב 350 שח לדוגמא: GT5650C JBL

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677537

שווה להוסיף ולקחת את המורל או לא מצדיק כל כך?

פורסם

עם הקלריונים האלו תהיה בעיה אם תרצה להוסיף מגבר בעתיד , מכיוון שיש רק זוג RCA.

אם אין סיכוי שתוסיף מגבר אז הקלריון יספק אותך .

והטמפו בסדר גמור.

SCANSPEAK

פורסם

ההבדל העיקרי בין 2 היחידות ראש שהצגת הם מספר היציאות למגבר, ב202 יש יציאה אחת, ז"א שבמידה ותוסיף מגבר וסאב, הרדיו דיסק יקרא את הכל כאלמנט אחד (סאב וקומפוננטים), וישמע פחות טוב. לעומת זאת כאשר יש תמיכה ב2 יציאות כל אלמנט יקבל אקולייזר משלו ועיבוד סאונד ייעודי, ולא כללי, תוכל ליקרוא על כך בפירוט בשרשורים קודמים בפורום, רק תריץ חיפוש.

הMOREL אכן יותר טובים מהקומפוננט JBL שהיצגת. מעבר לעוצמת הRMS המוצעת בין הMAXIMO לJBL הנ"ל, MOREL ידועים כחברה מעולה ובייחודה ביצירת הרמקולים, ואילו JBL, בעניין הקומפוננטים, פחות. (שלא תבין לא נכון, במגברים JBL חברה אמינה וחזקה מאוד.)

JL Audio

פורסם

תודה רבה, כרגע מורכבים ברכב 2 מגברים, סאב, ו 2 זוגות קומפונטטים רק שמקדימה הם עושים פדיחות וגם הרדיו דיסק מיושן טיפה.

אז אם אני יקח את ה CZ200A הוא יתאים לי?

פורסם

הייתי מציע לך לקנות רדיו דיסק בעל 3 יציאות, כיוון שלפי מה שהסברתי לך קודם, אתה משתמש עכשיו ב3 יציאות (2 זוגות קומפוננטים + סאב), 2 יציאות לא ינצלו את המקסימום מכל אלמנט. הייתי ממליץ לך על רדיו דיסק של פיוניר, Pioneer DEH5250SD. עושה את העבודה בצורה מצויינת.

JL Audio

פורסם

לא , לסט אף כמו שלך רצוי מאד לקחת hu עם 3 זוגות RCA , מה שאין באף אחד מהקלריונים שבדקת.

אתה יכול לפרט מה בדיוק יש לך ברכב?

ומה אתה רוצה מה hu ?

SCANSPEAK

פורסם

הבנתי. אני רואה שהרדיו דיסק שהבאתם מתקרב למחירים של דאבל דין זולים עם כמות יציאות מספיקה. לדוגמא: premier dvm7000.

האם הדאבל דין יהיה פחות טוב באיכות של המוזיקה?

פורסם

כן, ללא ספק.

עדיף לך לקחת מכשיר סינגל דין עם שלושה יציאות RCA , יש כאלה חדשים באזור ה 600 שקל , או יותר טובים משומשים גם באזור ה 600 שקל

SCANSPEAK

פורסם

מה שיש ברכב כרגע:

HU: DEHP7750MP Pioneer

סאב : TSW306C Pioneer

מגבר 1: soundstorm vanquish v300.4

מגבר 2: lightning audio b2.250.1

קבל: boss 1.2 farad

קומפוננטים מאחורה: MP2.16 Mac Audio

קומפוננטים מקדימה: אין לי מושג איזה מורכב אבל יש שם בעיה אחד הטוויטרים לא עובד ואחד הרמקולים לא עובד. לכן מחליף.

מאיזו בחינה 2 יציאות לא ינצלו את המקסימום מכל אלמנט? האיכות? העוצמה?

פורסם

נראה לי שאלה הבנת תעניין עם היציאות ב HU , כל זוג RCA הינו 2 "בננות" , וכל זוג כזה יכול לשלוט על זוג רמקולים או על סאב

אם תקנה מכשיר כמו הקלריון עם זוג אחד , לא תהיה לך שום שליטה על חיתוכים/ שליטה על עוצמת הסאב דרך הרדיו דיסק ,(תצטרך להשתמש במפצלים וזה פשוט חבל) .

מצורפת תמונה להמחשה , יש שם HU עם שלושה יציאות RCA (ז"א שהוא יכול לשלוט על זוג קומפוננט קדמי ,אחורי וסאב)

h130p7000bt-b_dg.jpg

SCANSPEAK

• תוכן חדש...