Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח אישי על יונדאי I25 -מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההבדל מחירים הוא לא משמעותי זה 116 על היונדאי1400 לאומת 123 על המאזדה זה לא בשמיים

חוץ מזה שאני מעדיף מאזדה כמעט בכל מצב מאשר על יונדאי אבל כמו שאמרתי אני לא בר השוואה על אף אחת מהמכוניות כי אני חובב רכבי VAG אז יש לי עדיפויות אחרות

אולי שכחתה אבל יש הבדל מחירים רציני גם , חוץ מזה מאזדה 3 אותם הנתונים כמו לאנטיס ,ב 1600 כמה עלוב .
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

דיווח שלי על הרכב 1.4 נפח מנוע: נוסע עליו בדיוק חודש

תצרוכת דלק בנסיעה עדינה וחסכונית מקסימום 1:11.4 קמ לליטר בנסיעה עירונית בדיוק

יתרונות : מאובזרת, מרשימה, תא מטען גדול, טיפולים זולים וללא טיימינג

חסרונות : תיבת הילוכים 4 הילוכים, רעשי רוח קלים שמורגשים בשקט מוחלט, חלון אחורי בעל שדה ראיה מוגבל

העובדות: התצרוכות דלק כמו רוב המשפחתיות, המחיר עממי.

מקווה שעזרתי למישהו

פורסם

מניסיון שלי על אקסנט בת שנה (ליסינג) מדובר בקרש גיהוץ - נוחות נסיעה לא קיימת בכלל מרווח פנים במושב האחורי בעייתי לגמרי (אם יושב נהג גבוה), הI20 נוחה בהרבה.

ביצועי מנוע - לדעתי לא מעניין מי שלוקח כזה רכב יודע מה הוא מקבל...

פורסם
דיווח שלי על הרכב 1.4 נפח מנוע: נוסע עליו בדיוק חודש

תצרוכת דלק בנסיעה עדינה וחסכונית מקסימום 1:11.4 קמ לליטר בנסיעה עירונית בדיוק

יתרונות : מאובזרת, מרשימה, תא מטען גדול, טיפולים זולים וללא טיימינג

חסרונות : תיבת הילוכים 4 הילוכים, רעשי רוח קלים שמורגשים בשקט מוחלט, חלון אחורי בעל שדה ראיה מוגבל

העובדות: התצרוכות דלק כמו רוב המשפחתיות, המחיר עממי.

מקווה שעזרתי למישהו

אתה נוסע עליו חודש וכבר יודע שהטיפולים זולים?

במקרה זה נכון, הטיפולים במוסכי כלמוביל (ובכלל) לא יקרים, והרכבים גם אמינים מאוד ולא יוצרים תקלות מיוחדות.

אבל אחרי חודש כבר נצרכת לטיפול? מענין...

• תוכן חדש...