Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי מהזרועות לאייפון 4 שאחרי שמוש מועט מיתפרקות. למישהוא יש המלצה לזרוע איכותית. אני מעדיף זרוע לדשבורד. השמשה די רחוקה והמכשיר מתחמם די מהר.

שאלה נוספת, מישהו מצא פיתרון להודעות של האייפון בשמוש ברכב, שעקב טמפרטורה (חום) הוא מפסיק לעבוד.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני משתמש בזרוע לגלקסי שנתפסת על הפתח של המזגן. הזרוע אצלי כבר חצי שנה, ועד עכשיו אני מבסוט.

משהו בסגנון הזה:

ebay.com/itm/New-Black-In-Car-Kit-Air-Vent-Mount-Smart-Holder-Cradle-For-Apple-Iphone-4S-4G-/330768625083?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item4d0358adbb

פורסם

האם יש לך מערכת מולטימדיה , או אפשרות לגרום לראות את הברגים שמחזיקים את המערכת?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

המלצה שלי, אם אתה לא מחליף רכבים בתדירות גבוהה.

קנה סופר 7 בצבע שחור, (מוכרים בכל טמבור) עלות כ-30 ש"ח, קרע את הגומי של הזרוע, והדבק את הפלסטיק השחור שמאחורי הגומי עם הסופר 7, ישירות לחלון (אחר כך כשתנסה להוציא את זה אל תבוא אלי בתלונות - יהיה לך קשה מאוד).

הנ"ל נאמר מניסיון אישי, אצלי זה עובד מצוין עם ה-DVR כבר 3 חודשים והמתקן לא זז מילימטר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

לגבי הזרוע שהמלצתי עליה למעלה. יצא לרכב להיות בשמש צהריים חזקה עם הזרוע הזו, כאשר נכנסתי לרכב, הגומי שצמוד לשמשה היה קצת גמיש והואקום היה קצת חלש. לאחר כמה דקות במיזוג של הרכב ובנסיעה הואקום חזר לעצמו והזרוע שוב הייתה צמודה חזק לשמשה.

לא יצא לי להשתמש בזרוע של EXOMOUNT, המחיר שלהם הוא אסטרונומי לדעתי, יותר מ 20$ בשביל זרוע. את הזרוע הזו קניתי ב 6$ וכמו שאמרתי, זו הזרוע הטובה ביותר שהייתה לי עד כה. בלי קרקושים בנסיעה, ניתן לסובב 360 מעלות והואקום חזק מאוד.

פורסם

אז בואו ניתקדם, נניח שהזרוע הטובה ביותר היא זרוע קבועה, ללא וואקום. מישהו/י מכיר דבק שגם מדביק טוב (נניח לדשבורד), גם חזק מספיק לביצוע המשימה גם עמיד בחום וגם ניתן להסרה בלי להשאיר עקבות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

זה מה שיפה בזרועות של brodit - הן לא דורשות הדבקה אלא נתפסות בכל מיני מיקומים ברכב בצורה חזקה מאד. כל זרוע כזו מותאמת לרכב מסוים ומיקום מסוים ברכב. תסתכל באתר שלהם ותבין :)

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...