Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי מראש לאכזב אותך, ואני מבין מאוד את עוגמת הנפש - זה אכן גועלי ביותר, אבל הסיכוי שתמצא את הרכב הפוגע אפסי.

אתה יכול לנסות לתחקר שכנים אם מישהו ראה סוג רכב או מספר.

הגשת תלונה במקרה הזה לא תועיל מאחר ואין לך אפילו שביב מידע שעשוי להוביל לרכב או הנהג, ומאחר ולא נפגע אף אדם כתוצאה מהתאונה. אם היו נפגעים בתאונה הזו והמשטרה היתה מעורבת כבר היית יודע. בכל מקרה האפשרות פתוחה בפניך אם אתה מעוניין לגשת לתחנת חיפה או למש"ק שכונה ברח' דניאל, או באבא הלל סילבר.

יצאת חומוס

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4281717,00.html

בבקשה, הטרקטורוניסט דורס הרצות הודה. סמוך על חוקרי המשטרה. הם יעשו מטכנאי הבזק שלך שיחה ממתינה. אין לך מה לפחד ממנו. אם זה היה ב.מ.וו אולי הייתי חושב פעמיים..., אבל הוא כולה עובד בזק, שכיר שעשה טעות (בטח היה שיכור) שמנסה להחלץ מזה. אל תתרגש ממנו. תן למשטרה לטפל בו ורוב הסיכויים שבזק יזדרזו לפצות אותך ולסגור את הנושא. תעמוד על זכותך. אין סיבה שתוציא שקל מהכיס בגלל אחד כזה.

פורסם

יש תפנית נוספת ולא צפויה בסיפור שמביאה אותי למצב ההתחלתי,

לאחר בירור לעומק מסתבר שבעל רכב הבזק שגר בהמשך הרחוב שלי החנה את רכבו ע"י הרכב של חברה שלי באותו הערב עקב חוסר בחניה ע"י הבית שלו.

כנראה שיש רכב שלישי מעורב שפגע גם ברכב שלי וגם בשלו וברח ממקום התאונה,

אתמול החנינו את הרכב של חברה שלי ע"י שלו ובדקנו נזקים לרכבים והאם הם יכלו להיגרם מהמכה בין הרכבים,

הנזקים לא תאמו, לו יש נזק גדול בהרבה ובגבהים שונים..

גם לי וגם לו יש גם שריטות אדומות שבקושי רואים (אני במקור חשבתי שהאדום זה מהאור ברקס שלו)

על הרכב של חברה שלי אין צבע כחול כמו שרואים בתמונות שזה גם נראה לי מוזר..

ובוקר מציאה הפגיעה החניה שמלפני הרכב של חברה שלי היתה פנויה מה שאומר שאכן היה שם רכב שיצא מוקדם יותר

כשמחברים את כל זה כנראה שבגלל חוסר מקום בבניין בו הוא גר החנה רכב הבזק ע"י הבניין שלי,

רכב עולה בצבע אדום בהיר\דהוי וגבוה פגע קודם בו (מה שגרם לחלקים שלו לעוף על הרכב של חברה שלי) ואז פגע גם ברכב של חברה שלי שהחנה אחריו..

נוצר לנו גורם שלישי בתאונה שברח מזירת האירוע ללא פרטים לאחר שפגע ב2 רכבים..

כנראה שלכן הוא חשב שפגעתי בו ואני חשבתי שהוא פגע בי..

זו ההשערה שלי לגבי מה שקרה, אני לא בוחן תנועה ולא יכול להיות בטוח בכך אך הדברים מתחברים..

לא נשאר אף חלק במקום של הרכב השלישי כך שאני לא יודע איך אם בכלל ניתן למצוא אותו..

פורסם

בתחילת השרשור הייתה תגובה מחבר פורום בשם natco שטען שהמספר הקטלוגי תואם לאופל אסטרה. בדקת את הכיוון הזה?

פורסם

היות והרכב הפוגע כנראה היה אדום, החלקים הנל כולל המספר הקטלוגי הם של הנפגע השני.

לא יכול להיות מצב יותר טוב לפוגע מלדפוק שני רכבים, שיחשבו שהם עשו את זה אחד לשני והוא ייצא בלי עקבות.

כמו שזה נראה, המצב די אבוד עכשיו אלא אם כן תצליחו להשיג וידאו במידה וקיים ממצלמות באיזור.

2017 Citroen C3 Shine

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני סקרן לשמוע... כנראה שאבוד...

לא עקבתי אחר השרשור מאז שנפתח ורק חשבתי על זיהוי הרכב. אינני יודע אם האפשרות עלתה אבל פנסים ומיכל דלק דומה יש גם בפורד מונדאו דור קודם

photo.jpg

לא יודע אם האפשרות עלתה כאן, לא קראתי את רוב השרשור אבל לאורך כל התקופה ניסיתי לזהות ואפילו בחנתי לא מעט רכבים של בזק מסוג קאיה סיד ואפילו של חברות אחרות שסכמת הצביעה שלהן עשויה להיות תואמת...

בכל מקרה מחכים לעידכון.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לא סביר בכלל בדיוק החלקים שחסרים לו נמצאים על הכביש ואף לא חלק אחר

ובדיוק באותו לילה הוא חנה כמה בנינים ליד ובדיוק באותו כיוון?? לא סביר

וגם המכה אצלו היא לא על כל הרכב כמו אצלך שהוא ממש ארוך

וגם אם חנה ליד איך החלקים עפו מהאוטו שלו עד לליד האטו שלך..?

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...