Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפיאסטה S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שלא צבעת את הג'אנטים כל עוד היו מפורקים.

אני יצבע אותם יותר מאוחר כשאני יסיים עם המכני ויתפנה לפחחות וצבע

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב לא עבר טיפול לפחות כמה שנים

השלב הבא בשיפור ההתנגות הוא החלפת 4 בולמים כי הם גמורים ואז כיוון פרונט

אחרי זה נפנה מקום לטמובונים, החלפת שמנים , בלמים וכו..

אני לא מבין איך שמנים של רכב שלא עשה טיפולים כמה שנים ובלמים הגיעו לסוף הרשימה.

השלב הראשוני חייב להיות החלפת שמנים ופילטרים.

נהיגה על רכב שלדבריך "לא עבר טיפולים כבר מספר שנים" זה פשוט הוצאה להורג של המנוע.

עזוב טמבונים ושאר זניחים, דבר ראשון רענן את המנוע ביישור קו מקיף, שמנים, פילטרים, פלגים, פלטינות (או שזה כבר אלקטרוני?), נוזלי קירור כולל שטיפה של מערכת הקרור, החלפת נוזל בלמים, בדיקת מערכת בלמים מקיפה והחלפת כל הדרוש, רפידות, דיסקים, תופים, משאבות בלם נוזלות וכו'.

אח"כ תתחיל להתקשקש עם טמבונים ועם צביעה של לוח השעונים ?(שדרך אגב, יצא יפה מאוד).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתה פעם פיאסטה 83 ליד הבית שלי שנסעה יום יום והייתה שייכת לאישה אחת שעבדה בבנק בישוב שבו אני גר (מזכרת בתיה)

וזכורה לי עוד פיאסטה 81 במצב ריקבון מתקדם גם במרחק רחוב ממני, שאם אני לא טועה היא עדיין נמצאת שם.

הצורה של הפיאסטות מהמודלים של שנות ה80 נראית טוב מאוד , מאוד חסרות לי המכוניות המרובעות , היום כל המכוניות נראות כמו פלסטיק מעוגל עם משולשים (פנסים)

רכב טיולים ופאן : 1989 Volkswagen T3 Caravelle GL

רכב יום-יום : Mitsubishi Lancer Executive 2006

פורסם
אני לא מבין איך שמנים של רכב שלא עשה טיפולים כמה שנים ובלמים הגיעו לסוף הרשימה.

השלב הראשוני חייב להיות החלפת שמנים ופילטרים.

נהיגה על רכב שלדבריך "לא עבר טיפולים כבר מספר שנים" זה פשוט הוצאה להורג של המנוע.

עזוב טמבונים ושאר זניחים, דבר ראשון רענן את המנוע ביישור קו מקיף, שמנים, פילטרים, פלגים, פלטינות (או שזה כבר אלקטרוני?), נוזלי קירור כולל שטיפה של מערכת הקרור, החלפת נוזל בלמים, בדיקת מערכת בלמים מקיפה והחלפת כל הדרוש, רפידות, דיסקים, תופים, משאבות בלם נוזלות וכו'.

אח"כ תתחיל להתקשקש עם טמבונים ועם צביעה של לוח השעונים ?(שדרך אגב, יצא יפה מאוד).

אמן סלע!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

איך אמר חכם חנוכה, "כל מילה, סוכר!" :lol:

4125890_files_album.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכונים:

הוחלפו 4 בולמים

עשינו טיפול 10000

החלפנו שמן , פילטר שמן, אוויר , כל הצנרת מים חדשה, משאבת מים, ניקוי רדיאטור.

הזמנו מאיביי חוטי הצתה.

סידרנו את הפנסי ערפל מקדימה ואחורה

תמונות נוספות בהמשף

Photo0449.jpg

פורסם

אם אתה (או מישהו אחר) רוצה יש לי למסירה ספר היינס לפיאסטה MK1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
טוב אז לפי מה שידוע לי וראות עיני ההבדלים הם: מוט מייצב אחורי, הגה שונה, כמובן טמבונים, קרבורטור שונה גם, היה גם פנסי ערפל קדמיים אך הם נעלמו:shock: וזהו בגדול.

אך ההבדלים מהדגם הרגיל הם הרבה יוותר גדולים:

האינטרייור שונה לגמרי מושבים שונים, ריפודים, שעון טורים, שעון בתקרה צמיגים רחבים, 5 הילוכים, פנס ערפל אחורי, ואני חושב שזהו.

לא שכחת גם את בלמי הדיסק בגלגלים האחוריים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...