Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטר מובנה ברכבים חדשים משנה 2008 מעלה

Nisim46
שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לקנות רכב בין

טיוטה קורולה 2008 ומעלה

קרוז 2008 ומעלה

סיויק 1800/היברידית

לנסר 1800

כולם מעל 2008

אני רוצה לדעת אם יש בהם מקום לטויטר דגם mt -22

של מורל

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה באמת השיקולים שלך בבחירת רכב?:roll:

לא הם הרכבים שכנראה אחד מהם אני יבחר ורוצה לדעת אם יש בהם

אצלי בקורולה 11 מותקנים ML280

מובנה ? כאילו יש מקום מראש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זה לא מובנה , המתקין סידר לי

המובנה יותר קטן

אבל אצלי דגם GLI בגלל זה יש טוויטרים

בSUN אין טוויטרים

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני יקנה קודם מכונית ואז נדון בזה אם יש לה טויטר או לא?

הכוונה שלי הייתה שלדעתי קודם כל קונים את הרכב(המערכת לא תהייה השיקול בכלל בבחירת הרכב) ואח"כ מתאימים את המערכת לטעם שלך ולרכב.

אני אומר זאת מכיוון שהרושם שקיבלתי הוא כאילו השיקולים שאתה מפעיל בבחירת הרכב הם לפי רכיבי המערכת שיש בו(מקום לטויטרים ליתר דיוק).

מקווה שאני טועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה שלי הייתה שלדעתי קודם כל קונים את הרכב(המערכת לא תהייה השיקול בכלל בבחירת הרכב) ואח"כ מתאימים את המערכת לטעם שלך ולרכב.

אני אומר זאת מכיוון שהרושם שקיבלתי הוא כאילו השיקולים שאתה מפעיל בבחירת הרכב הם לפי רכיבי המערכת שיש בו(מקום לטויטרים ליתר דיוק).

מקווה שאני טועה.

השיקולים שקיבלתה לא מעניינים אותי לא כתבתי בשום חלק של האשכול את המשפט: "אני קונה רכב לפי הטוויטרים", זה לא צריך לעניין אותך ולא את החכמולוגים למעלה.

אם אתה לא מבין בנושא אל תגיב חלאס לתחון מים שאלתי שאלה פשוטה על רמקול מסויים בפורום אודיו למה אתם מבלבלים בשכל?!

בקיצור למי שיש את אחד מהרכבים הנ"ל שיש לו את הטוויטר הזה והוא חיבר אותו ללא שינוי במיבנה הגוף של הרכב מעוד יעזור לי גם עם לא ויש צורך בשינוי יעזור לי נקודה, תודה.

פורום אודיו מדברים על רמקולים לא על לוח יד שתים רכב חאלס כמו ילדים....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...