Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנא עזרתכם

קניתי סיאט איביזה 1.4 ידנית REFERENCE לפני כשבועיים. כעבור כיומיים שמתי לב שהרכב מושך ימינה. האם זה נורמלי? וזה משהו שיכול להסתדר לבד עם הזמן? או זה לא תקין?

פניתי לצ'מפיון מוטורס, הם שלחו אותי למוסך שלהם. כשהגעתי למוסך נאמר לי שאסור לגעת במערכת ההיגוי במשך 3000 ק"מ הראשונים של הרכב.

פניתי לאחר מכן עוד פעם לשירות של צ'מפיון בשביל לדרוש להחליף את הרכב, והם לא מוכנים.

אני לא יודע מה לעשות...

פורסם

על כזה דבר לא יחליפו רכב,בדקת לחץ צמיגים?

אחרי 3K תחזור אליהם שוב,אני לא שמעתי שאסור לדעת במערכת ההיגוי עד כמות מסוימת של 3K.

ברכב חדש לא אמורות להיות סטיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה צריך להבין שהרכב רשום על שמך ולא יחליפו אותו.

אין לך מה לדאוג, יפתרו לך את הבעיה.

הבעיה היא כנראה בצמיגים, בדוק לחץ אויר, בדוק שכולם זהים ומאותו תאריך יצור, אולי דרוש כיוון פרונט.

אם התקינו ג'אנטים בארץ יכול להיות שלא עשו את זה כמו שצריך.

לא ידוע לי דבר על עניין ה-3000 ק"מ.

פורסם

שלום daniko1985,

משיכה של הרכב בנסיעה לא אמורה להיות גם ברכב חדש, מצד שני מערכת המתלה עוברת תהליך של הרצה כאשר הרכב חדש ולכן אין טעם לבדוק זוויות מתלה או לבצע כוונים עד שמתלה יתכנס למצבו התקין.

תהליך זה אורך כ עד 3000 ק"מ בקירוב ואולי גם יותר ולכן ההמלצה של היבואן.

מצד שני, אם משיכה היא מאוד חזקה ומורגשת בקלות, אין טעם לחכות ויש לדרוש טיפול ברכב מיידית.

אם זהו מצבך אני ממליץ לפנות לשירות לקוחות של היבואן, להסביר את תלונתך ולבקש בחינה של הרכב למרות גילו הצעיר.

מקוווה שעזרתי!

GreaseDonkey

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה היא כנראה בצמיגים, בדוק לחץ אויר...

תגידו בקשה, מה לחץ האוויר שצריך להיות בגדם הזה? לא מצאתי מדבקה על הדלת ובתחנת דלק לא היה רשום על הגודל הספציפי הזה. כמה צריך להיות לחץ אוויר ב-185/60 r15?

פורסם

יכול להיות שנכנסת לבור בכביש (לא בהכרח כזה ששמים לב אליו), נתקלת בשפת המדרכה, נסעת בכביש משובש או עברת פסי הרעדה במהירות לא סבירה... כל אחד מאלו עשוי לגרום לעיוות קל אשר משפיע גם זווית ההיגוי.

לעיתים, כניסה לפנצ'רייה לצורך בדיקה ואיזון יכול לפתור הבעיה, בשקלים בודדים.

לפני עצבים, טרטורים, ריצות, ומריטת שערות באף > שווה לנסות זאת.

בהצלחה!.

*אני לא מוסכניק, אני לא פנצ'ר-מאכר, ואני לא סומך על שניהם.

פורסם

אם תוריד לחצי דקה את הידיים מההגה מן הסתם שהוא יסתה לך טיפה ימינה או שמאלה..(אני מניח הנעה אחורית), זה גם תלוי בכביש(ירידה או כביש ישר)

אין רכב בעולם שהוא לא רכב על עם המערכות הכי מתוחכמות שלא יסתה טיפה..

כמי שנוסע בהנעה קדמית אני יכול להעיד שזאת תכונה בולטת במיוחד בקדמית...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
תגידו בקשה, מה לחץ האוויר שצריך להיות בגדם הזה? לא מצאתי מדבקה על הדלת ובתחנת דלק לא היה רשום על הגודל הספציפי הזה. כמה צריך להיות לחץ אוויר ב-185/60 r15?

הקפצת הודעה בת כמעט שלושה חודשים, רק בשביל לשאול מה לחץ האוויר?

• תוכן חדש...