Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרות גלישה ב-NETSTICK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המומחים שלום.

יש לי שכנה מבוגרת וחולה שצמודה אליה מטפלת. המטפלת גולשת במחשב הנייד של דרך NETSTICK וכרטיס סים של סלקום.

ה-NETSTICK התקלקל והיא רכשה היום אחד חדש של פלאפון ( ZTE MF180).

הבעיה היא שלאחר התקנת התוכנה של המכשיר אני לא מצליח לגרום לא להתחבר. הוא מנסה ואז רושם שאין כרטיס USIM.

אחת ההשארות שעלתה בראשי היא שהמכשיר מנסה להתחבר עם הגדרות קבועות מראש של רשת פלאפון ואין לי מושג איך לשנות אותן.

אני גם לא יודע מהן ההגדרות של סלקום בכדי להכניס נקודת גישה חדשה.

מישהו יכול לסייע?

תודה.

פורסם

עד כמה שידוע לי, יש צורך ב'פריצת' המכשיר והסרת הנעילת מפעיל (Carrier Lock).

יכול מאוד להיות שכחלק מהחוק לנעילת מכשירים, החברה (פלאפון, לצורך העניין) מחוייבת להסיר את הנעילה. אם לא, אני בטוח שיש הוראות ברשת להסרת הנעילה...

תומר.

פורסם

מתאור אפשר בהחלט להבין שהנטסטיק הראשון התקלקל והמטפלת רכשה נטסטיק חדש עם סים תואם בחב' אחרת. שוב אם אומנם הנטסטיק הוחלף אז אין כאן ענין של נעילה וכנראה שזו בעיית קינפוג ואקטיבציה. מנסיון האטיבציה מתבצעת בכל חב' בצורה אחרת ויתכן ששיחה קצרה עם התמיכה תפתור את הבעיה בדקותיים.

פורסם

ראשית מתנצל על הטעות שלי בהבנת הנקרא, קורה לפעמים. עד כמה שידוע לי ישנה תקנה שאוסרת למכור מכשירים סלולרים וכנראה גם נטסטיקים שאינם פתוחים. מציע לבדוק ביום א מול החנות בה נרכש הנטסטיק ולברר אם הוא פתוח לכל החב', אם לא שיועילו ויגרמו לו להיות כזה. בהמשך אם הבעיה עדין לא נפתרה מציע להתקשר לתמיכה בסלקום ובעזרתם לברר את הסיבה לתקלה בתקווה שיעזרו לפתור את הבעיה.

פורסם

הבעיה היא שהמכשיר נרכש בחנות פרטית מסוג "באסטה" כלשהי (נראה לי) והמפל בקושי מדברת עברית. אני בספק אם היא תוכל לחזור לשם ולהתמקח איתם.

בנוסף, לא נראה לי שסלקום יתמכו בה מאחר והמכשיר לא נרכש דרכם.

פורסם

יתכן שהפתרון הפשוט ביותר יהיה לקנות סים של פלאפון. לפני שעושים זאת יש לבצע ניסוי קטן לגלישה עם סים של חברה זו, ואם הוא מצליח (הן מבחינת תאימות סים לנטסטיק והן מבחינת איכות הקליטה בבית השכנה) ואם עלות החבילת גלישה בפלאפון סבירה, זה יהי הדבר הפשוט ביותר לעשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, כמה עלה המכשיר? אני צריך לקנות אחד אחרי שהמודם שהזמנתי מ-DX נשבר אחרי יומיים :-(

בכל מקרה, באתר של סלקום יש מדריכים למודמים הנפוצים:

http://www.cellcom.co.il/support/guides/data_center/modem/pages/default.aspx?datamain

חוץ מזה, יכול להיות שהנטסטיק שקנתה לא תומך בתדרים של סלקום או שצריך להגדיר לו את ה-APN של סלקום. ראה כאן, למשל:

http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/data/modem/Huawei%20E182E_NewProfile.pdf

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נתן, ע"פ המוכר בחנות המכשיר אמור להיות פתוח לכל החברות. זה לפחות מה שנאמר...

אני לא מתכוון להתעסק עם מכשיר לא שלי ועוד כזה שנרכש אתמול ולא מתפקד כמצופה.

SPERIAL, לבחורה יש כבר סים של סלקום אז בשביל מה לרכוש אחד נוסף?

צביקה:

1. המכשיר עלה 250 שקלים.

2. ראיתי כבר אתמול את המדריכים באתר של סלקום אבל הם לא עוזרים בכלום.

3. בדיוק את ההגדרות האלו של נקודת הגישה חיפשתי. הנושא יבדק.

הבעיה היא שהתוכנה המובנת של המכשיר היא של פלאפון ואני מאוד מוגבל בשינויים שאני יכול לעשות במכשיר.

אני די בטוח שלא משנה שאני אצור נקודת גישה חדשה המכשיר עדיין ינסה להתחבר דרך ברירת המחדל (קרי: הגדרות של פלאפון).

תודה.

פורסם

אם כבר הוצאת 250 ש"ח ואין אפשרות להזדכות עליהם (לפי הכתוב בהודעה 6 בשרשור) הרי שרכישת סים חדש (ברוב החברות עניין של 40 ש"ח, אני מסיק מכך, אבל לא יודע בודאות, גם לגבי פלאפון) עשויה למזער את הנזק, כמובן בתנאי שחבילת הגלישה מתאימה לצרכים ואינה יקרה מזו של סלקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...