Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פורד אקונוליין שנת 2006 וכשאני מניע את האוטו המנוע רועד כאילו הוא עוד שנייה עומד להתפוצץ,

אחרי 2-3 דקות הרעידות נרגעות אבל אם אני עולה על כביש מהיר תוך זמן קצר מרגע שהתנעתי אז כשאני עובר את ה-90-100 שוב יש רעידות.

אמרו לי שאני צריך לשים תוספים לדלק אבל אני לא בטוח אם זה באמת יעזור, חוץ מזה מישהו יכול להגיד לי איזה תוספים אני צריך לשים שיתאימו לי לאוטו? הרכב הוא סולר מנוע 6000.

תודה רבה.

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי התוספים, הם בד"כ עוזרים אבל אל תצפה מהם לגדולות כי אם יש תקלה ברכב הם לא יצליחו לתקן אותה.

בנוסף מומלץ להכנס למוסך שמתמחה בדגם כדי שיבצע סריקת תקלות לבדוק האם יש איזה תקלה שהמחשב פולט.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לאבחון התקלה.

פורסם

אני מאזור המרכז, לפני חצי שנה בערך הייתי במוסך פורד והם אמרו לי שיש כנראה בעיה במזרקי דלק ושהם לא מבצעים שיפוץ רק החלפה לחדשים ושזה עולה עשרות אלפים ולא נראה לי ששווה להשקיע כזה סכום, אז אמרתי אולי אני אשים תוספי דלק גם אם זה לא יתקן את הבעיה אולי לפחות זה יקל עליה קצת זה גם טוב.

פורסם

או קיי תודה, אצור איתם קשר בשבוע הבא

אבל בינתיים אני רוצה לנסות לשים קודם תוספי דלק לראות אם זה יכול לעזור לי בביצועי מנוע ואולי אני אפילו לא אזדקק לטיפול

אתם יודעים אולי איזה תוספי דלק מתאימים לרכב שלי?

פורסם

חבר עם רכב דיזל אחר נתקל בבעיה דומה, ניסה את התוסף של Smog Doctor והבעיה אצלו ברכב נפתרה. לא היה מדובר בתוסף דלק אלא בתוסף שמוזרק לסעפת היניקה של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• ספונסר פורום
פורסם

מדובר בתוסף חדש שהגיע לארץ, ומחוות דעת של אנשים שניסו נראה שמדובר בשיפור משמעותי.

את התוסף של סמוג דוקטור ניתן להשיג אצל:

מירקל בע״מ

טל: 03-9217025

נייד: 052-2440278

מייל:

[email protected]

אתה מוזמן להעיף מבט באתר שלהם לפרטים נוספים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ניסיתי לשים את התוסף שהמלצתם לי - הסמוג דוקטור

לא הרגשתי איזשהו שינוי ברעידות שיש לי בהתנעה או במהירות גבוה

אני מניח שהבעיה שיש לי באוטו רצינית מדי בשביל שתוסף יפתור אותה, האמת שגם הנחתי מראש שכך יהיה המצב אבל העדפתי לבדוק קודם לכן את האפשרות הקלה והזולה יותר.

כל מקרה תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...