Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C230 KOMPRESSOR

CHENLI6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,אני מחפש ומחפש אחר דגם ספציפי שכרגע גם למכירה

C230 או 200 קומפרסור ספורט קופה ייבוא אישי לטענתו של המוכר עם מנוע 2.0 ליטר.

לא מוצא על גביי האינטרנט מידע אודות הרכב:כ"ס,צריכת דלק,ומידע אולי מאנשים פה שמכירים,אשמח לחוות דעת או כל פיסת אינפורמציה.

תודה מראש .חן

פורסם

בשביל יותר פרטים טכניים אתה צריך לדעת בדיוק מה הדגם ובדיוק מה השנתון.

משם תתקדם עם אתר אינטרנט אמריקני הנקרא - google.

לדוגמא - אקליד לי C200 kompressor 2003

אני אראה שיש קישור לוויקיפדיה שמגלה לי שדגם ה-C200K או ה-C200 היה מצויד במנוע 4 בוכנות בנפח 1.8 או 2.0 עם מגדש על ו-161 כ"ס.

לעומת זאת ה-C230 הגיע עם 3 מנועים שונים - 1.8 מוגדש, 2.3 מוגדש או 2.5 אטמוספרי בתצורת V6

פורסם

קיים ב-3 וריאציות:

C180K - 1.8 ליטר סופרצ'ארג'ר 143 כ"ס.

C200K - 1.8 ליטר סופרצ'ארג'ר עם 184 כ"ס.

C230K - 2.3 ליטר סופרצ'ארג'ר עם 194 כ"ס.

בגדול, מנועי הקומפרסור של מרצדס מאותה התקופה היו נקודה חלשה מאוד בכל בקשור באמינות. לא מעט בעיות שהיו קשורות במגדש בעיקר.

פורסם

להבא תתן יותר פרטים בהודעה הפותחת. אני משער שאתה לא רוכש את המכונית בשביל המוסד.

תביא בחשבון שאלו לא השנים הטובות של מרצדס - דירוגי אמינות בינוניים וריבוי תלונות על תקלות (יחסית לשנים הטובות של היצרן). תקלה ברכב רגיל זה לא נעים, תקלה במרצדס זה לא נעים ומאוד, מאוד יקר. עניין זה צריך להכלל בתקציב המתוכנן.

ולעניין גוגל - לפני שאתה נכנס להרפתקה שכזאת אתה חייב לבצע יותר מחקר מקדים. הרבה מחקר מקדים. הרכב נדיר בארץ, אבל יש הרבה מידע על הרכב הזה באתרים באנגליה או ארה"ב. אם אתה קורא גרמנית אז בכלל אתה מסודר (ואם לא - שירות התרגום של גוגל עושה עבודה לא רעה בתרגום מגרמנית לאנגלית). תברר על תקלות נפוצות ומה לחפש במכונית שאתה מתכוון לרכוש.

ועוד משהו - אם אתה מתכוון למודעה למכונית יד 3 עם הקילומטרז' המשונה (1600 ק"מ), אז המחיר המבוקש הוא הזוי. במוו סדרה 3 קופה עדיפה על המכונית הזאת בהכל בערך ועולה פחות.

תוספת - תראה בקישורים מטה שמישהו מציע למכירה דגם עדיף (C230) משנתון מתקדם יותר (2005) ומבקש 90K.

• תוכן חדש...