Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בדיהטסו סיריון 1.0 99

וולברין
שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי כמה בדיקות שהראו שהיא עושה 1 ל-10 ק"מ גם בעיר וגם בבין עירוני, לקחתי אותה לקרבורטור והחליפו לה חיישן חמצן.

אחרי ההחלפה הגעתי איתה בבין עירוני ל-1 ל-17 בנסיעה עם מזגן חלש במהירות של 90 קמ"ש.

הבעיה היא שהצריכה בעירוני שהיא רוב הנסועה שלי נותרה ללא שינוי ועם הקיץ והדלקת מזגן היא הגיעה ל-1 ל-8\8.5.

חזרתי לקרבורטור שהראה לי שהנתונים על המחשב מעולים.

המנוע שלה הוא 1.0, אוטומאטית. מה עוד יכולה להיות הסיבה לצריכה הזאת בעיר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כמה השערות:

מסנן שמן או מסנן אוויר למנוע סתומים ולא הוחלפו, מסנן דלק סתום, ספיקה לא תקינה של משאבת הדלק שמתקשה לתפקד בעומס גבוה כשנשארים על הילוך נמוך בעיר, פלאגים עייפים שבגללם הצתת התערובת לא אופטימלית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הכל רואים. פלאגים שמזייפים כן ניתן לראות במידה ומחשב הרכב תומך בכך-יירשם missfire עקב החטאת ניצוץ.

מסנן שמן סתום לא ניתן לראות במחשב הרכב, לדוגמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה לי סיריון 99' , אמנם ידנית, צריכת הדלק אצלי היתה 1/18.5 בין עירוני ו- 1/16 עירונית עם מזגן עוצמה 2.

שהרכב היה מלא נוסעים, הצריכה ירדה פלאים ל- 1/13 בין עירוני...אני מקווה שמדדת את הצריכה עם נהיגה לבד ברכב כי עם 55 כוחות סוס בלבד, ההשפעה של כל אדם נוסף ניכרת.

חוץ מזה כמה זמן הרכב אצלך? עשית טיפולים בזמן? שווה להקדים מעט את הטיפול על מנת לבדוק אולי משהו שיחליפו בטיפול יפתור את הבעיה אצלך.

מעבר לזה הייתי מציע לך לנסות את התוסף "גולד לייבל", יכול לעזור במעט.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כמה השערות:

מסנן שמן או מסנן אוויר למנוע סתומים ולא הוחלפו, מסנן דלק סתום, ספיקה לא תקינה של משאבת הדלק שמתקשה לתפקד בעומס גבוה כשנשארים על הילוך נמוך בעיר, פלאגים עייפים שבגללם הצתת התערובת לא אופטימלית.

הכל נכון וחוץ מזה הערה ותוספת: ברכב הזה אין קרבורטור,אלא מערכת הזרקת דלק.

צריך לחפש את הבעיות כפי שכתב מתן ואם לא נמצא כלום,לפנות למכון להזרקות דלק לביצוע בדיקת 4 גזים .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...

טוב אז ככה

הקדמתי לו את הטיפול 10,000. מסנן אוויר באמת היה סתום.

צריכת הדלק נשארה על 1 ל-10. מה שכן, כל הנסיעות שלי הן נסיעות קצרות, רובן בין 10 דקות לרבע שעה. יכול להיות שזו הסיבה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן.

זה מעלה את צריכת הדלק.

כשאני נוסע מרחקים גדולים בתוך העיר בנסיעה אחת, אני משיג 1:12 ואפילו 1:13, שזה מאוד קרוב לנתוני היצרן של הרכב שלי.

כשאני נוסע מרחקים קצרים פתאום תופיע לי במחשב הדרך (שהוא די מדויק) צריכת דלק של 1:9.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לנו במשפחה סיריון 1999 מנוע 1000 סמ"ק ידנית. אצלנו הרכב גומע 15.5 ק"מ לכל ליטר, כשתמהיל הנסיעות 50:50.

ידוע שהגיר האוטומטי בסיריון הזו פשוט מסרס את המעט כוח שיש למנוע...ומה עושים בשביל לסחוט ממנו קצת ביצועים? תוקעים רגל חזקה בדוושה, ולכן צריכת הדלק לא מדהימה בדגם האוטומטי (אני לא אומר את זה מניסיון שלי. כאמור, הסיריון שלנו ידנית). מצחיקים אותי אלה שמפרסמים במודעות יד2 על הדגם האוטומטי שהוא צורך 18 קילומטר לליטר...פשוט לא מאמין לשקרים האלה!!

ואגב, למה בדיוק רשמת קרבורטור? ברור שזאת הזרקת דלק!!!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...