Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים מחוברים למגבר Lanzar 125RMSX4 4Ohm.

הלכו לי הטוויטרים וגם לא שומעים כמו שצריך ברמקולים.

לגבי הטוויטרים שלא עובדים, האם כלול תיקון שלהם באחריות?

וגם האם הרמקולים לא נשמעים איכותי בגלל ההגברה?

כי יש לי Rockford T1693C שמוגברים לאותו מגבר והם נשמעים הרבה יותר טוב מהדוטק.

פורסם

ברוב המערכות שראיתי שטוויטרים נשרפו הסיבה כמעט ותמיד הייתה עקב ניצול לרעה של כפתור הגיין.

זה לא ווליום. זה נועד לכיוון רגישות כניסת המגבר ליציאה של הרדיודיסק.

מי כיוון לך את המערכת?

פורסם

השאלה שלי הייתה לא למה הם נשרפו, אלה האם יש לי אחריות לגבי טוויטרים.

ולמה גם הרמקולים כל כך לא איכותים?

פורסם

היה לי את הרמקולים האלה וואלה אחי ***אם הוא אחיך דברו בבית, כאן זה לא פורום FXP***הם לא שווים שקל...לא יודע למה כל הפורום ממליץ עליהם הם בכלל לא באיכות...אין לרמקול הזה נשמה! תנסה FOCAL תבין את ההבדל! אני התקנתי את הרמקולים ואחרי יומים החלפתי אותם עזוב שזה עלה לי פי שתיים פשוט הייתי מבועס מהרמקול הזה שלא יכלתי להשאיר אותו עוד דקה אחת!

פורסם
היה לי את הרמקולים האלה וואלה אחי הם לא שווים שקל...לא יודע למה כל הפורום ממליץ עליהם הם בכלל לא באיכות...אין לרמקול הזה נשמה! תנסה FOCAL תבין את ההבדל! אני התקנתי את הרמקולים ואחרי יומים החלפתי אותם עזוב שזה עלה לי פי שתיים פשוט הייתי מבועס מהרמקול הזה שלא יכלתי להשאיר אותו עוד דקה אחת!

א׳ רושמים מבואס* לא מבועס.

ב׳ צר לי שאני צריך להגיד את זה... אבל אתה ליצן רציני, ברגע שאמרת שמוראל דוטק לא שווים שקל קברת את עצמך בעיניי הרבה משתמשים פה ובעיקר בעיניי אלה שבאמת מבינים בתחום.

אם היה לך טיפה יותר ידע וטיפה יותר נסיון, היית מבין שאין שום סט של פוקל שמשתווה לביצועים של הדוטק באותו המחיר.

צר לי שאנשים כמוך שעוד לא בקעו מהביצה כבר קופצים בראש כאילו הם יודעים ומבינים הכל... לך תלמד ואז תדבר, תודה.

לגבי פותח השרשיר תתעניין לגבי מתקינים נורמאליים אצלך בסביבה, ותראה שהדוטק שלך מסוגל לניסים ונפלאות... רק תן לו את התנאים שהוא דורש אצל מתקין איכותי.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

המינוס היחיד בדוטק הוא הוופר החלש שלהם , בכללי באותו מחיר אין סט ברמה שלהם .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

חיברתי אותם למגבר lanzar 125RMSX4 4ohm,

כל רמקול ל2 ערוצים וניסיתי כל מיני כיוונים שונים ועדיין לא שומעים אותם ברור כאילו הסאונד מהם יוצא מטושטש כזה.

יכול להיות שהבעיה היא ברמקולים?

אולי נשרף בהם משהו או שהיה תקלה בייצור?

פורסם

לא אמור לצאת סאונד מטושטש , כנראה שיש בעית מגעים , ואם אתה יכול להוסיף תמונה של ההתקנה שלהם , זה יוכל לשפוך קצת אור על הבעיה

איך הם מותקנים , על הפח?,על הבידוד ? על טבעת עץ?

SCANSPEAK

פורסם

יש לי פיאט פונטו הדגם הראשון אין בנייה מוכנה אז הלכתי למתקין שיעשה לי בנייה עם mdf ולבד על גבי הדלת, ואין בידוד ברכב.

ולגבי המגבר זה 125RMS בערוץ על 4ohm וחיברתי 2 ערוצים לכל רמקול.

• תוכן חדש...