Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה מהילדות שלי מוכרת את ה 307 שלה ב 60 אלף עם מעט מאוד נסיעות שעשתה. 16 אלף ק״מ.

שווה?

מה לבדוק?

זה רכב לזוג צעיר. נסיעה לעבודה בבוקר (רבע שעה) ומדי פעם קפיצות להורים בסופי שבוע, שעה נסיעה.

פורסם

היו לי 2 רכבי 307, שניהם מנוע 2 ליטר, על שניהם שילמתי מחיר מחירון, ושניהם לא אכזבו.

שניהם היו מטופלים לפי הספר ב 5 השנים על הכביש לפני שקניתי אותם, שניהם עברו בדיקה במכון בצורה חלקה.

במקרה שלך אתה מכיר את הבעלים הקודמים, הרכב כמעט ולא נסע ככה שרענון נוזלים ואולי סט מצתים חדש יעשו קצת יותר טוב לרכב שנסע רק בעיר / עמד בפקקים. אתה יודע מה ההסיטוריה של הרכב. אין סיכוי ש"ידפקו" אותך.

אם אתה חושב שבמחיר שהיא מציעה תמצא רכב יותר יותר טוב אז אל תקנה.

אני בשביל ראש שקט, מוכן לשלם קצת יותר, במיוחד אם הרכב שמור ואני יודע מה עבר עליו.

לשיקולך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הרכב עם נתונים מעולים, אתה מכיר את בעלת הרכב וסומך עליה - לך על זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...