Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי בלנו טורבו, הגיוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שאלה שרציתי לשאול כבר כמה זמן, אז ככה:

נסעתי לי להנאתי בכביש 60 ובאחת הצמתים עצר לידי איזה בחור בבלנו ודפק לי מבט בוא-ניראה-מה-הרכב-שלך-שווה. בדרך כלל אני מתעלם מאותם מפגרים שחושבים שאם אני נוהג על סופר לנסר זה אומר שאני ערס והרכב שלי משופר, אבל הפעם משהו קפץ עלי ואמרתי לעצמי בוא ניתן לטמבל בזה בראש. טוב, התחלתי זינוק ואחרי 3-4 שניות כבר התחלתי לראות את הלוחית רישוי שלו במראה, ואז פיתאום הבלנו זינק כאילו הענק הירוק בעט לו בתחת ותוך 10 שניות ראיתי את הלוחית רישוי השניה שלו מרחוק.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת: הגיוני שהתקינו על הרכב הזה שבלול או 2? כאילו מחשב הרכב יכול להתמודד עם שינוי כזה? כי אחרת אין לי שום הסבר לזינוק המטורף שלו...

הערה: אני לא מבין גדול ברכב אז אם אמרתי משהו טיפשי- תגידו..

פורסם

הגיוני לגמרי, התקנות חאפריות זה לא כזה מטורף ויקר. למרות שהעניין של ה"כוח המתפרץ" ממש לא קשור לטורבו, אלא אם הראשון שלו מגיע ל200 קמ"ש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...