Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילמו אותי

dannyvas
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש שבין אלון תבור גבעת המורה לעפולה ליד הבית חולים העמק יש גשר להולכי רגל המהירות המותר היא שבעים קמש אני נסעתי 95 והיתה שם מכונית הונדה אקורד לבנה שאחרי שעברתי היה פלאש כזה עצבני על כל האזור

אכלתי אותה מה? הפרש של 25 קמש הקטע שהכביש הוא כפול ומחולק על ידי בטון כזה כאילו כביש של 90 במקום רגיל וזה עוד ירידה... מה יעלה בגורלי?

פורסם
בכביש שבין אלון תבור גבעת המורה לעפולה ליד הבית חולים העמק יש גשר להולכי רגל המהירות המותר היא שבעים קמש אני נסעתי 95 והיתה שם מכונית הונדה אקורד לבנה שאחרי שעברתי היה פלאש כזה עצבני על כל האזור

אכלתי אותה מה? הפרש של 25 קמש הקטע שהכביש הוא כפול ומחולק על ידי בטון כזה כאילו כביש של 90 במקום רגיל וזה עוד ירידה... מה יעלה בגורלי?

רגע ,מבט אחד בכדור הבדולח.....

אני רואה אותך עומד אל מול המחשב ולוחץ על מקש החיפוש , ואז ממלא את המילה בה חפץ לבבך ומקבל עשרות הסברים וביאורים.

שנייה לפני כן אני רואה את הנושא ננעל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...