Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר נכנס בטעות ביום שישי בנתב"ג לנתיב של המוניות ותפס אותו שוטר .

רשם לו דוח על כניסה באין כניסה .

הוא נהג חדש קיבל 500 שקל דוח ו6 נקודות האם יש אפשרות לעשות אם זה משהו .

פורסם

השוטר טעה

כניסה למסלול המותר רק לרכב מסויים היא לא עבירה של תמרור הכניסה אסורה

הקנס יהיה אותו קנס רק הרווח ייהיה שהנקודות הם אפס

מה ציטוט התקנה שהשתמש השוטר ומה מספר הסעיף

מספר בן 4 ספרות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אמנם אני לא מכיר את המקום אך אני מאמין שאכן מוצב שם תמרור 402 (אין כניסה) ומתחתיו שילוט פרט למוניות ולא נראה לי שהשוטר סתם המציא תמרור (לפחות אני רוצה להאמין כך).

לפתוח השרשור - האם אכן כך הדבר?

פורסם

זה מתוך ההנחיות לתמרור 402

וכן אין להציבו

כתחליף או בנוסף לתמרור אחר האוסר

כניסה לרכב מסוים עם "פטור" לרכב

מסוים אחר.

התמרור הנכון הוא 501

ולכן העבירה היא שונה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא יודע מאיפה לקוחות ההנחיות שהבאת ומהיכרותי הווירטואלית איתך אני יודע שיש סמוכין לדבריך אך מהנסיון שלי בשטח אני נתקל בהרבה מקרים בהם בכניסה לנתיב לאוטובוסים ישנו תמרור אין כניסה וכתוב מתחתיו פרט לאוטובוסים.

דוגמא אחת לכך היא בכניסה לנתיב התחבורה הציבורית ליד לב המפרץ במפרץ חיפה. דרך אגב, יש שם מצלמת נת"צ חכמה אז רצוי לא להיכנס לנתיב הזה.

חכמי החלם החליטו לשים דווקא שם את המצלמה ותופסים את כל מי שנכנס לנתיב הזה בטעות במקום להציב אותה במקום שבאמת יתפוס את אלו שנוסעים בנת"צ בכוונה בזמן פקקים ושמים קצוץ על כל העולם ואשתו.

פורסם

אני יסרוק לכם בהמשך היום את הדוח .

ולא היה שם שלט אין כניסה ,היה שלט צהוב שכתוב בו משהו (החבר לא זוכר בדיוק מה והוא גם לא קורא בעברית מהר ) ובאמצע שלט אין כניסה קטן

פורסם

צריך לעשות משהו עם כל השוטרים המשועממים האלו בנתב"ג.

חבורה של פנסיונרים שאין להם מה לעשות והם מסתובבים שמה ומציקים לאנשים.

אתה מוריד לשנייה מישהו או אוסף (בלי לחסום תנועה!!! לכל המצטדקים למיניהם) והם כבר יושבים לך על הראש.

אם צריך מישהו שיכוון תנועה אז שנתב"ג ידאגו לזה - אחרת שידאגו לזקנים האלו למקום באחוזת ראשונים ושיעזבו אותנו בשקט :roll:

פורסם

בנתב"ג אין שום סיכוי שתצליח להיכנס לנתיב תח"צ בטרמינל 1, לכן אני מתאר לעצמי שזה היה בטרמינל 3.

בטרמינל 3 בטיסות היוצאות והנכנסות יש תמרור אין כניסה יחד עם שלט "פרט לתחבורה ציבורית" או משהו כזה, וכמובן סימון צהוב על הכביש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אין כניסה איך נכנסים :shock: אין כניסה הפירוש בעברית יש שם מחסום שמונע פיזית את הכניסה כמו קיר

התמרור הוא הכניסה אסורה.

אייל

הכיתוב שהבאתי זה מתקנות התקנת תמרורים והצבתם העדכני ביותר שקיים!!

והכלל הוא שעל השילוט להיות פוזיטיבי נתיב לתחבורה ציבורית

שלט הכניסה אסורה , פירושו הכניסה אסורה לכל כלי הרכב מהכיוון הזה, ואין לעשות לו יוצאים מהכלל באמצעות תמרור 439 שבתוכו שלט 402 שזה בכלל צחוק מהעבודה.

אני הייתי מטריח את עצמי בתור אותו אחד למקום ,כדי לצלם את התמרור המדובר ולהעלות אותו לכאן.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה צודק לחלוטין.

לאורך שנים נעשה שימוש שגוי בתמרור אין כניסה. תפקידו של התמרור הזה הוא להגדיר דרך כחד סטרית. אין להשתמש בו לסגירת נתיבים או להיתר לסוגי רכב מסויימים.

הגדרתו המפורשת של תמרור 402 היא "אסורה הכניסה לכל רכב." ותוקפו ל: "בכביש שבו הוצב התמרור."

אחת השאלות האהובות במבחני התיאוריה היא "איזה תמרור מוצב בקצה השני של רחוב שבו מוצב תמרור אין כניסה", כדי לראות שהנבחן הבין שמדובר על זוג תמרורים שתמיד באים יחד, תמרור אין כניסה בקצה אחד ותמרור חד סטרי בקצה השני.

אין דין כניסה לרחוב חד סטרי בניגוד לתנועה, לכניסה לנתיב המיועד לסוג כלי רכב מסויים, ולכן התמרורים שונים, העבירות שונות וכך גם העונש.

• תוכן חדש...