Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי סוזוקי בלאנו 00, אוטומט.

הסיפור הוא כזה:עליתי עם הרכב לאיזור הררי (קיבוץ מנרה, הגליל העליון, מי שמכיר). לאחר השהייה באיזור, החלטתי לרדת שוב למטה, לעמק.

עכשיו, התחלתי את הירידה בהילוך D, ושילבתי במהלך הירידות התלולות להילוך 2. באיזשהו שלב במהלך הנסיעה שילבתי שוב להילוך D ונתקלתי בתופעה מוזרה:הרכב המשיך לבלום עצמו באמצעות המנוע. לא ייחסתי לזה חשיבות, המשכתי את הנסיעה בחלק מישורי יחסית, ואז נוכחתי להבין שהרכב לא מצליח להאיץ מעל ל50 קמ"ש! ראיתי את מד הסל"ד משתולל כאילו אני עדיין נמצא בהילוך 2 ומנסה נואשות להאיץ למהירויות גבוהות יותר. הגעתי במאמץ רב לרחוב בו אני גר, ושם לתדהמתי, גיליתי שידית ההילוכים נהייתה "קלה", כלומר:היא זזה על צירה באופן די רפוי. יותר מזה, שילבתי להילוך אחורי, והרכב נסע קדימה בכלל(!).

לאחר מכן, כיביתי את הרכב, ניסיתי להתניעו שוב, והרכב לא התניע לי.

למישהו יש שמץ של מושג, מה הוא מקור הבעיה?! הרכב תקוע, אין לי כיצד להביאו למוסך (למעט גרר שיעלה הון תועפות :-().

פורסם

יש מצב שפשוט הידית היתנתקה מהגיר. הרם מיכסה מנוע ותבקש ממישהו שיזיז את הידית מתוך הרכב ותראה אם היא מזיזה את ההילוכים בגיר ומחוברת אליו בכלל.

פורסם

אני מקווה שזה אכן מה שקרה.

השאלה היא-איך אני רואה את ההילוכים בתוך המנוע? ואם זה מה שקרה, שאין חיבור בין ההילוכים לידית, מה אפשר לעשות בשביל לחברם בחזרה? ואין סבירות שהלך הגיר?

פורסם

אוי איך העפת אותי בזמן אחורה.

בזמנו בתחילת השירות הצבאי שלי, הסמל מחלקה שלי סיפר שקרתה לו בדיוק אותה תקלה שקרתה לך גם בבלנו שלו.

פשוט הידית הילוכים התנתקה מהחיבור התחתון שלו, מה שהשם שם למטה לא יהיה, והוא סידר את לבד עם פקק של בקבוק קולה.

איך, אין לי מושג.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

העניין הוא שניסיתי לאתר את נקודת החיבור, אבל עקב הידע הדל שלי במכונאות הרכב, לא הצלחתי להבין היכן נמצא החיבור המדובר. מישהו יכול לתת לי אינדיקציה?

פורסם

קרה לי בזמנו עם בלנו שלי,

החיבור של הידית הוא חיבור חלש למדי שנשבר אחרי תקופה כזו או אחרת.

פרק את הפלסטיקה מסביב לידית הילוכים ואתה תגיע אליו בסופו של דבר.

לא משהו מסובך מדי.

זה מה שאני זוכר מאז. זה קרה לפני כ 5 שנים

בהצלחה

Subaru BRZ 2018 MT

• תוכן חדש...