Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני לא יכולה להעיד כל בנות ישראל אבל אני יכולה להעידעל עצמי ועל חברות שלי.

אם נכליל את אוכלוסיית הגברים במועדונית בארץ נגלה כמה בעיות:

1. הם לא יודעים להתחיל עם בחורות. באים עם משפטים מופלצים או שישר מנסים לגעת במקום לומר "שלום אני ***, מה שלומך?"

2. הם בד"כ לא מוכנים לקבל לא כתשובה - כלומר גם אם אומרים להם לא הם לא הולכים לשום מקום. זה הגיע כמה פעמים למצב שהייתי צריכה לאיים על בחור כדי שיתרחק ממני (במצב אחד הייתי צריכה לקרוא לחבר טוב גדול במיוחד שבמקרה היה איתי שם באותו ערב. אותו חבר טוב שלי הבהיר לבחור שאם הוא לא מתרחק ממני זה לא ייגמר בטוב).

3. חושבים שכל הבחורות משקרות להם - יש לי חברה נשואה, בחורה מאוד יפה, שיצאה עם כמה חברות שלה למועדון ויצאה בלי הטבעת כי במקרה הטבעת הייתה בניקוי (או משהו כזה - בקיצור הטבעת לא הייתה אצלה). היה איזה בחור שניסה להתחיל איתה, היא סרבה לו והסבירה שהיא נשואה. התגובה של אותו בחור הייתה שוות ערך ל-"את לא נשואה, את שקרנית ומי רוצה להתחיל איתך בכלל יא מכוערת".

אני לא אומרת שנשים פה חפות מפשע - אבל אל תחשבו שהבעיה רק בהן.

אני יכולה להעיד על עצמי שאני לא בחורה שמשדרת נגישות אז בד"כ לא מנסים להתחיל איתי בברים או במועדונים (גם כשהייתי רווקה), אבל זה כנראה כי לרוב אני נמצאת בחברה גברית, ואני משדרת המון ביטחון עצמי. מכל אלו שבכלל ניסו אני זוכרת רק פעם אחת שבה בחור התחיל איתי בצורה שאלמלא היה לי חבר באותו זמן, אפילו שהוא לא היה נראה טוב הייתי רוקדת איתו. פשוט כי הוא בא אלי ואמר את המשפט הבא "שלום אני *** ורציתי לשאול אם את רוצה לרקוד איתי" - אולי אני בחורה מוזרה, אבל אני אוהבת אנשים ישירים. מצאתי לנכון לומר לו שאני מאוד מוחמאת אבל נאלצת לסרב - אבל שימו לב, עברו בערך 6 שנים מאז אותו מקרה ואני עדיין זוכרת את הבחור הזה לטובה.

לגבי רוסיות - בתור רוסיה אני חייבת לציין שהמנטליות הזו (לא דורשות שיחזרו אחריהן אלא גם מחזרות בחזרה) תלויה בהמון דברים ובעיקרן בחינוך מהבית, ובסוג החינוך מהבית אז אי אפשר להכליל.

מה שאני מנסה לומר שזה משחק של שני צדדים, וחוסר הנימוס הישראלי המצוי מחלחל גם למועדונים ואם תחשבו שבכל זה מעורבבות כמויות אדירות של אלכוהול, אז תקבלו אנשים די מגעילים שלא יודעים נימוס בסיסי מהו. אז אם בא לכם להיות סנונית של רצון טוב, תהיו ישירים, תהיו נחמדים ותדעו לקבל לא בתור תשובה בלי ויכוחים. ואם בחורה עונה לכם בצורה מגעילה - אתם מוזמנים לומר לה את זה (בצורה מכובדת כמובן) - אולי אם יש לה קצת שכל בקודקוד היא תבין שהיא מדברת בצורה לא יפה, ותשנה את דרכיה.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למגיבה שמעליי, ישירות זה תכונה שעובדת רק על בנות שהן ישירות .

כשבחורה היא לא ישירה בטבעיות שלה,גישה ישירה נראית לה כמו בן אדם לא מנוסה מספיק...

יש מקרים שבהן זה עובד, ואתה לא חוזר לבד הביתה/לאוטו/ לכל מקום אחר... ויש מקרים שבהם הבחורה כל כך מבולבלת עם עצמה שהיא מתחילה אתך בנשיקות ומזמוזים ואז מצפה לצד ג'נטלמני... שיחזר אחריה.

וכשאתה חוזר עם כאב בי*ים הביתה אז נכשלת ב2 הכיוונים, מצד אחד אתה לא רוצה להמשיך כי יש לך תחושה שאת החלק של המזמוז ולעשות לך כאב בי*ים היא כבר עשתה ל10 לפניך באותו ערב. ומצד שני היא מבחינתה אתה "זבל לא רציני" כי לא משכת את זה הלאה. ולמה לא התקשרת אחרי זה?!

EASY COME EASY GO

פורסם

אז למה באמת לא התקשרת אחרי זה? או שאתה מצפה לזיין כל בחורה בפעם הראשונה שאתה פוגש אותה? ומה אתה מתפלא בכלל שאתה חוזר הבייתה עם כאב ביצים? ציפית שהיא תעזור לך עם זה אפילו שהיא לא מכירה אותך בכלל?

בקיצור - דווקא הטיעונים האלה לוקים בחסר. אם אתה רוצה משהו - אתה צריך להתקשר. כמו שאם היא רוצה היא צריכה להתקשר...

פורסם

לא הבנת אותי , אם את כבר מגיעה למצב שאתה חצי ערומה ברכב של בחור ומזמזת לו את הצורה - אל תצפי שהוא יתקשר למחרת.

אפילו היה לי עצמי קשר כזה שהתחיל בזיזיזות והמשיך לקשר של טווח ארוך.

אבל כשאתה פוגש בחורה במועדון,ובלי להחליף שמות היא כבר חצי ערומה באוטו שלך ... שלא תצפה בכלל לטלפון למחרת.

אני כבר הרבה זמן בזוגיות ככה שקשה לי להגיב אבל ממה שזכור לי בואי נגיד שנתיים אחורה? בנות באות במטרה לתפוס זיון,ובאמצע מתבלבלות ומחפשות זוגיות.

אז קודם כל שידעו מה הן רוצות,ואחר כך יהיה הרבה יותר קל להחליט להיות ישיר/כנה/חרטטן.

פורסם
טוב, אני לא יכולה להעיד כל בנות ישראל אבל אני יכולה להעידעל עצמי ועל חברות שלי.

אם נכליל את אוכלוסיית הגברים במועדונית בארץ נגלה כמה בעיות:

1. הם לא יודעים להתחיל עם בחורות. באים עם משפטים מופלצים או שישר מנסים לגעת במקום לומר "שלום אני ***, מה שלומך?"

אני בחיים לא נגשתי לבחורה עם משפט מופלץ, ובכלל בעיניי לגשת ולשים יד על בחורה שאתה לא מכיר במועדון חמור מאוד!

להפך, אני פועל בדיוק בצורה שאת ממליצה, נגש לבחורה ומציג את עצמי עם חיוך.

הבעיה היא, רוב הבנות יחזירו פרצוף עקום במובן של "איזה חננה" כזה, החלק השני בכלל לא יבינו שאחרי שמישהו מציג את עצמו מן הנימוס להשיב בשמן ומשם השיחה מתגלגלת.

2. הם בד"כ לא מוכנים לקבל לא כתשובה - כלומר גם אם אומרים להם לא הם לא הולכים לשום מקום. זה הגיע כמה פעמים למצב שהייתי צריכה לאיים על בחור כדי שיתרחק ממני (במצב אחד הייתי צריכה לקרוא לחבר טוב גדול במיוחד שבמקרה היה איתי שם באותו ערב. אותו חבר טוב שלי הבהיר לבחור שאם הוא לא מתרחק ממני זה לא ייגמר בטוב).

הנה מקרה משעשע:

הייתי במועדון כלשהו יחד עם חבר. מימיני בחורה חמודה שנתפסה מסתכלת לכיוון כמה פעמים במהלך הערב.

אני מטבעי לא אוהב להתחיל עם בחורות במועדון, חיכיתי לרגע המתאים.

כמה דקות אח"כ אני קולט שאיזה שיכור מתחיל להמרח עליה, היא מרחיקה אותו, אז לבנתיים החלטתי לא להתערב.

הערס דוחק אותה לפינה, היא מנסה להמלט ולא מצליחה, הוא מנסה לנשק אותה והיא מסיטה את הפנים.

הצלחתי לקרוא על השפתיים שלה עם יחד עם שמיעה קלה (מסביב רועש, בכל זאת) שהיא אומרת לו משהו בסגנון של "די, זוז ממני כבר!"

בשלב הזה התערבתי, נגשתי אליו ובצורה יפה אמרתי לו "אחי, היא אמרה לך לעזוב אותה, ככה אתה מתנהג לבחורה?"

הוא בתגובה התחיל עם השטויות-ערסים שלו, בסגנון של "אתה מחפש לריב?" או "מי אתה בכלל?" ו "מי מכיר אותך ומה איכפת לך כאילו אתה חבר שלה בכלל" בצירוף דחיפה.

לא רציתי לסבך את העניין, השבתי "לא מחפש לריב, אתה פשוט צריך לדעת איך להתנהג עם בחורות. הכל בסדר בנינו, אבל תעזוב אותה" - לחצתי לו את היד ושלכתי אותו משם.

רוצה לנחש מה הגיבה הבחורה כששאלתי אותה אם היא בסדר?

זה היה משהו באיזור של "תעזוב אותי אתה גם כן עוד איזה ערס שבא לריב עם אנשים ועכשיו עוד יחשבו שאנחנו ביחד":| :?

אז... מטומטמת, או לא?

*התשובות שלי באדום

בקיצור, הבעיה פה נוצרת משני מצבים שונים.

1. יש כאלה שבאמת תופסות תחת.

2. יש כאלה שלא תופסות תחת, אבל בגלל הסיטואציה (ערסים, כאלה ששולחים ידיים, משפטים מופלצים וכו') המגננה גבוהה ומנפנפות ישר גם את הבחורים הטובים, או לחלופין לא מקדישות מספיק זמן כדי להבין שהן מדברות עם בחור טוב.

אגב, בעניין הבחורות מחו"ל "שזורמות", אז זה כמו שאמרו מעליי-

כולם, בין אם זה בנים או בנות מחפשים את השונה. אנחנו נתלהב "ונזרום" עם הגרמנים/ות עם העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני, אבל הם/ן יתלהבו מהיופי השחום יותר של הישראלים.

(נ.ב. - אני לא בקטע של בלונדיניות:-P )

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מקרה משעשע מהתקופה האחרונה -

על פי הגדרות הפרטיות שלי בפייסבוק, אני לא מופיעה בחיפושים כלליים. מה שאומר שאפשר למצוא אותי דרך חברים שלי, או לחלופין אם אני מגיבה על משהו ציבורי.

לפני כמה חודשים מישהו שאני לא מכירה שלח לי הודעה שבה הוא מדבר איתי כאילו הוא מכיר אותי. אני לתומי אמרתי "ואללה אולי אני פשוט לא מזהה את הבחור מהתמונה" כי השם שלו נראה לי קצת מוכר. החלטתי לשאול אותו אם אנחנו מכירים במקרה וכשענה לי שלא, ביקשתי ממנו יפה לא לשלוח לי הודעות יותר. מטח הקללות שקיבלתי בחזרה היה פשוט מדהים. מסתבר שאני נראית כמו גוויה (אולי כי אני לבנה כמו קיר), אמא שלי עוסקת במקצוע העתיק ביותר בעולם ומי רוצה לדבר איתי בכלל. בקיצור - לא יודע לקבל לא בתור תשובה :D

פורסם

אין ספק שיש בארץ לא מעט גברים זבל,שאחראית בצורה די רבה לעיצוב האופי הזבל שיש לבחורות בארץ.

הבחורות צריכות ללמוד לסנן את הזבל ולא להתייחס אליהם.

מאחורי החזות הערסית והקשוחה לרוב מסתתר אופי שברירי ורקוב,לנשים יש כוח עצום להשפיל את הגבר הבהמתי,חבל שרובכן מסיטות את זה לגברים הנורמלים שבמיקרה פגשתן,במקום למקום לכיוון הנכון.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

כמו שאני לא כותבת "אתם" אני אשמח אם לא תענה לי ב-"אתן". אני לא מאשימה אותך בהשתייכות לקבוצת בהמות ואשמח אם לא תשייך אותי.

לענייננו - לפחות בסביבה שלי אני מנסה להשפיע לטובה, גם על הגברים וגם על הנשים (יש לי כמה חברות שלמדו להתקשר לבחורים אחרי דייט מוצלח). אולי כדאי שכולנו נעשה את זה, אבל מצד שני, זה גם עלול לגרור תגובות של "את אל תלמדי אותי איך לדבר עם בחורים בלה בלה בלה"

פורסם

ב"אתן" התכוונתי לכל המין הנשי כפנייה ולא כהאשמה או הכללה.

לא שייכתי אותך לכלל הבחורות,אלה דיברתי בכללי.

מצטער אם זה היה ניראה ככה :-P

הגיע הזמן שיהיה שויון מעמדי בין גברים ונשים ביחסים-גם בחורות יכולות להתחיל עם גברים וגם ליזום משהו.:wink:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני חושב שזה מאוד משעשע.

בחורות מטיסות אותכן חופשי - אז המסקנה המתבקשת הבעיה היא אצלן...

אם בחורות כל הזמן מסרבות למישהו, הדבר היחיד שמשותף לכולן הוא... הוא. אז הבעיה היא אצלו, למי הוא ניגש, למה הוא ניגש, איך הוא ניגש, מתי...

גם אם המטרה היא רק סקס, מי שיודע את העבודה מזיין חופשי, בכל מדינה ובכל שפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הוצאת לי את המילים מהפה.

זה רק עניין של גישה, זה שהבחורות פה אולי "תופסות תחת" זה נכון.

שמעתם את המשפט "אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת", ואני לא מדבר על סקס, 100 אחוז נכון.

זה רק עניין של איך אתה מפתח את השיחה ומה שאתה אומר, אף פעם לא התחלתי עם מישהי עם כל המשפטים המטומטמים שאני שומע אצל גברים אחרים. בחורות מחפשות גבר עם שכל ולא איזה "טמבל" ששואל "כאב לך שנפלת מגן עדן?" וכל המשפטים הדבליים האלו.

עכשיו נהפוך את המצב, אם בתור גבר היו באים להתחיל איתכם בערך 10 בחורות כל פעם שהיית במסיבה/פאב ו9 מתוכן היו מנסות משפטי "מפתח" כמו שציינתי למעלה, בסוף כבר הייתם מתייאשים ואומרים לכולן לא או שכל מי שהיתה באה הייתם חושבים שהיא הולכת להפציץ גם באיזה משפט דבילי.

ההבדל בין הארץ לחול, ששם בחורות לא מתביישות לבוא להתחיל עם גבר אם הוא נראה להן.

Got To love It

פורסם

להלן משפט מפתח מהסוג המנצח - לאחר ריצות הלוך ושוב לבר בחתונה של חברה טובה עוצר אותי איזה יצור ואומר את המשפט הבא:

"תקשיבי חמודה, את מגזימה עם האלכוהול. אמא שלך התקשרה אלי ואמרה לי שהלילה את באחריותי"

מה אני אמורה לענות למשפט כזה? "קח אותי"?!! :shock:

פורסם
הוצאת לי את המילים מהפה.

זה רק עניין של גישה, זה שהבחורות פה אולי "תופסות תחת" זה נכון.

שמעתם את המשפט "אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת", ואני לא מדבר על סקס, 100 אחוז נכון.

זה רק עניין של איך אתה מפתח את השיחה ומה שאתה אומר, אף פעם לא התחלתי עם מישהי עם כל המשפטים המטומטמים שאני שומע אצל גברים אחרים. בחורות מחפשות גבר עם שכל ולא איזה "טמבל" ששואל "כאב לך שנפלת מגן עדן?" וכל המשפטים הדבליים האלו.

עכשיו נהפוך את המצב, אם בתור גבר היו באים להתחיל איתכם בערך 10 בחורות כל פעם שהיית במסיבה/פאב ו9 מתוכן היו מנסות משפטי "מפתח" כמו שציינתי למעלה, בסוף כבר הייתם מתייאשים ואומרים לכולן לא או שכל מי שהיתה באה הייתם חושבים שהיא הולכת להפציץ גם באיזה משפט דבילי.

ההבדל בין הארץ לחול, ששם בחורות לא מתביישות לבוא להתחיל עם גבר אם הוא נראה להן.

אמר הבחור עם השירוקו... :)

יש משהו במה שאתם אומרים, אבל אתם לא צודקים.

כשהייתי ניגש לבחורות(ואף פעם לא עם משפט דבילי), לא הייתי מקבל תגובות מגעילות כמו שציינתי בפתיחת השרשור, אבל כן הייתי מקבל הרגשה של ניכור בסגנון של: "נו מה אתה רוצה, מה ניגשת בכלל אליי, אני רק מחכה שתעוף כבר" ואני ממש לא היחיד ששתוף להרגשה הזאת. ומנסיון שלי וגם של חברים שהיו בחו"ל או אפילו יצא להם להיות בקשר עם בחורות לא ישראליות שחיות בארץ, הגישה שלהם היא שונה, והרבה יותר פתוחה וקלילה.

פורסם
להלן משפט מפתח מהסוג המנצח - לאחר ריצות הלוך ושוב לבר בחתונה של חברה טובה עוצר אותי איזה יצור ואומר את המשפט הבא:

"תקשיבי חמודה, את מגזימה עם האלכוהול. אמא שלך התקשרה אלי ואמרה לי שהלילה את באחריותי"

מה אני אמורה לענות למשפט כזה? "קח אותי"?!! :shock:

הוא חושב שהוא ביביסיטר שלך אולי.:lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...