Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קודם כל מה הולך ותודה לעוזרים (לצופים בלבד פחות... סתם).

אז יש לדוד שלי מיצובישי לנסר GLX שנת 99

היא עומדת בחוץ כבר איזה 3-4 שנים ללא תזוזה.

הבעיות המרכזיות בה זה ראש מנוע שצריך להחליף, צבע שצריך לחדש וריפוד של הדלתות והכסאות שצריך להחליף וצמיגים חדשים.

השאלה עד כמה זה משתלם לטפל בה? האם האוטו אמין ואחרי תיקון ישאר כזה? וכמה כל דבר יעלה לי?

פורסם

יכול להישתלם תלוי איפה תעשה את העבודה וכמה תשלם. אני מכיר איזה בן דוד שיוכל לעשות לך את הראש מנוע וצבע לכל הרכב הכל בסביבות ה-3500 ש"ח+-. השאלה עד כמה אין לך בעיה לתקשר עם בני דודים. :)

פורסם

היי

לא יודע אם ראית אבל מסתובב פה שרשור מאוד מושקע של חידוש סופר לאנסר 94 .

בכל מיקרה עמד 3-4 שנים ... מה עם טסט

גם כסף לא קטן .

קח בחשבון שזמן כזה משפיע על הגומיות ברכב והצינורות , מצבר , שמנים וכד'

עדיין עם השילדה טובה , אני אישית הייתי הולך לקבל הצעת מחיר על מה שצריך לעשות למנוע .

איזה גיר ? אם ידני , בכלל נהדר .

עפר .

פורסם

לפי מה שראיתי יש לגיר האוטומטי המון בעיות. אז אם זה אוטומט אז צפה פגיעה. חוץ מזה אני חושב שכל מה שציינת יכול להגיע ל 4K+.

פורסם

השאלה האם משתלם לעבוד על אוטו כזה עכשיו

אני כרגע בצבא יהיה לי זמן בעוד איזה חודשיים

כמה יעלה כל הטיפול והאם אני צריך לדאוג שבעוד שנה שתיים זה יתפרק שוב?

או שאולי כדאי לי לחכות וכבר לחסוך לקנות משהו אחר

פורסם

תבדוק אם זה יצא משתלם לך ,תבקש הצעות מחיר.

אולי בכסף שתשקיע באוטו תוכל להביאי רכב יותר טוב.

תקח בחשבון שיצוצו לך בעיות לא ידעת עליהם בכל זאת הרכב עמד הרבה זמן.

306XSI:king:

• ספונסר פורום
פורסם

לא כלכלי,האם הרישיונות הופקדו במשרד הרישוי? במידה ולא תידרש לשלם אגרה של 4 שנים.

אורן

פורסם

לא שווה, יש לשלם אגרה של 4 שנים שמגיעה כבר ל-4.5K, בנוסף יש לעשות ראש מנוע ועניינים בעוד כמה אלפים (כמו להחליף צמיגים ומצבר) ועדיין לא בטוח שיצאת מזה כי בכ"ז רכב ישן שכבר עבר משהו בחיים.

• תוכן חדש...