Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחיבור הקונטרולר ברדיו דיסק למגבר (ברכב)

אבי רובי
שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בעיה בחיבור הקונטרולר ברדיו דיסק למגבר (ברכב)

קורה לי מצב כזה: אני מחבר מינוס למגבר, ומחבר את ה-REMOT שיוצא מהרדיו-דיסק למגבר(בדרך כלל גיד בצבע כחול).

אני מפעיל את הרדיו-דיסק (שימו לב:ללא חיבור המתח שבא ישירות מהמצבר של הרכב) והנורית במגבר של ההפעלה נדלקת רגיל ותוך כמה שניות בודדות הנורית מתחילה להחלש והמגבר נכנס לי ל"פרוטקשין". (אין לי בעיה במגבר כי קיים ברשותי מגברים נוספים וגם בהם קורה לי אותה בעיה.אין לי בעיה גם במצבר כי בדקתי עליו מתחים.

המצב ההזוי הזה קורה לי כשה- REMOT מחובר למגבר בלי קשר לחיבור של המתח שבא מהמצבר.

בדקתי מתחים עם מכשיר מדידה (פלוק) וזה מה שקיבלתי:

בעת הדלקת המערכת הגיד של ה- REMOT מוציא לי 12V-DC ומן הסתם בעת בדיקת קצר בפלוק בין ה-REMOT למינוס של הרכב אז הפלוק מצפצף (קצר)

מישו יכול להסביר לי את התופעה הזו? או יותר נכון מה אמור לעשות הגיד הכחול שיוצא מהמערכת? (חוץ מלשלוט במגבר)???

אשמח לתשובות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה,

חיברתי כמו שצריך הכל, ומה שרשמתי שקורה לי אז זה לאחר בדיקות וניסיונות רבים להפעיל את המערכת בשלמותה כמו שצריך,

הבעיה שזה לא משתנה בכלל, אני מחבר פלוס ומינוס ואת הREMOT והמתח יורד לי ונכנס לפרוטקשין.

(בדקתי מתחים מהמצבר והכל תקין) אני חייב עזרה כי אני לא יודע למה מופיע הבעיה הזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...