Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברנו מגאן 2003 יש "תיבת הילוכים חכמה". לומדת את הנהג במהלך 60 הק"מ הראשונים של הנהיגה. (כך אמרו לי במוסך רנו).אנחנו 4 נהגים במשפחה. הגיר לא יוצא פסיכי?. האם ניתן להטעין למחשב האוטו גירסה פשוטה של הגיר?. ניסיתי לשלח דוא"ל לרנו בצרפת, אבל אני מופנה חזרה לארץ, וכאן אין להם תשובה.

פורסם

מה זה חכמה?

סוג התיבה אוט' הכי חכמה שראיתי זה שאתה יכול לכוון באיזה סל"ד יעבור ההילוך.כול לבחור בין נסיע רגוע לבין נסיע ספורטיבית.

אולי זאת הכוונה?

פורסם

ברנו מגאן 2003 יש את הגיר הכי מוזר שראיתי בחיים שלי.

אצלנו ביחידה יש כמה מגאן אוטומטיות, הגיר בהחלט לא לומד שום דבר.

הוא מחליף נהגים כמו גרביים ותמיד הגיר עושה את מה שאתה לא מצפה ממנו שהוא יעשה.

הוא יוריד/יעלה לך הילוך כאשר אתה נוסע בכביש מהיר במהירות קבועה.

הוא לא יגיב לקיק-דאון לא משנה מה תעשה לו, וחמש דקות אחרי זה יתנהג אחרת לגמרי.

בקיצור אני לא מבין למי ייעדו את ה-AL4 הזה, אבל זה בהחלט לא בשבילי.

אני רוצה שהגיר יעשה מה שמצפים ממנו, התחכמויות מהסוג הנ"ל לא תורם ל"חווית נהיגה".

פורסם

בקיצור אני לא מבין למי ייעדו את ה-AL4 הזה, אבל זה בהחלט לא בשבילי.

לדעתי זה פשוט נסיון שלא צלח במעבר לצרפתית להקנות לתיבה את התכונות של ALT F4 :twisted:

פורסם

אם אני לא טועה זו תיבה קצת יותר חדישה אבל בסיגנון של מגאן 01 ושם אחרי 2-3 נהגים הגיר משוגע... אבל בכל זאת הוא לומד לפי מידת הלחיצה על הדוושה אך לצערנו עד שהוא לומד אנו כבר מגיעים למקום יעדנו ולא מספיקים להרגיש זאת..

• תוכן חדש...