Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שנמאס לי לעבור את הסאגה הזאתי כל שנה - מחיר מופקע לביטוח רכב.

שנה שעברה ביטחתי בשלמה תמורת 4500 ש"ח השנה הם העלו את המחיר ל4800 וזה נראה לי מוגזם.

בצר לי חשבתי להתקין איתורן סייב על מנת לחסוך קצת במקיף ולקוות להחזיר את ההתקנה (ההתקנה בלבד 850, 27 ש"ח מנוי לכל חודש) במשך כמה שנים שהרכב יהיה אצלי.

ככה גם אני לא אהיה תלוי בשלמה כל פעם שאני ארצה לעשות ביטוח (הבנתי שהם נמצאים בבעיות כלכליות כבר כמה זמן ועושים בעיות עם ההחזרים)

מישהו מכיר מתקין טוב של איתורן ?

מישהו מכיר פיתרון אחר לבעיית הביטוח של הפאביה ?

פורסם
האמת היא שנמאס לי לעבור את הסאגה הזאתי כל שנה - מחיר מופקע לביטוח רכב.

שנה שעברה ביטחתי בשלמה תמורת 4500 ש"ח השנה הם העלו את המחיר ל4800 וזה נראה לי מוגזם.

בצר לי חשבתי להתקין איתורן סייב על מנת לחסוך קצת במקיף ולקוות להחזיר את ההתקנה (ההתקנה בלבד 850, 27 ש"ח מנוי לכל חודש) במשך כמה שנים שהרכב יהיה אצלי.

ככה גם אני לא אהיה תלוי בשלמה כל פעם שאני ארצה לעשות ביטוח (הבנתי שהם נמצאים בבעיות כלכליות כבר כמה זמן ועושים בעיות עם ההחזרים)

מישהו מכיר מתקין טוב של איתורן ?

מישהו מכיר פיתרון אחר לבעיית הביטוח של הפאביה ?

צור קשר עם איתוראן 325* מכל פלאפון והם יתנו לך שם וכתובת של מתקין שקרוב אליך

פורסם

בוא נעשה רגע חשבון קטן: 27X12= 324 ש"ח,דמי שימוש שנתיים לאיתוראן-זה כבר יקר יותר מעליית המחיר של הפוליסה.

מעבר לכך, התקנת איתוראן עולה עוד כסף,שלא נדבר על חלילה תקלה שתהיה איתו בעתיד ואם תרצה להוריד אותו מהרכב יגבו ממך עוד כמה זוזים.

לא יודע בהתקנת איתוראן כמה תחסוך במחיר הביטוח,קח בחשבון שהרכב הזה גם גניב יחסית מה שמייקר את הסיכון וגם את הביטוח.

הפתרון הטוב ביותר,הוא לבדוק הצעות של חברות ביטוח אחרות ולא להידבק/להתעלק על סוכנות ספציפית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...