Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל עד 40000

eingedi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

צריך את עצתכם בכיוונים לקראת רכישת רכב. אני מחפש רק דיזל עד 40000. נשאלת השאלה - מה התמורה הכי טובה שאפשר למצוא.

אני מחפש רכב שיהיה אמין, מוכן לרדת בשנתון ובידיים, רק שלא אכנס כל חודש למוסך.

מחפש מציאות, סה"כ איני לחוץ לרכב כרגע וגמיש בתאריך הקנייה. אתן דוגמא: בשוק יש וולוו S80 דיזל שנת 2003 יד ראשונה. במחיר מצחיק. להורים שלי היה רכב כזה והאמינות שלו הייתה על הכיפאק (הוא עדיין במשפחה ועדיין יחסית אמין).

ראיתי גם איסוזו טרופר ארוך, מנוע 3.0 שנת 2004 ב 40K.

איזה רכבי דיזל אמינים אפשר למצוא בטווח זה? אם ניתן לקבל גם טורבו זה יהיה מעולה- הברלינגו שלי נוסע 50-60 בעליות קשות.

תודה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וולוו S80 דיזל תשאיר למישהו אחר-ממנועי הטורבו שלהם עדיף להימנע.

תחפש לך ואגית(פסאט דיזל/פולו דיזל),אוקטביות(לא ממונית ואם כן אז ק"מ סביר).

תגדיר צריכים.אתה צריך טנדר או משפחתית מנהלים?כמה ק"מ אתה עובר בשנה?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בקנית דיזל משומש,

בד"כ דיזל נמצא בשימוש אלה שעושים מס' גדול של ק"מ בשנה. לכן למצוא דיזל משומש עם ק"מ סביר זה בלתי אפשרי בהגדרה..

si vis pacem, para bellum

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל אין פולו דיזל בשנתונים נורמליים. אם כיוונת לפולו קלאסיק המאוד ישנה אין זה רלוונטי. אני חושב ש 40K זה סכום שיכול להשיג הרבה יותר. כשאתה אומר לי ללכת על VW אני מיד חושב על עלות תיקונים/טיפולים גדולה ובעיקר על כך שיהיה קשה למצוא מציאות היות ו VW זה הבחירה שרוב החבר'ה שמחפשים ראש שקט היו עושים. "זה האובייס בוא לא נלך על האובייס" כמו שאמר הוטרינר בפרלמנט.

אני מבין שיהיה קשה למצוא רכב עם קילומטרג' נמוך ולכן אני מחפש רכב שאמינותו ידועה. חשבתי ל רכב עם גיר ידני, כזה שיותר קל להבין בקנייה מה מצב תיבת ההילוכים.

אני חושב שדווקא באיזור של הגיפים אולי אפשר למצוא מציאות היות ושם מנוע דיזל הוא לעיתים כל מה שיש ואולי אפשר למצוא רכבים שנקנו בעיקר בשביל שהאשה תנהג בג'יפ ולא בשביל לקרוע את השטח/העיר.

לגביי הצרכים:

רכב שאמור לנסוע סביב 25-30K בשנה. שיהיה נוח ואמין. מושבניקים, ג'יפ תמיד יבוא טוב... אבל אין צרכים מיוחדים. אנחנו כרגע זוג אבל רכב עם שתי דלתות זה לא אופציה (אופציה להתרחבות משפחה)

אני יודע שלהונדה יש איזה רכב דיזל. יש גם לאוודי. האם יש A3 דיזל? ידנית?

מה דעתכם על רנו מגאן דיזל (שוב.. האובייס)? או אולי סיטרואן C5/C4 ?

מה רע בדיפנדר 2004 דיזל?

רעיונות אחרים מעניינים?

פורסם

יש סיטרואן C3 דיזל.יש דיפנדר דיזל-רק שהוא נחשב לרכב לא אמין ועלות התיקונים תבטל את החיסכון של הדיזל.

יש לי רכב פרטי שנוסע 25000 בשנה עם מנוע בנזין,חישבתי והגעתי למסקנה שלא משתלם לי דיזל בגלל אגרות יותר יקרות ביטוחים יותר יקרים וטיפולים יותר יקרים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
יש סיטרואן C3 דיזל.יש דיפנדר דיזל-רק שהוא נחשב לרכב לא אמין ועלות התיקונים תבטל את החיסכון של הדיזל.

יש לי רכב פרטי שנוסע 25000 בשנה עם מנוע בנזין,חישבתי והגעתי למסקנה שלא משתלם לי דיזל בגלל אגרות יותר יקרות ביטוחים יותר יקרים וטיפולים יותר יקרים.

סיטרואן C3 דיזל יש אבל ב 40000 ש"ח? הפיקאסו חדשות ולכן יקרות. נניח ונמצא כזו, האם אמינה? האם היא ההשקעה שהיית ממליץ לרכב דיזל ב 40K?

פורסם
חישבתי והגעתי למסקנה שלא משתלם לי דיזל בגלל אגרות יותר יקרות ביטוחים יותר יקרים וטיפולים יותר יקרים.

אגרת הרישוי של רכבי דיזל זהה לרכבי בנזין.

פורסם

רק VAGים עם מנועי TDI שטופלו היטב - אלו מנועים אמינים מאוד שיכולים להגיע ל-800 אלף ק"מ בטיפול נכון (לפני אוברול כמובן).

We are the Human Race

פורסם

כמה שאני יודע הדיזל של וולוו הוא 5 צילינדר מבית פולקסווגן כמו שמותקן בטרנספורטר. בטרנספורטרים המנוע אמין ביותר ומחזיק כמו שציין המגיב מעלי, אני לא יודע איך הוא מחזיק בוולבו יש מאט מאוד כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ראשית, תודה לעונים.

רק VAGים עם מנועי TDI שטופלו היטב - אלו מנועים אמינים מאוד שיכולים להגיע ל-800 אלף ק"מ בטיפול נכון (לפני אוברול כמובן).

אתה מכוון אותי לג'טה?

מה החשיבות לגיר אוטומטי בקילומטרג' גבוה? עד כמה אוטומט אמין פחות?

איך האמינות של הסיטרואן המוצע c5 hdi 2.2?

מה לגבי סיאט דיזל? מה לגבי איסוזו טרופר? מיצובישי KINK?

וולוו s40/60?

משהו מעניין?

פורסם

אל תיגע בטרופר דיזל 3.0 אפילו עם מקל. יש להם מנוע בעייתי (רעיון אומנם טוב אבל הביצוע לא ממש) ולא מאטים מהם עברו החלפות של מספר מנועים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הc5 תראה אמינות מצויינת ברכב שמור שטופל ביד מבינה ואוהבת אולם יתעלל בך ללא רחם במידה והוזנח בעברו (מה שנכון לכל רכב).

אני על מנוע hdi מהדור הקודם עם 600 אלף מקוריים על השעון. המנוע אמין מאוד ושאר המערכות לא בעייתיות במיוחד.

על הנוחות המפליגה מיותר לדבר רק קח בחשבון שהרכב יושב על מתלים הידרופנאומטים מה שמצריך תשומת לב נוספת ולעתים השקעה כספית נוספת בתיקונים ואחזקה.

פורסם

מקבוצת vw שעם מנועי 1.9 TDI יש לך את:

1. פולו TDI SPORT עם 130 כ"ס, גיר ידני 6 הילוכים. קיים רק בשנתון 2003 ונמכרת כמה אלפיות מעל המחירון (סביב ה30-32 אלף). אגב, זה לא רכב, אלא מטוס. והוא נחשב למהיר מבין הואגיות. רק ידני.

2. גולף/ בורה בשנתונים 2002-2005. בד"כ בגרסת 99/105 כ"ס. ידני/ אוטומט.

3. יש גם את הפאסאט (עד 2005), אך אם אתה מחפש אמינות- קח רכב פשוט יחסית. יותר פינוקים- יותר פוטנציאל לתקלות.

4. סיאט איביזה TDI FR, אחות תאומה לפולו שהוזכרה למעלה. קיימת בשנתונים 2003-2005. רק ידני.

5. סיאט טולדו TDI, קיימת מ2001-2005. יש רק ידני. מכונית מצויינת (מנסיון), 110 כ"ס.

6. סקודה פאביה TDI (מ2006 ואילך, ככל הנראה לא נכנסת בתקציב). רק ידני.

7. סקודה אוקטביה TDI טור. (2001-2005). האמינה ביותר מבין כל קבוצת VW (פשטות מכאנית, חומרים מוצלחים יותר). הקאץ'- ביטוח יקר להפליא עקב הביקוש אצל בני הדודים. ידני/ אוטומט.

8. סקודה סופרב (מ2004, כמדומני). מבוססת על הפאסאט. יותר מוצלחת מבחינת האמינות, ומפנקת (במיוחד בגימור אלגנס).

אודי- אם אתה מחפש אמינות- רד מהם. הבעיות אצלם הם מסביב, לא בהכרח קשור למנוע. אז צריך שם כיס עמוק.

תתרחק מ1.4 TDI. לא מוצלח, רועד ורועש ומאכזב באמינות (3 צילינדרים).

עוד דבר- הגיר הידני בשנתונים אלו אמין משמעותית מהגיר האוטומטי (שאורך חייו סביב ה200 אלף ק"מ, אלא אם הותקן עבורו קולר גדול יותר).

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
מקבוצת vw שעם מנועי 1.9 TDI יש לך את:

1. פולו TDI SPORT עם 130 כ"ס, גיר ידני 6 הילוכים. קיים רק בשנתון 2003 ונמכרת כמה אלפיות מעל המחירון (סביב ה30-32 אלף). אגב, זה לא רכב, אלא מטוס. והוא נחשב למהיר מבין הואגיות. רק ידני.

2. גולף/ בורה בשנתונים 2002-2005. בד"כ בגרסת 99/105 כ"ס. ידני/ אוטומט.

3. יש גם את הפאסאט (עד 2005), אך אם אתה מחפש אמינות- קח רכב פשוט יחסית. יותר פינוקים- יותר פוטנציאל לתקלות.

4. סיאט איביזה TDI FR, אחות תאומה לפולו שהוזכרה למעלה. קיימת בשנתונים 2003-2005. רק ידני.

5. סיאט טולדו TDI, קיימת מ2001-2005. יש רק ידני. מכונית מצויינת (מנסיון), 110 כ"ס.

6. סקודה פאביה TDI (מ2006 ואילך, ככל הנראה לא נכנסת בתקציב). רק ידני.

7. סקודה אוקטביה TDI טור. (2001-2005). האמינה ביותר מבין כל קבוצת VW (פשטות מכאנית, חומרים מוצלחים יותר). הקאץ'- ביטוח יקר להפליא עקב הביקוש אצל בני הדודים. ידני/ אוטומט.

8. סקודה סופרב (מ2004, כמדומני). מבוססת על הפאסאט. יותר מוצלחת מבחינת האמינות, ומפנקת (במיוחד בגימור אלגנס).

אודי- אם אתה מחפש אמינות- רד מהם. הבעיות אצלם הם מסביב, לא בהכרח קשור למנוע. אז צריך שם כיס עמוק.

תתרחק מ1.4 TDI. לא מוצלח, רועד ורועש ומאכזב באמינות (3 צילינדרים).

עוד דבר- הגיר הידני בשנתונים אלו אמין משמעותית מהגיר האוטומטי (שאורך חייו סביב ה200 אלף ק"מ, אלא אם הותקן עבורו קולר גדול יותר).

בהצלחה.

תודה. שיחקת אותה עם האינפורמציה. הסיאט טולדו TDI. נשמע מעניין.

אל תיגע בטרופר דיזל 3.0 אפילו עם מקל. יש להם מנוע בעייתי (רעיון אומנם טוב אבל הביצוע לא ממש) ולא מאטים מהם עברו החלפות של מספר מנועים.

אני מת לקבל לפחות טיפ אחד לגבי גיפ' ששווה לנסות למצוא.. יש לך רעיון אולי מה כן?

• תוכן חדש...