Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל עד 40000

eingedi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקליאו דיזל כבר עתיקות יומין, התקציב של הבחור די מכובד.

אני חושב שרנו מגאן 2 דיזל זה הכיוון, אבל הוא יצטרך לחפש אחת שלא נסעה יותר מדי וזה סיפור מסובך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום רב,

מי שמכיר יודע שאני אנטי צרפתיות באופן עקרוני מנסיון אישי מר.

אבל בכל האמור לדיזל ידני דווקא אמליץ (מנסיון מוצלח של חבר ירושלמי שעובד בתל אביב) על המגאן 2 .

רכב מרווח, מאובזר, בטוח וברמת המכניקה די אמין באופן מפתיע.

עדיף זה בלי הנעילה עם כרטיס הקרבה אלא מפתח רגיל.

קשה לאתר אחת סבירה בל אפשרי והמחיר בקאנטים בגגל הפחד וחוסר הביקוש.

פורסם

יש לנדרובר פרילנדר שנת 2005 מהשכרה לשעבר באתר יד2. לפני שאתה פוסל, קח בחשבון שהמחירון הוא 55+ ואתה יכול להוציא אותו ב 40+- כשהוא גמע רק 149000 ק"מ.

תיסע אתו כמה שנים, תהנה מאמינות מסויימת, רכב גבוה ויחסית יוקרתי ונוח למשפחה - וכשתבוא למכור בסביבות ה- 20,000 בערך, לאף אחד לא יהיה אכפת שהיד הראשונה היתה השכרה..

מפחיד לקחת גיפ' מהשכרה... אתה יכול להעלות בדעתך רכב יותר אנוס מזה?

ברגעים כאלו אני נזכר בחבריי הקיבוצניקים שהיו בודקים לאיזו מהירות הרכב מסוגל להגיע בהילוך ראשון ועוד מיני בדיקות שאתה יכול לעולל או לרכבים מושכרים או כשאתה נהג בוס בצבא.

עם זאת, אבדוק את העניין. תודה!

פורסם

פרילנדר זה לא רכב שטח, אלא עוד שטח בכאילו והוא גם לא נפוץ.

בכל זאת אם אתה לוקח דיזל כדי לחסוך, עדיף לך לקחת רכב דיזל פרטי חסכוני.

nimikipod, מה יוקרתי בפרילנדר? זה אומנם קצת יותר מטריוס אבל עדיין. מה זה "אמינות מסויימת"? אמינות יכולה להיות טובה או לא טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...