Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופני ראלי 2, עם טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת ראלי מושתלת עם טורבו הלבנה מכפס, מישהו מכיר את הרכב או יכול לשפוך אור ממה להזהר מה לבדוק ?

ראיתי את הרכב ועשינו נסיעה הרכב נוסע גהום :twisted: בעיה אחת ויש שם משחק עם הניהול מנוע, יש 2 מחשבים ברכב האחד מתעסק בהצתה והאחר בהזרקת דלק ואויר, מבירורים מחשב עם כיוונים עובר את ה10K סכום שכמו שאני מכיר את עצמי לא אשים סתם, כששאלתי את המוכר האם יש בעיה לנסוע ככה הוא אומר שלא ושהרכב ככה מהיום הראשון של הפרויקט.

בעמידה עם מזגן נכבה הרכב בגלל הבעיה עם הניהול מנוע הטורים משחקים בין 500 ל1500 סלד

אני מאוד רוצה את הרכב אבל מפחד כי נכוותי כבר פעם אחת עם קליאו ספורט, אולי מישהו כאן יוכל לעזוןר לי להגיע להחלטה, ממה להזהר מה צפוי ברכב כזה מבחינת אחזקה ובלאי, וכמה אמין המנוע הזה להמשיך לנסוע איתו כך

עקרונית מחר אני אמור להחזיר תשובה לבחור אם אנחנו עוברים לשלב הבדיקה או נפרדים כידיידים, שבת שלום

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני הייתי אמור לקנות את האוטו כשהוא היה יד 5 האוטו עבר עוד 2 ידיים בחודש (ילדים)

דרשו עליו בזמנו 17 אלף והאוטו גמור! כיום אני יודע מהבחור שהוא השקיע עליו המון.. אל תקח סיכון ותכניס אותו לבדיקה!

אגב בכמה הוא מוכן למכור לך את האוטו?

וזה לא אוטו ליום יום כ''כ אם זה הכיוון

פורסם

25 אבל לא התווכחתי כי עוד לא בדקתי תרכב זה יהיה באיזור ה20 להערכתי, מה ז"א גמור ? על פניו הרכב נראה כאילו נשפך שם המון המון המון כסף, בדיקה תהיה כאן ללא ספק, אבל מי יכול לבדוק כזה רכב ? בטח שלא מכוני הבדיקה העלובים שהטפסי שלהם מלאים בכסתחים.

מתי בדקת את הרכב ומה לא היה בסדר אז ?

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יש צנרת מלאה של סרדין, והוא מתחייב על מנוע גיר שילדה, אז ככה שזרמו הרבה מים בנהר מאז שבדקת אותה, אני לא בא לשכנע אותך למה כן כדאי לי לקנות אותה, אנירוצה לדעת לאן אני נכנס, יכול להיות גם שארד מזה אני מתלבט קשות על הרכב

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אפשר לקחת רכב כזה למכון בדיקה סטנדרטי? יקבלו אותו בכלל?

הייתי חושב בכיוון של לבדוק אותו אצל מכונאי/סדנא שאתה סומך עליו ולא במכון בדיקה רגיל שלא שווה הרבה, בטח

כשמדובר במכוניות משופרות.

פורסם

חבר'ה בקשר לרכבים מושתלים, אני מקווה שאתם יודעים שכאשר ברישיון לא מצויין שזה רכב עם טורבו ותיהיה תאונה, לא יהיה ביטוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הקליאו לא היתה ריאלית לאחזקה ואם תרצה מספרים אשלח לך בהודעה פרטית, אבל בוא נאמר שהיא עלתה כמו אחזקה של רכב קיצוני (אימפרזה מוגדשת או איבו) בחודש

צבי ביטוח החובה כן תופס הבעיה עם צד ג' ומקיף שבכל מקרה אני לא אעשה מקיף לרכב כזה

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

קליאו ספורט סטנדרטית?!למה?

אין לי ניסיון עם רכבים מושתלי טורבו,אבל לדעתי מדובר בכאב ראש של ממש-החל מחוקיות,טסטים,ביטוח,בוחני תנועה ועד אמינות.

למה לא לקנות חובזה טורבו,לשפר התנהגות ומנוע ולהיות בראש הרבה יותר שקט מאשר ראלי טורבו שאלוהים יודע איך בנו אותה?

פורסם

פרוייקטים כאלה מחייבים תשומת לב גדולה מאוד מצד הנהג/הבעלים זו התעסקות קבועה וכל פעם קורה משהו חדש לטוב ולרע.

ברכבים מהסוג הזה אי אפשר ליישר קו.אלה עם כן תשקיע כסף והרבה .לחלק מהאנשים זה כל הכיף ההתעסקות

עם הרכב אחת לשבוע שבועיים והנסיעה בו. רכבי פרוייקט מחייבים "זמן התעסקות" תבדוק אם אתה בנויי לזה.

כמו שאמרתי התגמול שאתה מקבל הוא אדיר מצד אחד אבל התעסקות בצד השני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אופניים עם טורבו? זה חדש. אתה מפליץ וזה כאילו רעש של פורק?

:lol:

(ערכו לך את הכותרת)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באמת שקשה לי להבין איך קונים רכב שהבסיס שלו דפוק, הרכב נכבה בעמידה עם מזגן?

מה אתה קונה שם פח זבל? זה המינימום שאני דורש מרכב, שלא יתכבה בעמידה ברמזור.

ואני מדבר מניסיון מר עם 2 XSI.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...