Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו כמה אני מוכן להשקיע על הרכב הוא עד 30 אלף שקל

מצאתי כבר כמה מאזדות 3, משנת 2004 עד 2006 ב- 30 אלף שקל, אני לא מעוניין בשום רכב אחר

מאשר המזדה 3...

עכשיו, מצאתי כמה כמה סוחרי רכב, או אנשים פרטיים.. רציתי פשוט לדעת מניסיון של אנשים פה

שקנו רכב מסוחר, או אדם פרטי.. מאיפה יותר אמין לקנות? גם כדאי שלא יעבדו עליי. למרות שאני מבין כזה מכניקה, עדיין..

עדיף לקנות מסוחר? או מבנאדם פרטי?

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם

למה אתה מקפיץ?! זאת לא הייתה שאלה רטורית?

ברור שעדיף לקנות מאדם פרטי רכש שעבר כמה שפחות ידיים והיה בבעלות פרטית. מומלץ שיהיה ספר טיפולים, חובה לקחת את הרכב למכון בדיקה שאתה בוחר וסומך עליו. מומלץ לברר על הסטוריית הרכב ואם המוכר מתחייב בבדיקה (שלא היו תאונות ושהמנוע תקין).

הסיבה שעדיף לא לקנות מסוחר היא שבד"כ רכב שמגיע לסוחר הוא רכב שהמוכר התקשה למכור אותו בעצמו מסיבה כלשהי.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

בתקציב הזה לדעתי אתה תמצא בעיקר רכבים מוזנחים במיוחד, כאלה שנסעו המון או כאלה שעברו תאונה.

מאזדה 3 במצב סביר תצריך תקציב של כ-40 אלף שקלים.

שים לב שמ-2005 רוב הרכבים הם יוצאי ליסינג והשכרה וברמת גימור אקטיב שמגיעה רק עם 2 כריות אויר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...