Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

כיוון שאני טסה לגרמניה אשמח לקנות שם מערכת מולטימדיה לרכב החדש שלי (קיה פיקנטו)

יותר מאשמח להמלצות למערכת שכוללת הכל במחיר טוב

אני מבינה שהתדרים באירופה מתאימים לשלנו ?

האם כדאי לי לקנות בנוסף 4 רמקולים עם המערכת? בטח יהיה שם יותר זול..כי בארץ הכל ממש יקר!

תודה למשיבים

פורסם

באיזה תקציב חשבת לקנות רמקולים? בארץ יש לנו את החברה הישראלית מורל שנמכרת בחו"ל במחיר כפול ומעלה..הכל תלוי בכמה את מוכנה להשקיע ומה את שומעת.

בקשר למערכת חכי למישהו שמבין :D

פורסם

ואם יש אצלנו מוראל זה אומר ש? יש הרבה חברות מוצלחות אם יותר או פחות ממוראל, לא צריך להינעל על מותג.

חפשי מוצרים של ריינבו, זטק, mbquart, לא תתאכזבי.

למערכת מולטימדיה אני לא יודע כמה ההוזלה משמעותית תהיה, עדיף שתחפשי דגם מדוייק כבר עכשיו ותראי מה ההפרש מהארץ ושם, לפעמים האחריות שווה את ההפרש.

פורסם
הכל תלוי בכמה את מוכנה להשקיע ומה את שומעת.

לא אמרתי להנעל על מורל, כל מקרה לגופו תלוי בטעם שלה ובתקציב.

פורסם

ב-saturn אין מה להכנס לי יש יותר מוצרים ברכב מאשר להם בכלבו.

ב-mediamarkt דווקה אפשר לעשות מציעות יש בדרך כלל בכל חנות של הרשת מבחר גדול של מגברים רמקולים סאבים ורדיו דיסקים.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

• תוכן חדש...