Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה ולחיצה על דוושת הגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי שאלה אולי לא הכי חכמה מקווה לקבל מענה

משהו שאני מכיר כשהוא מניע את הרכב בזמן סיבוב המפתח הוא נותן לחיצה קלה על הגז

יוצא שהאוטו מניע והסל"ד קופץ למעלה ויורד חזרה

כמו שהבנתי זה יותר בריא לרכב

השאלה האם באמת הדבר נחוץ ?

ואם כן מה זה באמת נותן לרכב (חוץ מלבזבז דלק בהנעה)

תודה מראש:oops:

פורסם

אני לא תומך בזה.... זה גורם לתערובת יותר עשירה ממה שצריך.

יש אנשים שיש להם בעיה בהנעה אז עושים את זה אם נניח הצ'וק לא עובד או שמשהו סתום ומונע מהדלק לצאת חלק.

אין פה עניין בריא יותר ע"פ ידיעתי.

Honda Civic 1997

פורסם

זה דווקא יותר בכיוון של גורם נזק משמעותי מאשר בריא. לא רק שהמנוע קפוא והמאמץ שלו גורם לבלאי גדול, אלא שממש ברגעים של ההנעה המנוע בכלל לא משומן כמו שצריך.

פורסם

ברכב מודרני עם מערכת הזרקה ממוחשבת מחשב מנוע דואג להזריק את כמות הדלק הנדרשת להתנעה, בהתאם לטמפרטורת מנוע ולטמפרטורה חיצונית.

בספר הוראות של כל רכב קיים סעיף, שמורה באופן חד משמעי לא ללחוץ על הגז בהתנעה.

לחיצה על הגז מבזבזת דלק מיותר וכפי שנכתב כבר גורמת לבלאי מיותר של המנוע.

פורסם

יותר מזה: יש רכבים (כמו B4 למשל) שאם תלחץ על הגז בהנעה הרכב לא יניע או מיד יכבה...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...