Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו ראה באטמן?

ronka
שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

(אם לא ראיתם אל תכנסו, על אחריותכם)

והתאכזב כמוני?

כאילו .. הסרט בסדר אבל ביחס לסרט כל כך ארוך בסדר זה לא מספיק. אם להשוואת את זה לסרט השני אז אפשר לומר אפילו סרט גרוע.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרט גרוע הוא ממש לא. מה שהפך את הסרט הקודם לטוב יותר, לטעמי בכל אופן, היה המשחק של הית' לדג'ר. התפקיד של אן האתאווי היה מיותר והמשחק מוגזם מדי.

אני לא מבין למה זהו הסרט האחרון, כשבסוף יש רמיזה להמשך (ואני לא אפרט כדי לא להרוס לאלה שטרם ראו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרט גרוע הוא ממש לא. מה שהפך את הסרט הקודם לטוב יותר, לטעמי בכל אופן, היה המשחק של הית' לדג'ר. התפקיד של אן האתאווי היה מיותר והמשחק מוגזם מדי.

אני לא מבין למה זהו הסרט האחרון, כשבסוף יש רמיזה להמשך (ואני לא אפרט כדי לא להרוס לאלה שטרם ראו).

ביקשתי מי שלא ראה שלא יכנס. לא מבין את הקטע להיכנס לדיון על סרט שעוד לא ראית.

הטרילוגיה ניגמרה, כניראה סרטי ההמשך יהיה על רובין.

הסוף לא מתאים לנולן הוא היה צריך לעצור את הסרט כשרואים את אלפרד מחייך ולא לתת לזה להמשיך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרט מעולה. מבחינת תחכום הוא פחות טוב מהשני אבל מבחינת אקשן, מתח(אשכרה אין מושג מה הולך לקרות במשך הסרט) ופס קול מדהים הוא לא פחות טוב אם לא יותר מהשני. כמו הגוקר כנראה לא יהיה אבל מבחינת סרט הוא אחד הטובים שראיתי בזמן האחרון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דבילי מצידך לשים כותרת כזו, ולא לכתוב את המשפט הראשון שכתבת גם כן בכותרת.

שמישהו ישנה את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דבילי מצידך לשים כותרת כזו, ולא לכתוב את המשפט הראשון שכתבת גם כן בכותרת.

שמישהו ישנה את זה.

אני בכוונה לא פירטתי את דעתי בהודעה ראשונה בידיוק בשביל אנשים כמוך. מה כבר קראת? שהתאכזבתי? כאילו שלא תשמע "איזה סרט גדול" "חרא סרט" בדרך לקולנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרט מצויין, נהנתי ממנו מאוד.

אני בטוח שיצא סרט המשך אחרי הסוף הלא סגור הזה. אני גם מקווה שיצא סרט המשך כי כריסטופר נולן במאי מעולה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בכוונה לא פירטתי את דעתי בהודעה ראשונה בידיוק בשביל אנשים כמוך. מה כבר קראת? שהתאכזבתי? כאילו שלא תשמע "איזה סרט גדול" "חרא סרט" בדרך לקולנוע.

היה כבד לך לכתוב בכותרת את המילה ספויילר?

דביל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרט מעולה בסה"כ.

אמנם העלילה יותר מדי מתוסבכת וכתוצאה מזה יש לה לא מעט חורים, וגם ביין הוא לא דמות מצויינת(אם כי די טובה) כמו שהיה הג'וקר בסרט הקודם.

אבל חוץ מזה, הבימוי, האפקטים, הצילום, ההשקעה פשוט מטורפת והסרט ממש מומלץ לצפייה. והתחת של אן התוואי זה אחד הדברים...:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...