Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב כיום אני מנוי בהוט על קו טלפון - העלות 69 ש"ח לחודש , עבור 1,000 דקות לניידים ונייחים .

בעוד מספר ימים אני עובר דירה .

אני מעוניין בקו טלפון , אינטרנט וטלויזיה (הוט,יס) , בלית ברירה "עידן פלוס" .

טילפנתי לבזק בינלאומי , הציעו לי אינטרנט 5 מגה , הם הספק(כמובן) , תשתית של בזק - העלות 76 ש"ח לחודש , כמובן שאין התחייבות . באם אני רוצה 10 מגה אצלהם - תשתית + ספק - יעלה 99 ש"ח לחודש .

קו טלפון של בזק בינלאומי 40 ש"ח לחודש מאפשר לדבר 1,500 דק' לניידים ונייחים .

התקנה חד פעמית בעלות של 100 ש"ח .

באם אני אבחר אותם : נניח 5 מגה אינטרנט (תשתית+ספק) + קו טלפון של בזק בינלאומי = סה"כ 116 ש"ח לחודש .

מה מציעים בהוט - טריפל הבסיסי עולה 289 ש"ח לחודש , אין התחייבות . המחיר לא כולל כמובן ספק שאני מעריך שיעלה 40 ש"ח לערך . אינטנרט במהירות 12 מגה , קו טלפון 500 דק' לניידים ונייחים , וכמובן חבילה עם ממיר עבור צפייה בטלויזיה .

יס מציעים חבילת בסיס - עלות 200 ש"ח לחודש , התחייבות ל -18 חודשים .

אם נאמר אני מסתכל על ההצעה של הוט - העלות כולל ספק אינטרנט לערך 330 ש"ח . בזק בינלאומי קו טלפון בעל 1,500 דק' - מול 500 דק' בהוט , תשתית + ספק - מהירות 10 מגה = סה"כ העלות בבזק בינלאומי 139 ש"ח לחודש . ז"א שאיך שלא מסתכלים על זה הוט/יס - מבקשים עובר הזכות הצפייה בטלויזיה סכום של 190/200 ש"ח , קצת יקר עבורי .

כנראה לא יהיה מנוס מצפייה בעזרת ממיר של "עידן פלוס" , האם מישהו יכול להמליץ על ממיר טוב שלא עושה בעיות ? .

דובר במספר חודשים האחרון , על מהפכה שהולכת להיות בשוק הצפייה בטלויזיה , דיברו על עלות של 99 ש"ח לחודש .

האם מישהו יודע אם זה בגדר דיבורים , או שזה הולך לעבור למעשים ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...