Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקפצה-עדכון שרשור ,אז ככה,היום אני נוסע בבוקר לירושלים,השעה 7:40 בבוקר,אני יוצא מן תחנת הדלק בשורש וניידת תנועה נעמדת בצידי הדרך והשוטר מסמן לי לעצור,״אלהן״ אומר השוטר,תגיד איזה שנה הרכב? מה המחירון?״ אני בנימה צינית,כבר עצאת אותי לפני שנתיים,רק עם 323i ,"אה נכון מה קורה גבר?״ עמוד עמוד מצד רגע, ״תגיד רוצה למכור?״ שותה הרבה דלק? Wtf?!? אני חושב לעצמי בראש גבר באמאשלך השעה 7:40 אני בדרך לחנות שלי...שחרר, להבדיל מהפעם הקודמת כאן הוא היה לבוש במדים מלאים וניידת תנועה. מעניין כמה סדרה 3 הוא עוצר בשנה,או שרק את הרכבים שלי ספציפית הוא מחבב.

Porsche 944 turbo

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפילו במדינה כמו רוסיה הכללים אומרים שעל השוטר:

א. לברך את הנהג לשלום ולהצדיע (!)

באיזו רוסיה היית תגיד לי? :)

נמרוד, אם נוהג במיאטה השוטר המדובר, אולי באמת אחר המנוע שלך הוא תר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בקשר לחלקו הראשון של השרשור שקראתי רק עכשיו בפעם הראשונה -

באמת נראה לכם שהוא עצר אותו ע"מ לבדוק אם הרכב גנוב במסווה ?!? הוא פאקין שוטר - אם רצה לבדוק אם הרכב גנוב, היה בודק עם המסוף, ירק 1 או איך שהם לא קוראים לזה ו/או משווה תעודה מזהה לרשיון הרכב, לא שואל אותו מה הפאקין מחירון וכמה צילינדרים יש לו.

בושה וחרפה!

ופשוט תעתיקו את מה שכתבתי לגבי המקרה השני.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
באיזו רוסיה היית תגיד לי? :)

דווקא כן אומנם זה היה קצת מזמן כי בפעם האחרונה לא נעצרנו P:

שוטר תנועה מצדיע ואומר מה דבר העבירה בלי התחכמויות,

אה כן ואז סוגרים מחיר :lol:.

פורסם

נמרוד הבנת מצוין. השוטר ביקש לערוך עליך חיפוש? אל תסכים. :sissies:

נוקר, אם אתה אומר אני לא מתווכח. כמה נתתם לו? :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה היה מזמן 2003 נירא לי,אז לא זכור לי בדיוק אבל היה מיקוח השוטר רצה X והנהג הוריד אותו קצת.

היום אבל נירא לי זה נאכף עד כדי פיטורים אם מספקים צילום וידאו.

יש איזה אוקראיני שצילם שוטר לוקח ממנו שוחד והוא הגיש נגדו תלונה ואז עוד הלך למשפט לשמוע את הפסק דין וצילם.

פורסם
זה היה מזמן 2003 נירא לי,אז לא זכור לי בדיוק אבל היה מיקוח השוטר רצה X והנהג הוריד אותו קצת.

היום אבל נירא לי זה נאכף עד כדי פיטורים אם מספקים צילום וידאו.

יש איזה אוקראיני שצילם שוטר לוקח ממנו שוחד והוא הגיש נגדו תלונה ואז עוד הלך למשפט לשמוע את הפסק דין וצילם.

הנה כתבה על האוקראיני (לדוברי רוסית):

הוא עיתונאי רכב ויש לו ערוץ ביוטיוב בו הוא משגע את השוטרים המקומיים. גם בכל פעם שעוצרים אותו וגם כשהוא רואה סתם נהג שעצרו אותו בצד.

גם אני נתקלתי מספר פעמים ברוסיה בשוטרי תנועה הלוקחים שוחד - פונים בצורה מאוד מנומסת, עם חיוך.

יש להם שיטות גם נגד מצלמות הרכב - או שהם מבקשים מהנהג לשבת בניידת ושם לוקחים שוחד או שהם הולכים עם הנהג לצד.

אין צורך בהרבה דיבורים כי כולם מכירים את ה"נוהל" ואת ה"תעריפים" ומעטים הם אלו שידרשו שירשמו להם דו"ח כחוק.

שמעתי לא פעם על שוטרים שמגיעים לרחוב ומסובבים את תמרור האין כניסה כך שנהגים נכנסים לתומם לרחוב ואז השוטר

משחיל להם את האלמנט (למיטב זכרוני, ברוסיה נסיעה באין כניסה מזכה בשלילת רישיון ולכן סכום השוחד גבוה).

בנוסף יש להם טריק שהם שולחים אוטו "עגלה" לעשות סיבובים במהירות איטית מאוד בכביש בו אסור לעקוף - באוטו מותקנת מצלמה

וכך כשמישהו עוקף הוא מצולם. הנהג ב"עגלה" מדווח בטלפון לחברים שלו שעומדים בהמשך והנהג העוקף יעצר במחסום.

יש הוכחה מצולמת וגם זו עבירה העשוייה לזכות בשלילת רישיון ולכן גם פה סכום השוחד יהיה גבוה.

פורסם

איך השוטר היה מבסוט כשהוא קיבל את השטר :lol:

ועכשיו ברצינות הם פשוט לא מקבלים משכורת מספיקה כדי לחיות ועושים השלמות הכנסה. דודים שלי נסעו לפני כמה שנים לאוקראינה והכינו מבעוד מועד חבילה עם שטרות של גריבן (מטבע אוקראינה) ולא פעם עצרו אותם ולקחו שוחד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו בפורום אספנות כתב על מקרה דומה שעצרו אותו בצד רק כדי להסתכל על האוטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...