Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי נורא להחליט בין 2 רכבים..

הייתי בסוכנות סובארו ונתנו לי טלפון של חברת מחשבים שקנתה מהם רכבים ועכשיו מוכרת אותם

סוברו אימפרזה שנת 2008, יד ראשונה.

קילומטראז':200.000

האופציה השניה:

מאזדה 3 שנת 2006 ממגרש.

עשתה 160.000 ק"מ

היתה בהשכרה, המגרש הוא נרשם כיד 3.

המחיר של שניהם הוא 30.000 שקל.[שזה התקציב]

אני יודעת שכביכול הקילומטראז' גבוה,אבל אמרו לי שבשביל סובארו זה לא המון.

והקניה ממגרש די מסוכנת...אז אני לא יודעת מה לעשות!

מצד שלישי יש אופציה שלא כל כך בתקציב,אבל מאוד מפתה.

מסוכנות סוברו, B4 שנת 2004 עם 80.000 קמ מאיזה אדם מבוגר שהחליט להשתדרג,

עם אחריות לשנה כל הטיפולים כמובן נעשו במוסך שלהם...המחיר 40.000

אשמח לעזרה:roll:

פורסם

לא ממש נתת דרישות אז אנחנו לא יכולים לדעת אם באמת יש לך צורך במשפחתית גדולה או שאולי כדאי לבדוק גם סופר מיני, פירוט דרישות נוספות יתן מושג מה את מחפשת ואז יוכלו לכוון אותך לרכבים שמתאימים.

בכל מקרה אם הכיוון הוא משפחתית ממוצעת בתקציב מוגבל אז אני ממליץ לדלג על 2 הספיציפיות האלה ולחפש אקזמפלרים עדיפים ולבדוק גם את המיצובישי לאנסר קלאסיק, ירידת הערך מואצת יותר מה שאומר שבתקציב שלך תוכלי למצוא רכב שמור מ-2006 שנמצא אצל אדם פרטי ולא במגרש.

בהצלחה.

פורסם

אני הייתי מוותר על שתי ההצעות הראשונות שהציעו .

הייתי בוחר ב B4 , קח בחשבון צריכת דלק גבוה והאם בכלל אתה צריך סיגמנט שכזה .

תבדוק באתרי המכירה ואני מאמין שתמצא מאזדה או סובארו עם ק"מ נורמלי יותר .

השוק רווי ויש הצעות טובות יותר .

בהצלחה .

פורסם
לא ממש נתת דרישות אז אנחנו לא יכולים לדעת אם באמת יש לך צורך במשפחתית גדולה או שאולי כדאי לבדוק גם סופר מיני, פירוט דרישות נוספות יתן מושג מה את מחפשת ואז יוכלו לכוון אותך לרכבים שמתאימים.

בכל מקרה אם הכיוון הוא משפחתית ממוצעת בתקציב מוגבל אז אני ממליץ לדלג על 2 הספיציפיות האלה ולחפש אקזמפלרים עדיפים ולבדוק גם את המיצובישי לאנסר קלאסיק, ירידת הערך מואצת יותר מה שאומר שבתקציב שלך תוכלי למצוא רכב שמור מ-2006 שנמצא אצל אדם פרטי ולא במגרש.

בהצלחה.

תודה על התגובה אז ככה,

הדרישות הן סביב המחיר הזה,עדיף שלא יעבור את ה 30.

אוטומט ורצוי יפני:wink:

לא מעוניינת ברכב מיני,אם מדובר על הנפח מנוע סביב ה 1500-1600,

נתתי את ה B4 כאפשרות כי אמרו לי שצריכת הדלק שלה זהה לאימפרזה[פחות מתאמצת=פחות שורפת:shock: ]

וכמובן הדרישות הרגילות, אמינות,חלקים זולים...

כל כך קשה למצוא רכב שזה מדהים.

פורסם

מאזדה 3 ב30 אלף כמעט בטוח שתהיה שחוטה לגמרי ומיד גבוהה ולכן הייתי ממליץ לך לוותר עליה למרות שבכללי מדובר על מכונית טובה מאוד ואמינה.

בקשר לאימפרזה, לדעתי עדיף להתפשר על שנתון גבוה ולמצוא אחת שמורה ומטופלת במחיר זהה. אני אישית לא כל כך אוהב את האימפרזה עם המנועים החלשים. הם עצלים מדי ולא מרחמים על הכיס בדלק. חוץ מזה הן אמינות מאוד, נוחות ומתאימות לרוב השימושים היומיומיים, אם כי לפי דעתי הן מיושנות למדי.

לרשימה הזאת הייתי מוסיף את הלאנסר קלאסיק וניסאן אלמרה. שתיהן מכוניות טובות ואמינות ולשתיהן הסחירות לא משהו וירידת הערך שלהן גבוהה יחסית, מה שיעזור לך למצוא אקזמפלרים שמורים משנתון די גבוה (2006/7).

• תוכן חדש...