Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן מורידים מחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יצא לי לשבת עם חבר שהחליף רכב . והוא סיפר לי כאשר הוא התקשר לחברת איתוראן ואמר להם שאינו רוצה להמשיך את השירות

יש הפנו אותו לשימור לקוחות וממחיר של 51 שח כולל מעמ כדי לשמר את הלקוח המחיר ירד ל 35 שח כולל מעמ.

אז אני בתמימותי משלם כבר 3 שנים 51 שח בחודש התקשרתי ואמרתי שאני מעוניין להתנתק לאחר 10 דקות.

קיבלתי מחיר זהה ואחריות לכל מערכת איתוראן אשר מותקנת ברכב ועוד הטבה נוספת ..

מקווה שעזרתי

בהצלחה .

פורסם

מעניין. תמיד ניתן להתמקח, על כמעט כל דבר במדינתו...

יחד עם זאת, מה עם אלו שחייבים איתוראן לצורכי הביטוח? הרי שאני לא יכול להתנתק מהם גם אני רוצה (כי אחרת הביטוח לא יכסה גנבה) אז אין להם ממש אינטרס לבוא לקראתי במחיר אל מול איומי סרק.

אלא אם הם לא יודעים שאני מחוייב לכך ע"פי הביטוח? :roll:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תאמר להם שיקבלתה הצעה להתקים כספת או עלוקה וזה תשלוח חד פעמי של 500 שח ויותר משתלם

תאמין לי שהם יבוא לקראתך .

• תוכן חדש...