Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לרוץ בבוקר - מומלץ או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקרא שוב את דברי

לא נכנסתי בכלל לנושא של מאזן קלורי

אתה כן ודאי יכול להתקיים על 0 פחמימות ולגדול בשריר בתנאי שתהיה בפלוס קלורי

אתה תרגיש על הפנים עד שתתרגל

בניית השריר תהיה איטית יותר כי אתה לא תוכל להרים משקלים 100% מאלו שהיית מרים עם תפריט רווי בפחמימות

כמו שאמרתי מקודם, תאורתית אולי כן. אני עדיין לא מכיר מישהו שעלה במסה על תפריט כזה.

בפועל זה בלתי אפשרי. וכבר הייתי בדיאטה של 20 גר' פחמימות ליום.

אני יודע שלא נכנסת לדיון על מאזן קלורי אבל זה נגזר מזה, כיוון שהוא לא הולך לאכול 4-5 גר' חלבון לק"ג גוף. וגם לא נכנס לאיך זה ישפיע על מערכות אחרות בגוף.

עזוב אנחנו ממזמן כבר מעבר לגבולות השרשור הזה.

בגדול אני כן ממליץ לאכול משהו קטן לפני ריצה(גם בשביל לקבל טיפה אנרגיה)אבל זאת לא תורה מסיני, בטח עבור אחד שלא מפתח גוף.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח לנצל את השרשור הזה,

אני מחפש המלצה לנעלי ריצה/הליכה... (לא אוהב נעליים חצאיות).

בזמנו קראתי כאן שסקוני ממש טובות.

תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אין נעליים טובות או רעות. לכל יצרן מכובד יש נעליים המיועדות לריצה כמובן ש נעלייםיש מתאימות או לא מתאימות לכפות הרגליים שלך.

אין לך ברירה אלא ללכת לחנות עם מבחר המכבד אותה, למדוד מבחר נעליים ממדפי הריצה ולבחור את המתאימות לך ולתנאי הריצה שלך (שהרי אין דין ריצה על מדרכה כדין ריצה בשבילי המדבר, וריצה על הליכון היא שוב אופרה אחרת).

ממליץ לך לערוך חיפוש בפורום, כיון שהיו כאן כבר כמה אשכולות כבדים שעסקו בנושא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתעלק, תוך כמה זמן בערך מרגע שאני לוקח פחמימה היא כבר נהפכת לזמינה לגוף לפירוק?

ז"א נגיד ואני יוצא לריצה, כמה זמן מראש אני צריך לאכול את הפחמימה כדי שהגוף יתחיל יפרק אותה בזמן הריצה ולא רקמות שריר?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

שרשור שלם אני מדבר על זה שפחמימה ״זמינה״ זה לא רלוונטי

הגוף לא מפרק שריר אם אתה לא מגזים בפעילות

ואם אתה מגזים אז פחמימה זה לא מה שיעזור לך מבחינת שריפת שריר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מתעלק, תוך כמה זמן בערך מרגע שאני לוקח פחמימה היא כבר נהפכת לזמינה לגוף לפירוק?

ז"א נגיד ואני יוצא לריצה, כמה זמן מראש אני צריך לאכול את הפחמימה כדי שהגוף יתחיל יפרק אותה בזמן הריצה ולא רקמות שריר?

באמת אין טעם להתחיל לנתח את זה עכשיו, פשוט זה לא צריך להטריד אותך כ"כ.

ריצת בוקר של 30-45 דק היא לא עצימה מדיי. אתה יכול לאכול משהו קטן\קפה\גם וגם לפני כמו שהצעתי(אתה יכול גם שלא), ולאכול אחרות בוקר טובה לאחר מכן.

פורסם

ניסיתי היום לאכול זוג תמרים כחצי שעה לפני, זה נותן אחלה בוסט לגוף. הבעיה עם זה היא הצמא שהתמרים יוצרים אז צריך להערך בהתאם עם איזה בקבוק מים לדרך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אשמח לנצל את השרשור הזה,

תודה.

ממליץ בחום על אלו - שוות כל שקל (כמה מאות טובים :/)

MIZUNO NIRVANA 7 או 8

mizuno-nirvana-mens.jpg

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בפעמים שניסיתי לרכב על אופניים (30 ק"מ) בבוקר באמצע השבוע זה פשוט היה גומר אותי לכל היום, תחושת עייפות ופשוט לא אהבתי את זה.

דווקא לרכיבה בסוף היום בחושך יש כיף אדיר, יש למה לצפות במשך יום העבודה.

אין שמש, מזג אויר טוב.

חוזרים הביתה, טורפים משהו והולכים לישון שנת ישרים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אשמח לנצל את השרשור הזה,

תודה.

האמת שלדעתי לכל אחד יש את ההעדפה שלו וכמובן איך הוא מרגיש בנעל בהתאם למבנה הרגל וכו'.

אני מצאתי את עצמי הכי מתחבר לBROOKS, מאוד נוחות לי, החברה בחנות מקצועיים ונותנים יחס מעולה. בדקו לי את הרגל (למרות שזאת כבר נעל שלישית שלי מהם ואני יודע מה אני צריך) והתאמנו דגם חדש שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו.

ממליץ לך ללכת לחנויות שההתמחות שלהן זה נעלי ריצה ולא כל מיני מגה ספורט וכו'.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אשמח לנצל את השרשור הזה,

תודה.

זה תלוי במבנה כף רגל שלך - קשת גבוהה/שטוחה/נורמלית, לכל מבנה המלצות אחרת.

לרגל במבנה נורמלי, אני אישית ממליץ על אסיקס gel-cumulus ו gel-nimbus, מאוד מאוד נוחות.

משתמש בשני הדגמים האלה בגרסאות השונות שלהן כבר קרוב ל5 שנים, אף פעם לא אכזבו.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
ניסיתי היום לאכול זוג תמרים כחצי שעה לפני, זה נותן אחלה בוסט לגוף. הבעיה עם זה היא הצמא שהתמרים יוצרים אז צריך להערך בהתאם עם איזה בקבוק מים לדרך.

מים זה תמיד מומלץ וכמה שיותר.

פורסם

Smiro לדעתי אתה טועה טיפה.

40 דקות הליכה לא מזיז לכלבים שלי, כול שנה שעברה היתי נוהג לצאת איתם לטיול של שעתיים וחצי פלוס מינוס כול יום, בסך הכול מסלול של 9.7 ק"מ לפי האייפון וזה לא היה מזיז להם.

לאומת זאת השנה התחלתי לרוץ איתם ומסלול של 4.8 ק"מ בתוך 25-30 דקות ריצה באמת מתיש אותם בצורה הרבה יותר רצינית ממה שציפיתי.

אז לגבי הוצאת אנרגיה בריצה זה הבדל שמיים וארץ , לדעתי זה גם קבוצת שרירים שונה ולכן הם מתעייפים לי בקצב הרבה יותר מהיר.

אודי A4

דימה.

פורסם

ריצה היא פעילות הרבה יותר עצימה, העבודה היא על דופק הרבה יותר גבוה(כמובן תלוי בקצב ובעוד משתנים) ולכן מוציאים בה יותר אנרגיה והיא יותר יעילה..

פורסם

לאור הגלישה משהנושא המקורי שאלה נוספת:

מה שורף יותר קלוריות שעה של ריצה בדופק 130 או שעה של שחייה ?

אם מדובר במרחקים אז 9.5 ק"מ ריצה מול 2 ק"מ שחייה.

מי עדיפה בתור פעילות אירובית ?

• תוכן חדש...