Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלקסווגן ג'טה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה שלום. משפחתי מעוניינת בקניית רכב משפחתי חדש, כשהאחרון היה הונדה סיוויק 2006.

ברצוננו להתקדם לפלקסווגן ג'טה 2009, אך שמעתי שהרכב חלש במנוע ה-1.6. רציתי לדעת האם כדאי לקחת במקום את הג'טה בעלת מנוע ה2.0 של שנת 2008??? התקציב שלנו הוא עד 85 א"ש. איך מנוע ה-2.0 מבחינת צריכת דלק ביחס למנוע ה1.6?

פורסם

כבעל ג'טה 1.6 מהשנתון הנ"ל, אני יכול להמליץ לך בחום ללכת במידת האפשר על הג'טה 2.0.

ה-1.6 שברשותי (הגם שהיא מספקת את אשתי, שהיא הנוהגת העיקרית ברכב), בעלת גיר 6 הילוכים פלנטרי (לא DSG). הרכב "אוהב" מאוד להחליף הילוכים. אני מבין שזה בא להקנות חיסכון בצריכת הדלק (לזה עוד נגיע), אבל לטעמי זה דיי מעצבן ולא נעים כל החלפות ההילוכים התכופות. ה"פתרון" שאני "מצאתי" - ליסוע (לפחות בעיר) במצב "SPORT". הרכב סוחב הרבה יותר טוב ותכיפות העברת ההילוכים מתמתנת בצורה משמעותית.

כמובן שזה בא על חשבון צריכת הדלק. הצריכה בימות הקיץ החמים בעיר (עם מזגן), היא בסביבות 1:7 ובנסיעה מאומצת "הצלחתי" להגיע לצריכה גרועה יותר. מחוץ לעיר - אני מניח שבסביבות 1:11 עד 1:12. איני יודע מהי צריכת הדלק במנוע 2.0 אך מאמין שאיננה גרועה (אם בכלל) ממנוע ה- 1.6.

alfa 156 2.5.

פורסם

ולמה לא לרכוש סיוויק 2009? הביצועים וצריכת הדלק שלה טובים משמעותית מהג'טה 1.6.

לגביי אמינות וסחירות, אין צורך להוסיף מילים.

פורסם

שוב לשאלתי האם המנוע בעל 2.0 צורך דלק רב כמו שמצפים ממנוע כזה? ובהשוואה למנוע ה1.6?

ההונדה סיוויק מחוץ למחיר שאנו מוכנים להשקיע בשנתון 2009 וב2008 היא זוכה רק ל4 כוכבי בטיחות.

פורסם

המנוע 2.0 של פולקסווגן שתיין יחסית למנוע ה- 1.6. ההפרש יהיה בסביבות ה- 15%.

כל הנושא של כוכבי הבטיחות הוא שטות אחת גדולה- בין 4 ל- 5 כוכבים אין הבדל כזה גדול (לפעמים לרכב יורד כוכב בגלל ציון נמוך בהגנה על הולכי רגל).

פורסם

ב85K רכשתי ג'טה 160 שנת 2009. קניתי אמנם מטרייד אין של יבואן (והם רצו מחיר הרבה יותר גבוה טרם המו"מ), אבל אני בטוח שאם תחפש תוכל למצוא אקזמפלרים דומים, או את דגם ה122 שגם הוא יהיה זריז יותר מה1.6 (וגם חסכוני יותר).

קח בחשבון שאנשים סבלו מתקלות כאלה ואחרות עם מנועי 160 וגם עם הDSG7, לי טפו טפו טפו לא היו כאלה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כל הנושא של כוכבי הבטיחות הוא שטות אחת גדולה- בין 4 ל- 5 כוכבים אין הבדל כזה גדול (לפעמים לרכב יורד כוכב בגלל ציון נמוך בהגנה על הולכי רגל).

זו אמירה מאוד לא מדוייקת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האם ישנה ג'טה עם מנוע TSI, אבל עם תיבת הילוכים אוטומטית, כלומר לא DSG?? אינני מעוניין בDSG מחשש לתקלות.

• תוכן חדש...