Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להיפטר מרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית גם ב36 לא הייתי קונה את הרכב ,אני חושב שהצעה של 36K שקל היא הצעה טובה מאד.

בחוץ יש מספיק רכבים מליסינג ואתה הרי יודע את מצב השוק ואם לא כנס ליד 2 או לכמה סוכנויות ותראה שהם מציעים רכבים כמו שלך במחיר שהוא לא קרוב למחירון.

בוא תתסתכל מעוד נקודה, נניח ורצית 40K והמוכר נותן לך 36K ,חודש הבא המחירון יפול עןד קצת ואתה תהיה כבר יותר לחוץ ואז גם את המחיר הזה הוא לא יסכים לתת,אני מאמין שאם היית נפגש איתו וקובעים בדיקה הוא גם היה מסכים לעלות בעוד טיפה.

אביב8)

פורסם
הרכב נקנה לפני שנה ושבעה חודשים ב49 אלף. כמה אפסיד עליו? אנשים מציעים 36 בלי צל של בושה!!

אתה מעדיף למכור ב-36 או לא למכור ב-44?!

זה שוק של מוכרים ויד שניה היום במצב לא טוב. או שתתפשר על המחיר או שתשאר עם הגאווה אבל גם עם הרכב. כשמציעים לך, תיקח ותברח בעיקר כשאתה כותב שאתה מנסה להיפטר מהרכב. אתה גם רוצה להיפטר ממנו וגם לא מוכן להתפשר?! ודבר אחרון, כשאתה כותב שכ=קנית מסיבות שאתה לא רוצה לפרט אתה מעורר באופן טבעי את יצר הסקרנות ואנשים יחשבו שאתה מסתיר משהו ובכלל לא יתקרבו לאוטו. יש מספיק היצע היום בשוק שמאפשר לאנשים לא להתפשר ולא לקחת סיכונים. אם מישהו כבר מציע לך משהו, תיקח.

פורסם

קיצור..... אין מה לעשות.

חבר שלי נכנס לאותה בעיה פורד מונדאו מחירון 35,000 מחר ב 20,000.

סיבת המחירה הוא רוצה לעבור לג'יפ.

אתה צריך להבין שמעבר לזה הסיאט בעצמה המחירונים שלה נופלים (לדוגמא תכנס ליד 2 ותעשה סיאט קורדובה 2004 תראה שהמחירונים שם 14000 ש"ח).

כמו כן אני הולך ביום שני לראות הונדה סיויק 2009 ידני עם 63,000 ק"מ הורדתי לבנאדם בלי להיפגש איתו 10,000 שח + טסט שהוא יעשה מחר ביום ראשון.

ואז ראיתי סיאט לאון 1800 tsi שנת 2011 עם 12,000 ק"מ, אמרתי לעצמי וואלה שווה להוסיף עוד 7,000 שח ולקבל רכב חדש מהניילון, שהוא בשניה וחצי יותר מהיר מהסיוויק וזמינות כוח ותגובה גבוהה מאוד.

ואז ביקשתי מאמא שלי מחירוני רכב (עובדת בסוכנות ביטוח) וראיתי שאם אני אקנה את הלאון בתקופה הרחוקה של השלוש שנים המחירון שלה יהיה יותר נמוך מהסיוויק, מה שגרם לי לבחור את הסיוויק.

יש עוד אחד פה בפורום מחירת רכב הוריד איזה 17,000 לסובארו b4 2008.

לסיכום.... מבינים את התיסכול שלך אין מה לעשות תמכור את הרכב, ובאמת אולי תבחר בליסינג או לגרזן אנשים במחירים.

פורסם
בתור בן אדם מהצד 36 נשמע לי יותר מהצעה הגונה נשמע לי הצעה טובה מאוד,תקפוץ על הבן אדם תנשך תנעל ותמכור למה עוד חודש חודשיים יציעו לך גם 32 30 ואתה תמכור...

מחזק

36 זה מחיר מעולה לרכב כזה. אישית לא הייתי משלם כרגע יותר מ-25 לרכב עם נתונים בעייתיים כאלה

פורסם

להמתיק לך את הגלולה המרה?

מכרנו לא מזמן סיאט איביזה SC 2011 שנקנתה חדשה בסביבות 100,000 ש"ח ונמכרה אחרי פחות משנה ב-76,000...

אמנם ההשוואה לא ממש נכונה כי ירידת הערך של רכב חדש היא גדולה יותר, אבל רק כדי שתראה שכשאין ברירה (ולנו לא היתה...) בולעים את הצפרדע למרות ההפסד המשמעותי.

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

פורסם

T-SPARK, אני סקרן, איך בלעתם צפרדע כל כך קשה? 24K ירידת ערך תוך פחות משנה זה משהו שבעלי BMW לא יודעים אפילו.

מצד אחד אפשר להבין, כי ב70K אפשר להשיג "איביזה כלשהי" חדשה ואת רוב האנשים לא מעניין מה שלך יודעת לעשות יותר טוב, אבל מצד שני? 24K... אני פשוט הייתי משאיר אותה בסינמה סיטי לשבוע ומקבל החזר מהביטוח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...